Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Régen játszottam a játékkal, utoljára a betaval, így kaptam Wild Run betát, és lenne egy kérdésem:
A trial ment gond nélkül(már amikor nem bugolt és ment a VGA rendesen), a Wild Run meg elindul, majd crashel, a D3D11.dll-re hivatkozva. Bármi megoldás erre?
-
Meddig települ ez? 10 perce: Telepítés.. 5/6..
-
regener
veterán
válasz
regener #4692 üzenetére
- Ha megnyomod az utcán az ESC-et akkor utána nemtudod becsukni a telefont menüt, csak ha felmész a térképre M-el majd vissza az utcára.
- Ha hosszan nyomod az ESC-et akkor felnagyítja a kistérképet mintha X-et nyomtál volna.
- Kilépéskor nem záródik be az exe, bármit nyomsz csak a fórumot nyitja meg.
- A motoros egykerekezés 200 felett sem jött össze pedig tövig nyomtam a jobb oldali CTRL-t.További bugok pl. itt
-
ricshard444
veterán
Nagyobb lett a gépigénye az fix, a Low End notimon az alap megy 5-6fps-sel, ez pedig 2-3-mal. Nem, sajnos nem játszok így egyikkel sem, de azért ránéztem. Ha le lesz akciózva és lesz gépem (1 év múlva talán), akkor beszerzem.
Nektek jó játékot!
-
StormLine
senior tag
válasz
ricshard444 #4689 üzenetére
Látom megkaptad a választ
Version build 468487
A beállításokat átvette az alapjátéktól. -
ricshard444
veterán
Déltől lesz Beta?
-
mackosajt
addikt
Hali!
Lesz a Wild Run-nak külön topik?
Zárt Bétában lesz innen valaki?
-
StormLine
senior tag
El kellett ismételniük pár dolgot azok számára akik nem követik annyira nyomon a híreket. De volt azért pár új dolog.
Version build 470619
A Gamescom demó óta raktak be bónusz pontokat a drifteléshez, amivel több pontot szerzünk ha sokáig sikerül driftelni egyhuzamban.
Minden héten kvalifikáció lesz, minden hó végén pedig summit.
A fejlesztőket (vagy egy részüket) beletették a játékba gyalogosként (és a forgalomba is).
A WR megjelenése után is fog jönni új tartalom.
Extreme pontokból meg lehet venni az extreme speceket (Drag, Drift, Monster), és bucksból is, de az elég drága.
Nemsokára lesz WR preorder.
Aki nem vette meg a WRt az is megkapja az új időjárást, és az szerver alapú lesz, tehát az egy helyen lévő játékosoknak ugyanolyan időjárás lesz.
WRrel rendelkező és nem rendelkező játékosok látni fogják egymást, együtt tudnak játszani. Persze akinek nincs meg a WR annak nem lesz minden elérhető.
Az autó level capet nem növelik a WRben.
Freedrive challenge-re meghívásnál queue (sorbanállás) van, aki előbb elfogadja, az kerül be.
Freedrive challenge közben lehet járművet váltani, de teleportálni nem. (duh)
A Ford Raptorból és a 2010-es Camaroból is van Monster.
Motoroknál lehet ruhát és sisakot választani a tunernél.
Drag specnél csak egyszer lehet nitrózni (?), és csak ha tele van.
Skilleknél lehet matricát és színeket is nyerni a teljesítmény alkatrészeken kívül. -
orc88
őstag
Jó volt a stream, de nem sok újat tudtunk meg...
-
mettek
addikt
3 db Wild Run pc beta kód a leggyorsabbaknak.
U33UQM3VMIWX
QX1F27IEEGL6
NVQT9EUADZ42 -
Erdei88
veterán
Steam most adott 3 Wild Run Beta giftet
-
StormLine
senior tag
-
Closed beta, de úgy nézem minden The Crew tulaj kapott meghívót, meg ajándék 3 kódot, úgyhogy kb az nem tudja kipróbálni, aki nem akarja..
-
albert8
veterán
Akinek kellene wildrun kódok
CZC8C7VJGJ8U
ATYE4XI8937B
8NLJ7V3CMEII -
Könnyű CC szerzési lehetőség
Bár ha jól vettem ki akkor kapod meg ha a WR-t indítod el. (nem vagyok jó angolos) -
StormLine
senior tag
válasz
ledgeri #4671 üzenetére
Tényleg nem egyértelmű, de a FAQban ezt írják:
"The Crew Wild Run Closed Beta will start on October 15th at noon (12h00) CEST. It will last until the 19th of October at noon (12h00) CEST"
Ezek szerint csütörtök délben indul.Más téma:
Szerintem terepen gyors haladásra továbbra is a raid lesz a jó választás, mert a monsternek kicsi a végsebessége. -
ledgeri
nagyúr
Csütörtök vagy péntek lesz a start?- csak mert a 15th 12PM CEST-re keresgélve mindenhol 00:00AM-et, és 11:59PM-et láttam végpontoknak...
-
StormLine
senior tag
válasz
Mike Farrel #4669 üzenetére
De. Az alap és a WR beta külön van. De nem is lehetne jobban megcsinálni, túl sok a különbség a kettő között. Úgy 11 GiB a pálya mindkettőben, de különböznek azok a fájlok is. A mentések is külön lesznek, szóval nem fognak bekavarni egymásnak. De úgy tűnik elég sok tartalom van a WR betaban.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KenBlock43 #4657 üzenetére
Éljen: egy MINIs!
Most csak "feliratkozok", hogy lássam a történéseket, mert kaptam én is bétát... azt hiszem ez az egyetlen nem csak konzolos vagy Szimulátor játék amiben benne van a MINI... el leszek vele...
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
SyMbioTe #4664 üzenetére
Valószínű megnézem. A kérdésem amúgy nem arra irányult hogy jó lesz/lett e hanem arra hogy van e benne annyi plusz content hogy akinek a megjelenési állapota kevés volt, annak legyen mi kiegészítse, és egyáltalán legyen értelme leszedni, és ránézni. És pár felsorolt példa, hogy régebben mi volt a problémám.
De annak örülök hogy ezek szerint lesz több spec is. Már csak az mmo hangulaton, a custom raceken, és a tunningon javítanának, és kb boldog is lennék -
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok! A megjelenés óta nem nagyon toltam a játékkal. Kaptam most Wild Run bétát. Szerintetek érdemes a játéknak adni még 1 esélyt? Javult annyival? Mostmár mmo-nak érződik? Rendesebb a kocsi balance? Van a játékban értelmes tunning? stb...
Amennyit tudok róla az az hogy grafikai javítások, és drift kocsik. De ha ez a teljes lista akkor nekem ez kevés :/ -
xrace77
tag
válasz
gyuromoj #4658 üzenetére
Én is kaptam 3 ajándék kódot.
Itt aktiválható
The Crew Wild Run PC Closed BetaDI48NCGY3Y2W
BFYUGUUK9X39
98J87G27F4P6Jó játékot!
-
gyuromoj
veterán
Kaptam mailt hogy tölthetem a Wild Run-t, de mivel már rég konzolon játszok így bedobok ide 3 kódot, amit mellékeltek. Nem tudom hogy mihez kell, de hátha itt lesz olyan aki tudja használni.
WLRHV3JYL4GQ
UJYAQG788K7Z
RL3ZVKWGY6L1Üdv Gyuri
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Jönnek még autók CC-ért a Crew-be a későbbiekben pl. Subaru BRZ? Csak mert most akcióznak néhány autót és kellene még a Countryman.De ha jönnek még,akkor nem költeném el rá a CC-t.
-
Erdei88
veterán
Van aki még el sem kezdte letölteni, de az írja " Előzetesen letöltve"?
-
orc88
őstag
Community Challenge a béta alatt: [link]
-
orc88
őstag
Pre-loadolható a Wild Run BÉTA!!! (Facebook poszt szerint legalábbis... nekem nem engedi
P)
-
regener
veterán
Nektek is 2db W.R. béta van a kliensben?
-
orc88
őstag
válasz
Barthezz2 #4645 üzenetére
Én nem számítok nagy változásra. Akinek eddig is jól futott, annak ezután is jól fog. Lehetett olyanokat hallani, hogy ez a grafikai motor már eredetileg bele volt kalkulálva a gépigénybe. (Tényleg nem a legjobb a jelenlegi grafika, lehet olyan elméleteket gyártani, hogy a grafikai motorral nem lettek készen megjelenésre, és még ezen kívül sok más dologgal sem...)
Egyébként a FAQ szerint nem változott az ajánlott gépigény a jelenlegihez képest, csak a minimum, de az se olyan sokat.Jelenlegi minimum:
CPU: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz or better. AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz or better.
RAM: 4GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
DX: 10
CPU: Intel Core2Quad Q9300 @ 2.5 GHz, AMD Phenom II X4 945 @ 3 GHz <---- Itt csak AMD esetén változott
RAM:4GB
GPU: nVidia GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) Itt van egy generáció ugrás. De ez sem nagy követelmény.
DX: 10
StormLine
senior tag
válasz
hszilard666 #4642 üzenetére
Haha arra én is emlékszem. Azért végigjátszottam egyszer. Benne van a Hoover Dam, akárcsak The Crewban.
Már kész van a frissített graf, benne lesz a bétában. Akkor kapják meg az alapjátékosok amikor a Wild Run játékosok is, azaz a WR megjelenésekor.
-
csaba951
veterán
válasz
hszilard666 #4640 üzenetére
When is done.
Nyilván amikor megjelenik a kiegészítő. -
StormLine
senior tag
Jól hangzik hogy ennyi dolgot beletesznek a Summitba, változatos lesz.
Egyik nap valakinek fél órára véletlenül elérhetővé vált a béta és feltett róla egy videót: [link]
Ebben már látszik hogy a térképen 1 tabként fog szerepelni a faction & pvp. Az Extreme tunerek pedig Chicagoban, Las Vegasban és San Franciscoban lesznek.
-
orc88
őstag
Wild Run Béta információk [link]
Kipróbálhatjuk majd a Summitot:
6 PvE, 7 PvP missziót, FreeDrive Stunt & Challenge -t, illetve 3 Skill-t kell majd teljesíteni a rangsoroláshoz.
Ezek után tudjuk feloldani az új tuningokat (Monstertruck, drift, dragster). (Meg is lehet majd őket vásárolni, de borsos áruk lesz.)
40-es szintről indulunk majd, pár új autót automatikusan megkapunk, a többit meg kell majd venni.
A motorokat St.Louis-ban tudjuk majd megvenni egy új Dealer-nél.
Story rész nem lesz elérhető a bétában. -
orc88
őstag
14-én Stream
[link] -
regener
veterán
válasz
Mike Farrel #4635 üzenetére
Csak jövőre jön PC-re.
-
StormLine
senior tag
válasz
regener #4625 üzenetére
Ha ennyi mindenkit egyből beengednek akkor gyakorlatilag már nyílt ez a zárt béta, de nem is baj.
Egyébként összeírtam pár infót:
A Ubisoft megvette az Ivory Towert.
A Season Passben nincs benne a Wild Run.
A Wild Runt meg lehet majd venni külön kiegészítőként, vagy csomagban:
The Crew Wild Run Edition = The Crew + Wild Run
The Crew Wild Run Complete Edition = The Crew + Season Pass + Wild RunNem összekeverendő az alábbival:
The Crew Gold Edition = The Crew + Season Pass -
Kapt
am egy mailt, hogy bekerültem a Wild Run closed bétába, nem kell regisztrálnom csak belépek és ott lesz. De nincs.Valakinek esetleg megvan már? Mit kellene csinálni?Ja, oké, majd 15.-étől.. Csak olvasni nem tudok
-
orc88
őstag
Pár perces videó a Facebook oldalukon: [link]
Hummer MonsterTruck
-
orc88
őstag
válasz
hszilard666 #4627 üzenetére
Kiegészítő, DLC, kinek hogy tetszik
Csak kap egy grafikai frissítést. De a grafikai részét mindenki megkapja ingyen, a többi tartalmat meg kell fizetni.
-
orc88
őstag
The Summit bemutató, zárt WildRun béta. [link]
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
hogyan tudom beállítani, hogy egy küldetéshez amihez s-autó kell, ne mindig a minit adja be?
Köszi.
-
nap
addikt
válasz
OceanStorm #4613 üzenetére
Igen, ezekkel találkoztam... Washingtontol indultam, felmentem a Chicago nyugati oldalan a gatig, de ott nem jutottam át. Sebaj, gondoltam, akkor majd a csatornán, keresztül a városon. Elég szivatós volt a hely, de mikor meglett, leestem a semmibe. Aztán a város északnyugati oldalán az autópálya és nyugatra menő út keresztezéshez közel találtam egy lejáratot. A legészakibb híd, (vagy inkább átkelő) alatt torlasz van, de egy kis résen át lehet csusszanni. Kiérve a tavakhoz érdemes partközelben maradni, mert északabbra meredek kanyonok vannak. Aztán a csatornán le, a vasúti híd alatt vigyázni, mert túl kevés gázzal nem megy fel a gödörből, túl sokkal meg feldob a felszínre. Aztán már ott is voltam a tóban... ami helyenként lyukas.
-
orc88
őstag
Cadillac Eldorado [link]
-
OceanStorm
tag
Ne a Niagara felől menj, amikor lemész a víz alá New York-nál menj a keskeny csatornán fel egészen a kanadai határig. A csatornán egy komolyabb akadály lesz amit néhány próbálkozással lelehet tudni ha ügyes vagy, utána meg már csak végig kell menni a határon ügyelve arra hogy ne sértsd meg azt. Lesz még egy necces rész ahol egy sekély földnyelvet kell kikerülni ügyelve arra hogy ne bukj ki a víz alól de a határt se sértsd meg, ám ha azon is túl vagy már csak el kell gurulni a Michigan tóig.
Én még extra bepróbálkoztam azzal hogy az említett földnyelvnél elágazik egy hosszú "futómű teszter" csatorna a Mississippi felé, ám egy ponton a folyón lévő gát az gátat szab a továbbjutásnak, előtte viszont még van egy csatorna ami elvisz ugyan Chicago-ig, de onnan már nincs kidolgozva a meder azt spontán leesel a semmibe.
-
nap
addikt
válasz
OceanStorm #4610 üzenetére
Ezt én is próbáltam, de a Niagara előtt megakadtam, mert túl sekély volt a víz...
-
OceanStorm
tag
Egy haverommal pár hónapja bejártunk mindent a víz alatt. A legnagyobb kihívás az volt amikor New York mellett lementünk majd onnan akartunk eljutni a Michigan tóba, volt rendesen szopás mire megtaláltuk hogy merre is érdemesebb próbálkozni.
Mivel betudható az egész egy jó kis terepezésnek, dirt vagy raid autó ajánlott.
-
StormLine
senior tag
Általában a raidek, hogy ne legyen lekorlátozva a sebességed. Meg pár helyen nem figyeltek a készítők hogy könnyű legyen átjutni, úgyhogy oda is jól jön a terepező képesség. Pár helyre a C a jó mert sekély a víz és a többivel kilógna az autód teteje, de általában tudsz a víz alatt is Cre váltani egy közeli híd alatt. Meg a Chicago melletti száguldozás is gyors autóval élvezetes. Lehet kísérlezetni dirttel meg a többivel is. De első felfedezéshez raid.
-
nap
addikt
Viz alatti mászkáláshoz melyik a legjobb autó?
-
Bandi821
tag
válasz
Mike Farrel #4604 üzenetére
Értem, köszönöm. Sajnos ezeknél mindig bajban vagyok, mert nekem nincs saját Crew-m
, az összes haver, aki bármilyen szinten is játszik, egyik se szereti az autós játékokat.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Van egy két award, ahol egy városon belül több helyszínre kell eljutni egy session-on belül. Ebben az esetben mit jelent az egy session, mert én egymásutánba felkerestem ezeket a helyeket, de nem adja az awardot?
-
UFO1
senior tag
válasz
xZaporojetz #4598 üzenetére
Milyen kódról beszélsz? Megveszed a játékot és lesz kódod, vagy mire gondolsz, itt gyártjuk a kódokat? A 2 órás próbaverzióhoz nem kell semmi, csak amit leírtak: egy uPlay acc.+ a kliens.
-
válasz
xZaporojetz #4598 üzenetére
Nem a free trial-t akarod letölteni? Ahhoz csak telepítsd fel a Uplay klienst és töltsd le.
Ha olyan kód kell amivel a teljes értékő játékot tudod letölteni ajánlom ezeket: CD Galaxis, 576 KByte, Uplay Shop
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)