- Teclast Tablet Topic
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen videókártyát?
- Everest / AIDA64 topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
szmissz
senior tag
Szó szerint ugyanez történt egy irodai géppel, pénteken otthagyva, ma se kép se hang, be sem kapcsolható. Egy T23 volt. Röhely, de átdugva egy másik konnektorba, működik. Az előző konnektor most is ellát lámpát, telefontöltőt, de a notit meg sem moccantotta. Pedig hónapok óta abban volt.
Próba szerencse!
-
Tim82
félisten
Vaterán van esélyed.
Mindenképpen 256 megás SDRAM-ot keress (SO-DIMM vagy notebook), ha lehet, márkásat (pl. Kingstont), vagy olyat, amelyiknél kiírják, hogy Compaq notiban volt eredetileg (áll. a Compaq által használt RAM-ok gond nélkül mennek TP-ben).
Ragaszkodj a kipróbáláshoz is, hogy megy-e a gépedben. Azért készülj fel, hogy ez egy két-három hónapos prodzsekt lesz, amíg beszerzel 2*256 RAM-ot, tűrhető áron...
Főkukac: elméletben a Vista minimumkonfigja PIII 800 MHz és 512 MB RAM, ha jól emlékszem... a T43-on pedig gond nélkül el kell futnia.
-
dabgergo
őstag
Phuuu, érdekes ez a Vista
Leírom előről a folyamatot, hogy egyértelmű legyen:
Tegnap szövegbuborékban megjelent, hogy a Vista frissítéseket talált és hogy töltsem le őket, elindítottam a letöltést kb 1 óráig ment és 35 egységet szedet le. Miután ez kész volt kiírta, hogy ajánlott az újraindítás vagy vmi ilyesmit. Oké újraindítottam. Még ugye kikapcsoláskor megállít és kiírta, hogy a frissítések telepítése 1/1. Ez eltartott egy ideig de végzett vele, ezután újraindult a gép és amikor már bebootolt és a felhasználói fiókokat kellet volna megjelenítenie akkor csak annyit írt ki, hogy a frissítések konfigurálása. Ez nem tudom, hogy mennyi ideig ment, mert 2óra után megunta a nézését és ott hagytam éjszakára. Ma reggel ugyan ez a képernyő fogadott csak nem folt kiírva semmi... De nem is lehettet semire kattintani stb. Szal nem tudtam mást cisnálni mint újraindítani. Mostmeg amikor bekapcsolt és már a fiókokat kellett volna megjelenítenie akkor annyizt ír ki, hogy a Windows folytatása és pürögg mellette az a karika jelezve, hogy várjak. Én várnék, de mennyit?Mi lehet a gond, mi tévő legyek?
-
sssent
senior tag
Beletehetsz Intel Mobile Pentium III-at 1GHz-ig, 2*256 PC100-as RAM-ot, és 2,5"-os HDD-t, amekkorát akarsz. Ezek közül memóriát és CPU-t csak igen nagy szerencsével találhatsz bele ésszerű áron (ilyen guberálós, valami sufniban rábukkanós technikák jöhetnek szóba).
OFF: újoncként ajánlanám szíves figyelmedbe a PH! alapelveit, momentán különösen a "jótanácsok... ha hozzászólsz..." részeket. Dióhéjban: ez itt nem chatszoba, és az egyébként csodaszép sormintáid sem pont ide valók, mert elkopik a pöcökegerem a sok görgetéstől és káprázik a szemem
Fentiek figyelembevételével üdv itt a ThinkPad-esek között!Sipi: épp, hogy 500MHz fölött volt a Coppermine, egészen a jó kis Tualatin-okig.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest