- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
FerNandor #8697 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de vmi olyasmi rémlik, h a rescue and recovery nem egy egyszerű lemezkép mentő progi.
Ha jól értelmeztem egy külön boot partíción helyezkedet el pár rendszerfájlal. ennek volt az köszönhető, ha össze is omlott a win, nem volt probléma, mert a boot közben a TV gombot megnyomva a 3ik partícióról indult a gép a recoveryvel együtt.
Igazából valahol ez le van írva, de most hiába keresem egyszerűen képtelen vagyok megtalálni, pedig többször belebotlottam már.
btw mennyi szabad gb helyed van az xp-s partíción?
evone: én is szerettem azt, de azért azt is irogatták, h nem volt tökéletes az a rendszer sem. igaz én naivan arra gondoltam először, h biztos vmi megbízhatóbbat, egyszerűbbet akarnak csinálni, de most már az a sanda gyanúm van, h egyszerűen elakarják kerülni a script írogatást és az esetleges felelősséget, mert ha így az updater progi vmit elcseszett, akkor az ő saruk volt, de ha te telepítesz vmit, és nem megy a gép/progi akkor rajtad van a felelősség, h minek piszkáltad.
Amúgy meg akármennyire is ódzkodtam a gyári vistától és a rengeteg előre installált programtól, egyszerűen stabil volt és működött. Ellenben 3 szort csináltam végig a clean installt mire olyan rendszert kaptam ami legalább megközelítőleg úgy működik, mint a gyári.
egyszerű példaként pl a TPM-et tudom felhozni. pre-installed vistánál működött rendesen ill a log írta, h leállt, majd pedig elindult, de ez nekem a mindennapi használat során fel sem tűnt, míg clean install esetében, sokkal sűrűbben jelentkezik ez a leállás és olyankor nem tudom a CSS-t használni, mert hiába húzom le az ujjam az olvasón, az nem tölti ki a login mezőket a weboldalakon. de pl a 2ik clean install esetnében előfordultak random program leállások (igaz, lehet h a ram hibája volt, ha tényleg ki volt mozdulva). Mindegy igazából csak arra akartam kitérni, h lehet, h lassabb az előre installált cucc egy kicsit, de meglepő módon viszont stabil és használható volt.
atom11:
Végül is melyiket választottad?
Hogy mire figyelj? Ha nagyon álmos vagy már, akkor tedd le, mert ha úgy alszol el, h mellkasodon van akkor rosszakat fogsz álmodni.
Na jó ez lehet, h lame volt, igazából annyi a jó tanács, h csináld meg minél előbb a recovery lemezeket, mert ha később akármilyen okból törlöd a recovery partíciót, akkor is vissza tudod állítani a gyári állapotot. Amúgy meg, nem vigyázni kell rá, hanem használni, ez legalább bírja.
Aktív témák
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest