- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Aktív témák
-
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3908 üzenetére
Akkor a 2.25-s nem megy akkuval? Vagy ez csak egy egyszeri eset volt? Nekem még az eredeti 1.20 van rajta. Mondjuk ezzel legalább be lehet kapcsolni.
Mit nyerek, ha frissitem? Gyorsabb lesz? Vannak újabb szolgáltatások, amik még ki is használhatók? Azt tudom, hogy vannak újitások...különben miért lenne frissités, de ezt csak olyan spéci esetekben hasznélt dologk vagy általánosságban javitottak rajta?
Illetve hogyan lehet frissiteni? Azt meg tudom majd csinálni, vagy esetleg ahhoz is a dokkoló kel? -
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3899 üzenetére
Tim kolléga is ajánlotta, hogy kereselek fel...De úgy néz ki megelőztél.
Ez a netes telepités érdekes dolog...Csak ott tartok, hogy még tanulmányozom a menetét.
Az átalakitóra és is szemet vettetem. Illetve van egy másik is, amit kiszúrtam. Azon USB-re lehet kapcsolni bármilyen PATA v. SATA HDD-t, CD/DVD meghajtót. A wikin olvastam, hogy elméletileg az USB-re kapcsolt CD-ről telepithetők a dolgok. Csak azt nem tudom, mivel ezek nem nativ USB-sek, azért tudnék-e bootolni így.Van esetleg valakinek ilyen? Milyennek a tapasztalatok? Mert egy ilyen később is jól jönne.
Shadowfax: Ha nem müxik semelyik szólok...S lehet igénybeveszem az ajánlatodat. -
RoBorg
tag
S a másik dolog akkor ez a PCMCIA-os USB kártya megoldana mindent? Már úgyis töpregtem mivel tömjem be?
Arról tudnék akár bootolni? ...de lehet nagy marhaságot kérdeztem, az sem kerüli ki a BIOS, igaz?
Akkor viszont nem valószinű.S a gyártója (a PCMCIA-so kártyának) az mindegy, vagy ez a laptop tipustól is függ?
Bocsi, ha nagyon láma kérdéseket teszek fel, de laptopos témában nagyon új vagyok. S nem tudom a desktopPC dolgok mennyire igazak itt?
-
RoBorg
tag
Köszi a gyors választ. Ha jól értem azt USB-n semmiképpen nem lehet megoldani. Akkor a másik, amit irtam? Hogy kiveszem a vinyót és másik (nem laptop, nem is IBM) gépen felrakok rá valamit....az szerinted menne. Az XP-t köszönöm nem kérem.
Linux-ot szeretnék rakni rá. Az meg alapból detektál egy rakás hardver...csak nem tudom ez is köztük lenne-e? -
RoBorg
tag
Hello!
Én most vetten egy x20-as. Tudom jó régi, de már bele is szerettem. Csak az gond vele, hogy OP.rendszer nincs rajta. Ebben kérném a segitségeteket. Mármint a telepitésben. Van valakinek ötlete, hogyan fogjak hozzá.
A legnagyobb probléma, hogy nincsen benne CD/DVD, sem floppy. Azt gondoltam legalább valami alaprendszer lesz rajta, de nincs. Csak a BIOS-ig megy.
Szóval USB külső CD meghajtó bármilyen lehet? Mert a termék támogatásnál csak IBM tipusokat emleget. S mit állitsak be, ha azt onna szeretnék telepiteni? ATAPI CDROM-ot? Mert ugye ez USB, nem ATAPI. Vagy mégis. Esetleg, ha kiveszem a vinyót, s egy másik gépen telepitek rá rendszer az járható út? Mert nekem azt mondták egy másik IBM laptop kell a telepitéshez. Ez kicsit furcsa...miért kellene hozzá?Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra.
Üdv: Rob
Aktív témák
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest