Aktív témák
-
9CS
senior tag
krece: A gépet nem biztos hogy engedik bekapcsolni, úgy, hogy a Windows-t feltelepítik, mert akkor már használt lesz az a gép, szerintem. Nekem úgy mutatták meg (nem EDigital.) a gépet, mikor átvettem, hogy bekapcsolás után beléptek a biosba, hogy lám ezt írja ki, ennek kéne benne lennie. Ez egy igazán gyors és egyszerű megoldás.
Dr. Akula: Lehetőség szerint állítsd üresre a jelszavaidat mielőtt telepítesz, illetve a BIOS-ban van lehetőség a security chip-et nullázni. Bár szerintem új Win. esetébe nincs semmivel sem párosítva a jelszó, mert a felhasználók is újjak lesznek.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a garancián kívül miért rosszabb vétel?
Nem a fizikai paraméterek különbségeire gondolok, bár azért abban is van különbség. A felépítése valamivel igényesebb a T-nek, bár ezek az új R-ek a rollcage-gel szintén elég masszívak lehetnek. Viszont 360-370K egy ilyen R nagyjából normál piaci ára, ugyanígy egy olyan T normál piaci ára, mint amit tévesen kaptál. Az általuk ugyanennyiért hirdetett T ára máshol 450K körül vagy felett mozog. Na ezért volt az sokkal jobb vétel, és amit csináltak az lényegében átverés.
A helyszen bekapcsolást én sem csináltam volna, bár ez nyilván nem vígasz. A jótállási jegy tartalmát viszont mindig ellenőrizni kéne, könnyen kibuknak ott az ilyen turpisságok. 1 perc az egész, és most nem lenne ez a tortúra.
Aktív témák
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged