Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
üdv , 1001 éve nem jártam erre , nekem is sz@rakszi , 0ra letoltam a gépet win 8.1 enterprise fel most felraktam a crewet több mint 7 gb frissítést szedet le és nem indul miért ? kösz elöre is
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
UFO1
senior tag
válasz Mike Farrel #5295 üzenetére
Ezt megpróbálom már csak azt nem értem mi a szart csesztek el benne hogy nem megy win7-en.
(#5296) Csapoati
WR előtt nem volt gond az újrahúzassál, de most hibás a telepítőjük és a legszebb hogy szarnak rá!
Próbáld meg most újratenni, ha mered! -
ricshard444
veterán
Köszi a tippet, ránézek erre a lehetőségre mindenképp. Szegény nagyon szeretne játszani vele, mióta nálam játszottuk, lehet meg is lepem karácsonyra egy Crew-val, csak fusson el akadás nélkül és persze a főbb: induljon is.
Vannak dolgok...
-
Csapoati
nagyúr
Win 10, Intel + nVidia, sehova nem léptem be telepítéskor és simán megy. Kieg előtt és után is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #5287 üzenetére
Ez egy bug a crew telepítőjében (több embert is ismerek aki szív ezzel), nekem amd gépem van ATI kártyával és win10-el gond nélkül megy, havernak intel+nvidia kombó szintén win10el neki nem indult. A titka az, hogy friss telepítés után mikor indítod még pár dolgot fel szeretne rakni, de elakad egy ponton. Ilyenkor feladatkezelőbe be kell lépni, meg kell keresni a crew-t és befejezni a feladatot (elvileg kettő fut abból ami jobban eszi a procit meg a ramot azt kell bezárni) amint megvan, kb 1 vagy 2 percre rá elindul a játék simán. Viszont havernak ezt minden indításnál el kell játszania, különben csak tölt és tölt. Ez azóta van jelen mióta kijött a WR a játékhoz. Sima nem grafika moddolt régi alapjáték gond nélkül ment.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #5287 üzenetére
Megjelenése óta win10-et használok és simán fut a játék.
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #5285 üzenetére
Szerintem a telepítőjét cseszték el, mert annak kellene felrakni az összes a játékhoz szükséges drivert (minden normális játéknál így van csak ennél nem). Próbáld win8-on nekem sosem ment 7-en az új grafika óta, most már 8-on sem, megpróbálom 10-en hátha.
-
UFO1
senior tag
Valaki próbálta az elmúlt pár napban 0-ról feltelepíteni a játékot?
Nekem nem jön össze. Win7-en sosem ment (SP1 fent van) mióta kijött az új grafika, win8-on ment simán frissítések nélkül is. Most teljesen új vinyon win8 + játék 3x újra feltelepítve frissítéssel/anélkül, nem jön össze pedig már vagy 5-6x újratettem gond nélkül. Próbáltam a régi elmentett fájlokat is újra ellenőriztetni (ez is ment régen gond nélkül) ami már az új grafikás cucc és nem engedi, azt mondja telepítsem újra.Újratelepítés után első indításnál XINPUT1_3.dll hibát ír. Letöltöm vagy kiveszem a játék mappájából beteszem a system32 mappába akkor 0xc00007b hibát dob ki.
A linkekben szereplő összes lehetőséget végigpróbáltam: megvolt a Visual C, DirectX, Net Framework újratelepítés külső forrásból, ill. a játék könyvtárában szereplőkből, feltettem az Advanced SystemCare-t ami lefrissítette az összes létező drivert minden hibát kijavított, de a játék még mindig nem indul. Végigolvastam az összes létező leírást, fórumot, de több lehetőséget nem találtam. Természetesen a legújabb OP-rendszerhez illő VGA driver is fent van.
Aki esetleg tudja mi a megoldás nagyon megköszönném, ha leírná.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Működő (kingiun oldalán kapott) 5% kupon kód ha valaki esetleg onnan venné: sup5%ADgr90876
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
ricshard444
veterán
Így van, ennyi pénzért, főleg PS4-re biztos, hogy csak a kieg /sajna.../
Amúgy játszottam valamelyik héten a játékkal PS4-n, abszolút szép a grafika ott is, a 30 fps nagyon zavaró a fix 60 után, de megszokva az elöbbit nagyon élvezhető konzolon is.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Csapoati
nagyúr
Csak tudnám, hogy mi a francért nem találok órákig se crew-t a summitos feladatokhoz... Lenne esetleg kedv szerda estefelé összedobni egy crew-t és lenyomni a summit idevágó feladatait?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
StormLine
senior tag
válasz Csapoati #5268 üzenetére
Amikor felkúszik az extreme pontok sávja akkor a 3 féle ESK közül kapsz egyet, amivel egy autóhoz meg tudsz venni egy extreme specet ingyen. A sáv jobb szélénél mutatja hogy melyik spechez fogod kapni a következő ESKt. Csak azt a specet tudod megvenni vele. A HQkban/dealereknél/tunereknél a Collection táblán mutatja hogy melyik meg nem vett specet kaphatod meg ESKval. A Driver IDban pedig mutatja hogy melyik spec ESKjából mennyi van.
-
csaba951
veterán
válasz cross56 #5271 üzenetére
Nem, neked ez a kiadás kell!
-
Csapoati
nagyúr
válasz cross56 #5271 üzenetére
Szerintem csak a kiegészítő. Bár a fene se tudja... ára alapján lehetne az alapjátékkal együtt is. Szerintem írj nekik egy mailt.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Olyan kèrdésem lenne, hogyha a wild runt megveszem, az fut az alapjatek nelkul? Vagy tartalmazza az alapjatekot is??
-
Csapoati
nagyúr
Egész jó ez a dlc amúgy, teljes áron mondjuk durva lehúzás. Viszont egy dolgot nem értek: lenyomtam a summit qualifiert, az extreme pontok sávja fel is kúszott egészen. Aszondja hogy ez arra jó, hogy a tunernél be tudom váltani valamire. Na elmentem a Monster tunerhez és semmi sem elérhető. Akkor most?
-
lanikai
aktív tag
válasz Mike Farrel #5262 üzenetére
nálam is ez van, ubi fórumon is sokan panaszkodtak, de a hó végén bele fogja számolni
-
Csapoati
nagyúr
-
Mike Farrel
tag
Az mitől lehet, hogy előző qualifier summitot teljesítettem, záráskor be is rakta a medált a summithoz, viszont most nézem hogy már nem szerepel a Summitnál, hogy teljesítettem volna. Viszont ha belépek a mostani qualifier summitba, akkor látom, hogy az előzőt teljesítettem és ott figyel a medál, de a summitnál szintén nem látni. Ez valami bug lehet (esetleg valakinek ilyen jelenség?), vagy csak gondolt egyet és elvette a medálom a játék (bronzra teljesítettem az előző qualifiert)?
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Csapoati
nagyúr
válasz Erdei88 #5256 üzenetére
Azért az durva, hogy 2 héttel a megjelenés után 6,25 USD-ért dobálják az ember után... Nem lennék boldog, ha megvettem volna az első napon. Ennyi amúgy a reális ára szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Megvettem Uplay-ra a Complete Edition-t, fura, hogy "csak" 24GB-t foglal, pedig mindent feltelepített. kezdek egy új karrier módot, mert a demóban már nem tudom mit csináltam
-
Erdei88
veterán
Ha valakit érdekel. The Crew Wild Run Expansion [Online Game Code]
Csak saját felelősségre!
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Elvileg megvettem a Wild Run-t
Az alap játékom Steam-es , ezt Uplayre vettem. beaktiváltam gond nélkül
Kérdésem, hogy tudom megnézni, hogy tényleg megvan-e a Wild Run?
-
-
krisz901
csendes tag
válasz Darko_addict #5250 üzenetére
👍👌
-
Darko_addict
őstag
8 óra játék után már sok mindent tudnék kritizálni és dicsérni is rajta, de kicsit más szempontból közelíteném meg a mai poszttal az átlagos véleményeket:
Volt szerencsém Amerikában kalandozni, voltam a Keleti és Nyugati parton is és a Crew felépített világa meglepően autentikus. Nem mondom, hogy "tök ugyanaz", de a nagyvárosok karakterisztikáját többségében jól le tudták utánozni! Tuti át kellett alakítsanak minden szakaszt olyanra, hogy egy ilyen játékban "játszható" legyen, illetve kellett tömöríteniük, de ha valaki el akarja képzelni Amerikát kicsit többől, mint néhány filmrészletből, ahhoz ez a játék nem nyújt rossz kiindulási alapot.
Az a gondolatom, ami pedig nem bugokhoz kapcsolódik, hanem a játékélményhez, az lenne, hogy a sebesség-érzet gyatra. Nem szerettem azokat a NFS-eket, ahol már 130-nál szétszakadt a kijelző, remegett a kamera és epilepsziát kaptam, 300-nál meg puszta szerencse kellett, hogy az úton tudjak maradni, de itt kínlódásnak élem meg még a 300-at is. Mielőtt megkérdeznétek, nem, nem mentem még soha 300-zal vagy felette, viszont 250 körül többször is, de sokkal dinamikusabban haladt el a környezet mellettem, mint ebben a játékban. Nem tudom, rosszalkodtatok-e már városban, de házak között menni 80-90-nel kész fénysebességnek érződik, mintha kezdene összeolvadni a tér-idő, ebben a játékban a 150-es városi tempó pikniknek tűnik. És totál világos, hogy a játékot nem lehet összehasonlítani a valósággal, de egy autóversenyes játékban ez a faktor szerintem kulcsfontosságú. Ennyi, kösz, hogy végigolvastátok.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5241 üzenetére
Woooow!
Az igeeeen XD Na most az autó nyereményen felül mit tudnak adni
amitől felállna, amiért érdemes lenne hajtanom, minden medálért minden qualért?! Autó + CC vagy én nem tudom mit tudnak még kitalálni.Szvsz tudom season pass elvileg nem lesz, de ez az autófelhozatal kicsit gyengus.
Nem érzek vágyat új autó húzására.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz krisz901 #5242 üzenetére
És mennyi fps-sel fut? Lehet amúgy, hogy az update valamit segített a low-end konfigokon, mert előtte kizárt dolog lett volna, hogy érdemben játszani tudj vele.
-
krisz901
csendes tag
válasz Csapoati #5230 üzenetére
No, halihó !
Megérkezett a The Crew Wild Run Edition hozzám is amint ígértem megírom, hogy mennyire is fut Q9550,R7 240 4GB DDR3-mal. 1440*900, és maga a beállítás ''összessége'' mediumon van, de az ajánlott az High-on volt !Írtózatosan tetszik a játék, már pár órája nem bírom abbahagyni
-
StormLine
senior tag
A summitról:
Így van a hierarchia: summit qualifier -> monthly summit -> finale summit.
Mindegyikhez van access pass, azaz egy követelmény hogy indulhass rajtuk.summit qualifier (kvalifikáció): havonta 8 darab van, a hónap elejétől majdnem a végéig. Akkor indulhatsz rajta ha megcsinálsz 2 freedrive challenge-et vagy 3 freedrive stunts szintet.
monthly summit (havi): minden hónap végén a Bonneville sósivatagban van, hosszabb ideig tart mint egy summit qualifier, és a nyeremények is nagyobbak. Akkor indulhatsz rajta ha az adott hónaphoz tartozó 8 summit qualifier közül 3-on szereztél medált.
finale summit: ez majd 2016 novemberben kezdődik. Akkor indulhatsz rajta ha az összes summit qualifier és monthly summit közül 20-on szereztél medált.
-
StormLine
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #5239 üzenetére
Igen, mióta van Crew azóta wallride is van. Volt is rá patch hogy csökkenjen a hatékonysága, nem tudom hogy mennyire sikerült mert nem sokat PVPzek.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5238 üzenetére
Láttatok már kanyar buggereket? Nagyon komoly állatfaj Ahol korlát van és kanyar, ott a kanyar bejáratánál direkt nekimegy a korlátnak, nitrót nyom és kb 230-cal veszi be a kanyart totálba. Előző Summitnál vettem észre. Persze nagyon vicces amikor a buggert pont egy bug kapja el és a korlát elején egy kiálló láthatatlan akadály megakasztja és akkorát esik mint egy ház
Én még mindig nem vágom, most akkor a "Summit hónapok" végén, lesz majd egy iszonyatosan hatalmas nagy végső "összecsapás"?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
StormLine
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #5237 üzenetére
Ma annyit kaptunk hogy a megjelenéskor a játékban lévő autók pár napig 25%-kal olcsóbbak ha CC-ért veszed.
Igen, finale summit 2016 novemberben.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5235 üzenetére
Oszt akkó ménem kapunk vmi ójándéékot Szerk: Elvileg lesz majd egy űber nagy finish ennél a summit-nál "év végén" ?!
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
Ma 1 éves a Crew!
-
csaba951
veterán
válasz Interceptor #5227 üzenetére
Baromira nem csak 1-2 verseny van rajta a térképen egyszerre!
teljes térkép (alapjáték), és a gyűjthető kocsi darabok nincsenek is rajta![ Szerkesztve ]
-
krisz901
csendes tag
Rendben, mindenkepp!
-
Csapoati
nagyúr
válasz krisz901 #5229 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek rá, mindenképp írd meg és esetleg lőj screenshotot is, hogy miként fut. 9500 nem volt rossz ár az alap + kiegért alapvetően.
-
krisz901
csendes tag
Wild runt rendeltem meg 9500ert hogy oszinte legyek. Ha ESETLEG lowon menne sem izgat valojaban, csak elvezhessem
-
Csapoati
nagyúr
válasz krisz901 #5226 üzenetére
Nem viszi elméletben, ott van a korábbi konfigom, amit írtam (Phenom II X4 és Radeon HD7850). 1280x1024-ben vitte a közepes beállításokat. Remélem nem teljes áron (9-10 ezer Ft) körül szerzed be a játékot.
-
krisz901
csendes tag
Jo hat en csak vidit neztem meg olvastam mert beuzemelesben van meg a cuccos. Na mimdegy ELMELETBEN kozepes 1080pt viszi. Penteken minden eldol . koszonom a segitseget, valaszt mindenkinek
-
Csapoati
nagyúr
válasz krisz901 #5222 üzenetére
Én csak neked akarok jót... Anno a Phenom II X4 + Radeon 7850 se vitte normalnál feljebb 1280x1024-ben, pedig még az is fényévekre van az R7 240 + C2Q kombótól.
BF 4-ben Ultrán meg így teljesít az R7 240 (ráadásul a GDDR5-ös, nem a DDR3-as) egy i7 (!) mellett:
-
krisz901
csendes tag
Majd kiderul mennyire igenyli a gepet ne becsuld le ugyanis a vga az ajanlottban benne van anno a gta5 is mikor kijott 4830as vga es e5200as 2magos 2.56os prcimnal is azt mondtak hogy felejtsem el, anno ketszer kivittem megis ja es 1440*900ban nem kisebben ne a papirformat vegyetek.....
-
StormLine
senior tag
Drifteléshez nem feltétlenül kell gyors autó. Ezt eddig is gondoltam, de most alá is támasztottam magamnak: most drifteltem egy 400000-eset Sacramentoban a kölcsön autóval, ami 680-as szintű. Csak egy pár ezres volt ami nem volt benne a fő csúszásomban. Szóval az a lényeg hogy úgy kell végigmenni hogy egybe láncoljuk az összes csúszást. Plusz én manuális váltóval betettem 3-asba a Camarot és ott hagytam.
(#5217) Interceptor
"Gondolom a story mód miatt(ami szerintem ront a játékélményen), de mindig csak egy vagy két verseny van jelen a térképen."
A kötelező köröket persze le kell futni mielőtt megvan a late-game content. -
Interceptor
addikt
válasz Csapoati #5218 üzenetére
A crew esetében csak annyit látok, hogy 60fps és nem mozdul lejjebb. Vannak mostani játékok nem kevés amik jobban megfingatják a gépemet hasonló látványal pl Fallout 4, ezért írtam a kinézethez mérten az alacsony gépigényt.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Csapoati
nagyúr
válasz krisz901 #5215 üzenetére
BF 4 Ultra 50-60 fps. Ezt milyen felbontásban, 320x240? Ne haragudj, de nehezen hihető, valamint a Crew-nak elég karcos a gépigénye is. Max. low-n van esélyed nagyon alacsony felbontásban.
Interceptor: Jól is néznénk ki ha i5 + GTX 970 kombón nem menne maxon ilyen látvány mellett. Ez minden, csak nem alacsony gépigény.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Hello,
Nemrég vettem meg a the crew-t elég olcsón steamen, (15 euro). A TDU-hoz képest az autók kezelése(kormányt használok), hangja a fizika és a grafika sokkal jobb lett, ezekben mindenképp előrelépés a játék. Jó élmény vezetni a járgányokat. Dinamikus időjárás is egy kellemes plusz a felszáradó pocsolyákkal. Viszont minden másban jobban tetszett a TDU. Negatívumok: Gondolom a story mód miatt(ami szerintem ront a játékélményen), de mindig csak egy vagy két verseny van jelen a térképen. A sok felvehető mini feladat inkább idegesítő mint szórakoztató sokszor inkább kikerülöm őket Játékosok ellen nem enged versenyezni, ahhoz vegyem meg a wild runt felirat fogad Hiányzik a TDU-ban megszokott játékmechanika, ahol egyszerre sok verseny közül választhattam, nem volt rámeröltetve semmi és volt karakterkészítési lehetőség is. A mikrotranzakciótól okádnom kell, gondolom ez is az ubi műve. Ami még pozitívum, hogy a gépigénye kicsi, nálam 60fps folyamatosan mindent fullra rakva(kivéve dof és blur ezeket mindig off) 1080-as felbontáson és ehhez képest jól néz ki. Összeségében szerintem megérte a 15 euros árát.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
krisz901
csendes tag
Hat a gepem :2*4 gb ddr3 1800mhz ram
Q9550 12m cache 2.83ghz
Vga: r7 240 4gb ddr3
Bf4 ultra crysis 3 dx11ultra gta v hight . mindegyiknel fix 50-60siman megvan. Ez a gepigeny eleg kell, hogy legyen nem ? -
StormLine
senior tag
válasz krisz901 #5205 üzenetére
Nekem megéri még Season Passel és Wild Runnal együtt is. De azokat később is meg tudod venni. Már az alapjátékban is benne van a hatalmas bejárható terület, szép grafika és sok küldetés, sok tartalom. Lehet csapatban cél nélkül gurulni vagy küldetéseket csinálni koopban vagy egymás ellen. Egyszerre itt is csak 8 ember lehet egy sessionben, küldetésekben 4.
Ha épp nincs kivel játszani akkor a sztori és a küldetés félék sok időre elfoglaltságot nyújtanak. Azért küldetés féléket írtam mert sok féle van, az egyszerűtől a több órásig. Az alkatrészekkel is sokat lehet szöszmötölni. Külön PVP mód van sok pályával. Ha azokat meguntad és megvetted a Wild Runt akkor tudsz újakat szerkeszteni (freedrive challenge).
Erős gép kell neki és van pár idegesítő bug, de vagyunk többen is a fórumon akinek többszáz óra játékideje van.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
Úgy, hogy mindenből level 50 platina kell, hogy legyen benne. És persze ezután aki úgy gondolja finomhangolhat is mert ugye ott a 4 alternatíva(brake,speed,acceleration,grip bónusz) ja igen és a perkek
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
senior tag
válasz Balathruin #5209 üzenetére
Köszi a választ. akkor rávetem magam azokra is.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
Omis
senior tag
válasz krisz901 #5205 üzenetére
Semmi gond nincs a játékkal(aki meg a grafikát fikázza=valószínűleg a kákán is csomót keres)
régebben még voltak fent hack majmok,de ma már nincs.
Boltba veszed drágább de meg lesz neked dobozosan,ha neten megúszod 10euroból 3100ft de csak kulcs fomájában lesz meg.
PVP néha egész jóknéha bemegyek egy 1212 pontos (la ferrari-val)az öszes többi 1299 ez a max ,esélyem sincs előnyben maradni de veszeteni is kell néha nem lehet mindig nyerni.
Bizonyos időben van bőven játékos.Ha tetszik és kipróbálnád mindenképpen meg ér 3100forintot[ Szerkesztve ]
-
krisz901
csendes tag
halihó sziasztok, brékó brékó !
nagy TDU rajongó voltam és most került oda a sor, hogy megvenNÉM a The Crew-t. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes? megéri? persze ez relatív, de játszanak vele elegen? a pvp felhozatal normális, nincsenek durva laggok? rengeteget olvastam róla és sajnos több a negatív mint a pozitív ahogy látom főként a grafikára, de hát ez MMO, hatalmas terület, kár azt nézni.. lényeg a lényeg, hogy van-e elég játékos ahhoz, hogy az embernek megérje megvenni. Illetve, hogy boltból vegyem meg ergo UPLAYes verziót, vagy STEAM-en? vagy ennek van bármi jelentősége?
köszi előre is a válaszokat !
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #5202 üzenetére
Én is úgy tervezem hogy azt bezsákolom, most is meglett. Annyi ebben a könnyű hogy a 3 medálom kívül csak a havi summitban kell odatenni magunkat.
Azért az nem tetszik hogy nem mindenkinek van lehetősége megszerezni. Állítólag később a többiek is megkapják. Ha ez igaz akkor egy fokkal jobb a helyzet.
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #5200 üzenetére
A 8 kicsiből csak 3 kell, és bronz is elég, szóval nem kell sokat játszani hozzá. Amikor térképen ráviszed az egeret a havi summitra ott írja, meg amikor belépsz a kicsibe ott is a havi naptárnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest