Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8528 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni es lefekves elott felmentem beprobalni.
Jo az az ido amit mentel, megsem erzek akkora kulonbseget. Negyedik probalkozasra sikerult osszehoznom egy 10:07-et, de nem erzem, hogy olyan hude sok lenne meg benne. Vagasok nelkul, tisztan, szerintem 9:55 lehetseges, talan 9:50 kornyeke egy tokeletes futammal.
Wild run es az uj fizika ota en alig vezettem Circuit vasakat, szoval eleg fura volt. Csuszott mint az allat, foleg hogy toltam ala rendesen, hogy lassam milyen ido lehetseges, valtas is teljesen mas ill. dinamikusabb mint a gt500-nal.Az elso ket probalkozasnal telibe becsokoltam a szembejovot, van par trukkos kanyar
Nagyon harapos fektavokat lehetne venni, de ahoz ismerni kene a kanyarokat, nomeg a vasat. Az hozhatna extra 5-6mp-et, a 3-4 kulcsfontossagu kanyar is siman jelenthet ennyit, ill. a tiszta iveken vezetes szintugy, ugyhogy azert van meg mit faragni, csak nem olyan nagyok a leptekek.
HC-ban pedig vigyazni kell a kigyorsitasokkal, ill. az ivekkel, mert kiporog a kerek, ill. elvesztheted a tapadast es meguszik az auto, ha tul nagy a sebesseg a valasztott ivhez.
Felvettem a 10:07-et, lathatjatok tele van hibakkal, sok a korrigalas, tobb kontaktom is volt, fontos kanyaroknal tul sok sebesseget vesztettem. Fura volt a terkepre is pillantgatni, jobbak lennenek az eselyek ha jobban vagom a trukkos kanayrokat es nem kene neznem a minimapot. egybol jobban tudnek koncentralni a vezetesre/ivekre.Majd raprobalok meg
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával