- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
krece
csendes tag
Köszi a választ!
Az R-ekre és a Z-kre alapvetően csak 1 év van, de lehetőséged van kiterjeszteni 3 évre. Kb. 40K, és 1 hónapod van rá, ha jól rémlik. De érdeklődj utána a részleteknek!
Értem. Viszont ha kifizetek +40k-t a garancia kiterjesztésére, akkor már bőven az eredeti ár fölött vagyok, egy R60-as gép esetében. Ügyes...
Az R nyilvánvalóan sokkal rosszabb vétel.
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a garancián kívül miért rosszabb vétel?
A paraméterek tekintetében csak a bill. segédfény hiányában látom a különbséget, de gondolom van más különbség is. Tényleg hetek óta olvasom a topikokat, csak sokáig más gépek is benne voltak a pakliban, szóval az egyéb különbségek az R és a T sorozat között még nem derültek ki számomra.
Ha a 14-es kijelző is SXGA+-os, akkor én azért megtartanám a T-t.
Szerintem ránézésre 1024x768 volt a képernyő felbontása, de ezt már nem is néztem meg konkrétan, miután kiderült a többi turpisság. Gyorsan kikapcsoltam a cuccot, nehogy az legyen a gond, hogy sokat használtam
A következő gépet meg ezek után bekapcsolnám a helyszínen. A windows elég gyorsan feláll rajta, majd az eladók szépen kivárják, úgyis ott vannak egész nap.
Így lesz, a fene vigye el. Most már verem a fejem a falba, hogy nem ezzel kezdtem, de egyrészt nem foglalkozom jó ideje hardverekkel ilyen szinten, másrészt meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen megtörténhet...
amúgy azt nézted, hogy a lenovo jótállási jegyén szereplő konfig mennyire fedi a valóságot? Csak a honlapon vannak hülyeségek (pl.: CPU esetén ellentmondás a cím és a leírás között), vagy teljesen összekeverték a gépeket?
Hát ez az... A boltban csak azt néztem a garijegyen, hogy tényleg 3 év-e a garancia. Aztán itthon vettem észre, hogy nem stimmelnek a paraméterek a garanciajegyen. Mert ugye a dobozon, a gépen ennek nincs semmi nyoma. Szóval f*sz voltam, nem kérdéses, de ennek ellenére azt mondom, hogy alapvetően a bolt hibája az egész.
Még egyszer köszi a választ, nyitásra ott leszek náluk és körültekintőbb leszek...
Aktív témák
- Legion Pro 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest