Aktív témák
-
Sipi
addikt
[OFF]Köszönöm!
Külön köszönöm gratulációd. Azért olyan vadul nem állítgattam... A teszt eredménye csak annyit hozott, hogy _alaphelyzetben_ fogyaszt olyan 12-13W-ot, az összes többi mágia ezen csak alig változtat. Bütykölőknek egyesével is lehet állítgatni, ki is próbáltam, de egyszerűbb _egy_ darab programra bízni az összes energiagazdálkodási trükköt.
Jelenleg egy XP is fityeg a gépen, ez alapján gratulálj még egyszer: igaz, hogy az XP-n átlagosan csak kicsivel fogyaszt többet, mint Linux alatt, de időnként felmegy akár 18W-ra is. Holott csak ültem és néztem a gépet. Tehát az átlagos fogyasztás valamivel többre jön ki.
Egyébként az eredeti tulaj anno 1 órát mondott átlagos akkuidőre, nálam másfélre ment fel. Hiába azonos kb. a két átlagfogyasztás, egy viszonylag gyenge akkut (még ha csak rövid időre is) 18W-tal terhelni túlzás.Engem akkor is meglepett a dolog. Ez a processzor még nem igazán energiatakarékos, a mai metódusok jó részét nem ismeri. Kb. annyiban merül ki, hogy gyors és lassú, az alrendszer részeit sem lehet teljesen kikapcsolni, ha nem használod. Egy mai gépen, ha nem használod az USB-t, a Bluetooth-t, lekapcsol. Wordözés közben alig pár dolog működik a gépben. Ehhez képest azért fura dolog.[/OFF]
Más. Ha jól emlékszem, Te irkáltál anno utángyártott akkukról. Milyen tapasztalatod van velük? Mennyivel halnak korábban? Mennyire melegszenek?
Sipi
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest