Aktív témák
-
Side_
aktív tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy tuti jó az az első link amit beszúrtál?
Csak mert ott egyértelműen látszik, hogy a gép nem 15'', hanem 14'', a hdd nem 120, hanem 80GB, az alaplapi chipset 950 GMA , a proci 1,8 GHz helyett valóban 1,66-os, a VGA szintén egyértelműen Intel Graphics Media Accelerator 950.
Szóval ha ezt így rendelted meg, akor nyilvánvalóan nem az ő hibájuk volt, tehát sajnos - ha valóban ez az a link(!!) - akkor te voltál figyelmetlen.
(Kivéve persze azt az esetet, ha ők változtatták meg az oldalt...)
Az általad említett jobbik konfig pedig újonan 418+fá-ért kapható ugyanott...[link]
Egyébként megoldódott a probléma?? Hogyan?
[Szerkesztve] -
9CS
senior tag
krece: A gépet nem biztos hogy engedik bekapcsolni, úgy, hogy a Windows-t feltelepítik, mert akkor már használt lesz az a gép, szerintem. Nekem úgy mutatták meg (nem EDigital.) a gépet, mikor átvettem, hogy bekapcsolás után beléptek a biosba, hogy lám ezt írja ki, ennek kéne benne lennie. Ez egy igazán gyors és egyszerű megoldás.
Dr. Akula: Lehetőség szerint állítsd üresre a jelszavaidat mielőtt telepítesz, illetve a BIOS-ban van lehetőség a security chip-et nullázni. Bár szerintem új Win. esetébe nincs semmivel sem párosítva a jelszó, mert a felhasználók is újjak lesznek.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a garancián kívül miért rosszabb vétel?
Nem a fizikai paraméterek különbségeire gondolok, bár azért abban is van különbség. A felépítése valamivel igényesebb a T-nek, bár ezek az új R-ek a rollcage-gel szintén elég masszívak lehetnek. Viszont 360-370K egy ilyen R nagyjából normál piaci ára, ugyanígy egy olyan T normál piaci ára, mint amit tévesen kaptál. Az általuk ugyanennyiért hirdetett T ára máshol 450K körül vagy felett mozog. Na ezért volt az sokkal jobb vétel, és amit csináltak az lényegében átverés.
A helyszen bekapcsolást én sem csináltam volna, bár ez nyilván nem vígasz. A jótállási jegy tartalmát viszont mindig ellenőrizni kéne, könnyen kibuknak ott az ilyen turpisságok. 1 perc az egész, és most nem lenne ez a tortúra. -
sssent
senior tag
az alaplapi chipset 950 helyett 945-ös
Na ez az egy dolog, ami mondjuk, hogy rendben van, mivel 950-es chipset nincs is. A 945-ösben lehet benne a GMA950 nevű grafikus vezérlő, gondolom innen a képzavar.
Ezekre tényleg csak 1 év gari van? Mert a t60 3 éve is fontos szempont volt...
Az R-ekre és a Z-kre alapvetően csak 1 év van, de lehetőséged van kiterjeszteni 3 évre. Kb. 40K, és 1 hónapod van rá, ha jól rémlik. De érdeklődj utána a részleteknek!
Bő lére eresztett beszámolóm végén a kérdésem az lenne, hogy szerintetek a fent belinkelt T60 helyett mennyire járnék rosszul ezzel az R60-nal?
Az eredetileg kinézett konfigot meglehetősen olcsón hirdetik (könnyű úgy, hogy ezek szerint talán nincs is belőle), tehát azzal versenyképes alternatívát nehezen fogsz találni, ha nem tudnák időben cserélni. Az R nyilvánvalóan sokkal rosszabb vétel. Ha a 14-es kijelző is SXGA+-os, akkor én azért megtartanám a T-t. De mindenképpen próbálj kiharcolni valami kedvezményt, mert szándékosan vagy sem, de elég csúnyán átb***k.
A következő gépet meg ezek után bekapcsolnám a helyszínen. A windows elég gyorsan feláll rajta, majd az eladók szépen kivárják, úgyis ott vannak egész nap.
Szerk: amúgy azt nézted, hogy a lenovo jótállási jegyén szereplő konfig mennyire fedi a valóságot? Csak a honlapon vannak hülyeségek (pl.: CPU esetén ellentmondás a cím és a leírás között), vagy teljesen összekeverték a gépeket?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest