- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. T61-ről mi a véleményed?
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Bocs, ha már itt is volt.
A rokon HW-honlap fórumjban egy kolléga szept 10-én megkérdezte, hogy mit tegyen - és ott senki sem válaszolt.Ugyanis valahol hirdetnek jó áron T61 gépet 7661-ZNN kóddal, de kereste az IBM Lenovo honlapon, és ZNN kód (betűjel) gép nem létezik. Legalábbis ott nincs.
Ki mit tud?
Thx. -
Athanáz9
aktív tag
Buék!
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
wienattwo #2922 üzenetére
Megszólalok: ajánlom a vételt. A boltvezető engem soha nem csapott be, korrekt. Az IBM pedig önmagáért beszél. Én a világgaranciát Olaszországban használtam is. Semmi papir nem kellett, web-en ellenőriztékt a tipust, gy-számot, ezután - időbe tellt! -kicserélték a hibás alkatrrészt - azóta jobb mint volt! Lényeg: él a garancia, az IBM gép pedig örök.
-
Athanáz9
aktív tag
Új fejlemény: az én lefagyásaimról valszeg a ruml32 vagy rumml32.exe nevű file tehet. Az egyik trsítási kisérletemkor ezt írta ki.
Mi ez, hol van, és mi a teendő?
Thx. -
Athanáz9
aktív tag
Az Office Word tökéletesen működik, ott nincs .doc file lefagyás. ennek ellenére újra installáltam (nem lemezről, mert azom nincs): A lefagyás csak a Win Intéző és a TotalComm-ben jelentkezik. Természetesen a TC-t is többször újratelepítettem, semmi eredmény.
Az Outlook Express-t nem tudom, hogy kéne újratelepíteni. -
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Anch'io Thinkpad.
Amig az alanti problémám fennáll, nagy marad a rajzos fülem. -
Athanáz9
aktív tag
Ezt is köszönöm. Az alap angol tudásban, sőt az angol szótárokban sem szerepel az egybeírt ''lan'' szó. Így tanul az ember.
Most tehát összefoglalom. Felmerült, és magyarázatot kaptam ezekre a szavakra (részben rövidítésekből kreált, szórárban nem mindig szerepelnek):
wlan
firewire
---- Nem került szóba a harmadik gyakran használt:
wifi.
(Így századik hallásra, de most már élesebb szemmel a wlan szinonimájának, vagy rokonárnak tűnik. Ha szinonima, zavaró lehet, hogy ugyanarra a dologra 2 teljesen azonos értelmű szót használnak, ha nem a wlan szinonimája, akkor értelmét megtudva, most már egy ideig mindent tudok!)
Thx. -
Athanáz9
aktív tag
Most látom a laptopinfu.hu-n, hogy karácsony óta elkelt mindkét T60-asuk DVD író nélkül 240ezerért. Én is töprengtem, de tán lesz még DVD-íróval is. Ha innen vette magához valaki, kiváncsi volnék tapasztalataira.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged