Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #4599 üzenetére
Lehet elnézte a naptárat egy évvel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
xZaporojetz #4598 üzenetére
Milyen bétát szeretnél letölteni?
-
xZaporojetz
újonc
Valaki tud adni nekem egy felesleges aktivációs kódot a The Crew-hoz hogy letölthessem Uplay-ról ?
-
xZaporojetz
újonc
aktiváló kóddal a betához
-
regener
veterán
válasz
xZaporojetz #4592 üzenetére
(#4591) Bandi821
Amikor a színeket választod nyomd meg azthiszem a B-t és akkor 2 színsor lesz egy helyett. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
xZaporojetz #4592 üzenetére
Milyen kóddal?
-
xZaporojetz
újonc
Valaki ki tudna segíteni egy kóddal ?
-
Bandi821
tag
Sziaztok!
Valaki tudja, hogy hogyan lehet egy kocsinak egyszerre két különböző szine.? Van egy csomo awards, amihez kéne. Válaszokat előre is köszönöm.
üdv. B.
-
OceanStorm
tag
Majd a Wild Run gyerekek... bár én az utóbbi napokban toltam pár jó cruiset, ha van társaság én elvagyok vele.
-
Emunem
őstag
Hát gyerekek, mit is mondjak... hát azt mondom 10 óra után, az első szériás TDU-s krúzolóként , ez eléggé el van ...
A lényeg az, hogy az írányítás tényleg szörnyű, túlméretezett a gépigény a hatáshoz mérten, amit ad. (GTA 5 is jobban ment ennél) Nekem olyan médium /high között megy csak, alig 30 FPS-el. Ha versenyzek, akkor lehúzom low-ra a kb 50-60 Fps-hez. És mégy úgy is rossz az írányíthatósága. Az, hogy semmi különbség nincs az autók között, már-már bosszantó. Sokan is írták ezt is, csak megerősíteni tudom.
Attól még ezekkel a gyűlölt hibáival eggyüt nagyon megkedveltem a hangulata miatt. Víjjogó mentő/tűzoltó, kapáló emberke, sétáló emberek, parkoló autók, tehenek, állatok az erdőben, (kisgyerkőc elnézi úgyis, ha csak bekapcsolom a játékot, beállok az erdőbe, és lesi, mi megy el, mondjuk nem túl sok a választék
) mértékkel vízbe is lehet gázolni, meg még sok apró dolog, amik csak körítés, tudom, de nekem ettől olyan bejövős. Tudja fene am, mit lehet enni igazán rajta...
Jó ez a maga bosszantó köntösében.
üdv
Én -
Elmör
őstag
Ma úgy éreztem elegem lett a játékból, 9 hónapig fent volt az ssd-n, most kellett a hely is másik játék miatt, úgyhogy uninstall lett belőle, sajnos nem hozta az elvárt dolgokat, összességében úgy érzem nem is maga az alapjátékra költött pénz volt hiba, hanem a season pass megvétele. Azért ha lesz esetleg később The Crew 2 akkor azt mindenképp kipróbálnám, de csak utána dönteném el, hogy megvegyem-e.
-
Hívd fel a support-ot és panaszold el nekik, és javítsék meg az account-ot.
Amúgy azzal egyet értek, hogy se az Uplay-nke, se az Origin-nek nincs semmi értelme (igaz utóbbi nélkül most nem lenne 'ingyé BF3-am)
Van egy jól működö rendszer (Steam), de ez az Ubinak meg EA-nak nem tetszett, mert nagyon jól ment nekik ezért ők is csináltak egy ilyen rendszert. Pedig milyen egyszerű lenne 3 profil helyett 1 helyen lenne mionden...
Origin-el már volt hasonló problémám mint neked. Felhívtam support-ot, (egyik játéknak nem működött a multi része) kérték, hogy csináljak egy új fiókot és átirányították a játékokat. -
orc88
őstag
Mi az isten van? Belépek uplaybe, nincs The Crew a játékok közt, relog, elinditom a parancsikonnal erre elindul a trial. Írja, hogy megvannak az achievmentek meg minden szar, de a játék, és a dlc-k elvesztek WTF???
Szerk.: Próbálom ujra aktiválni a season passt: ezt az ütenetet dobja. Ez mrá aktiválva van az accounton, nézd meg a többi közt.
Mi a kurv@ anyja? Ez a uplay még mindig egy trágya
Szerk2: Most már nem is elérhető a uplay...
-
ricshard444
veterán
Csak nekem van #0_1 hibakódom? Kicsit játszottam volna, tegnap még jó volt.
-
UFO1
senior tag
Akkor lehet rosszul fogalmaztam szerintem egy Ferrarinak lényegesen jobban kell mennie mint egy Mininek vagy egy régi amcsi vasnak. Jelen esetben is nagyon egyformán megy minden minimális gyorsulásbeli különbségek vannak, de pl. mikor egy Hummer úgy megy mint egy GT-R akkor nagyon fogom a fejem. Szerintem még jobban el kéne különíteni a kocsikat mint gyorsulás mint végsebesség tekintetében. Lehetne külön osztályozni őket mint más játékokban és akkor nem kéne egy szupersport járgánynak és egy amerikai tepsinek versenyeznie, mert egyszerűen nem egy kategóriák.
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #4573 üzenetére
Ha nagyon egyedül érzed magad és látod, hogy fent vagyok akkor nyugodtan rám írhatsz hétköznap 2x, 3x én is szoktam csapatni salakon vagy keresztbe csúsztatni a betonon/jégen.
PvP-nék is csak néha megmagyarázhatatlan okok miatt akad a játék és ilyenkor minden futamot elvesztek, de van hogy tok simán fut. Nem tudom mitől van ez vagy az.Az a Wild Run nem tudom mennyi lesz viszont szerepel benne két olyan versenymód/jármű típus amit a leginkább kedvelek (drift, motor) tehát muszáj lesz megvenni. Az ára meg biztos csökkenni fog a NFS ill. karácsony miatt, vagy adják majd valami VGA mellé. Ki kell várni, fél áron + már nem lenne olyan rossz vétel.
(#4572) orc88
Kell lennie egy legjobb autónak kinek mi, de így is nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok és lehet pont rossz irányban. -
sunny84
senior tag
nekem is hatalmas csalódás a játék amilyen kedvel megvettem és lelkesedve játszottam letört teljesen :/ , néha néha előveszem megyek pár kört terepezek valakikkel száguldozok de a multi része felmérgel a sok veszteni nem tudó és minden vagyok csaló hacker lóf@.z kabaré ez , kieget meg bármi mást ami ehhez a játékhoz tartozik tutkóra nem veszem meg ...
-
orc88
őstag
válasz
hszilard666 #4571 üzenetére
Nekem tetszik még most is, főleg úgy, hogy nem volt normális NFS több éve. PvPvel el lehet ütni az időt.
Ameddig nem jönnek a LaFerrarik Kieget viszont szerintem én is kihagyom, főleg ha annyiba fog kerulni mint a játék. -
hszilard666
veterán
válasz
ricshard444 #4570 üzenetére
Engem sem érdekel már, nekem csalódás volt a cucc :/
-
ricshard444
veterán
válasz
hszilard666 #4569 üzenetére
Néha-néha látok 1-2 ismerőst a 30-s Crew-sból akik játszák kicsit. A kiegre biztosan visszatérnek páran, én kihagyom.
-
hszilard666
veterán
Tolja még ezt valaki?
Én megjelenés havában beletettem 25 órát kb de azóta elő sem vettem
-
orc88
őstag
2 hónap kihagyás után visszatértem a játékhoz, megvettem a season passt amivel régóta szemeztem. Most 3 nap PvPzés után azt tapasztalom, hogy eléggé felforgatták a játékot. De egy dolog irritál nagyon : minden noob LaFerrarival megy ami olyan imba, hogy max Mclaren f1el vagy 458al tudok közel kerüpni hozzájuk szélárnyék használatával. Remélebb minél hamarabb nerfelik mert ez undorító.
-
StormLine
senior tag
Sok néznivalót találunk az új YouTube Gaming oldalon: The Crew
-
orc88
őstag
Üdv! Hosszabb kihagyás után térnék vissza a játékhoz. Ha jól láttam már sajnos Nuuvem-en nem lehet olcsón szerezni season pass-t
Honnan lenne érdemes megvenni, illetve ha megveszem, akkor megkapom ezeket az utólag bepakolt csoda járgányokat is? (Mini Countryman, Mercedes 300SL stb.)
-
OceanStorm
tag
válasz
SyMbioTe #4533 üzenetére
Én ha jó a társaság bármilyen játékkal elvagyok, de akik tolták a TDU1-et erősen hunyorítva néznek a 2-re. De egy játéknak szerintem alapvetően nem az a legnagyobb baja hogy elcseszik, vagy esetleg egy sorozat részeként alul teljesít az elődjénél, egy játéknak az a legnagyobb baja ha megszűnik a support. Ha folyamatosan jönnek a patch-ek abból még bármi lehet, persze a legnagyobb kérdés az hogy tudják megtartani a játékosokat. Én minden esetre pozitívan nézek a Crew-ra, nem megy minden zökkenőmentesen de még bármi lehet belőle, szerintem a Wild Run majd megmutatja hogy jó-e az irány.
-
UFO1
senior tag
Ha már driver a téma nem tudja valaki nVidia-n melyik a jó verzió, mert nekem mindig letölti a legújabbat az experience, de mindenhol tud fagyni pár sec-re még a nagy térképen is. Régebben jó volt úgy kb. III-IV. hóig.
Esetleg más lehet a bibi? -
nap
addikt
Volt nemrég egy kényszerű videokártya cserém. Vagy öt vga drivert felraktam, mire használható lett. És nem, nem a legújabb van fent, mert azzal volt a legrosszabb, hanem a tavalyi omega.
-
fatal`
titán
válasz
sunny84 #4555 üzenetére
Nem tartozik a témához, ezért off.
A felülete használhatatlan, minden szart kiszemetel a start screenre, 20 kattintás a leállítás (jó ezt anno megoldottam saját csempével, de attól még röhejes).
Nem értem mi tart valakit a sima win8-on mikor a 8.1 (Update 1) ingyenes frissítés (ahogy a w10 is, de az még nem tökéletes, ennek ellenére napi szinten használom, mert az van fent a gépemen már).
-
Mike Farrel
tag
Ilyen gondom, hogy random kilép a cucc nekem is volt (igaz én laptopon játszom), csak nekem krúzolás közben csinálta, de volt hogy 10 percenként. Nálam ezt a problémát nem más okozta mint a videókártya driver. Voltak driverek amikkel jól ment a cucc és voltak amivel nem. Rakd fel a legújabb ATI drivert és remélhetőleg elmúlik a dolog. Én most a 15.7.0-ás drivert használom, azzal most nekem megint stabil a játék, bár a win7-et már én is lecseréltem 10-re.
-
regener
veterán
8.1 és ClassicShell, start menüd is van és stabil is
-
regener
veterán
De én azt nem értem miért egy 4éves driverrel játszol egy tavaly megjelent játékot?
Még profil sincs hozzá a driverkezelőben.Frissítsd fel a drivert: Catalyst 15.7.1 & Graphics Driver Installer for Windows 7 32-Bit
A 8 pedig bukott igen, de a 8.1 az más világ szinte. Eddig nem volt gondom a 8.1-el és már ~5 hónapja az van a gépemen.
-
Emunem
őstag
Amúgy elég becsapós, utólag érti meg (esetleg) az ember:
Supported OS
Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)Mert ugye ezt én is olvastam, de közvetlenül a Win 7 mellett nincs a 64bit. Kicsit becsapva érzem magam...
-
Emunem
őstag
válasz
sunny84 #4547 üzenetére
Hali
köszönöm a válaszokat, szomorúan olvasom a leírtakat.
Win 8 nem annyira a világom, 64bites 7-es meg nincs kéznél...
Akkor elrakjuk késöbbre. Már-már az az érzésem, hogy a Microsoft minden programmal a bukott 8-ast akarja ráeröszakolni az emberekre.
(mert amúgy full grafikán is tartja a 30 FPS-t, ezért is csodálkoztam a problémán...)
Na majd egyszer...Üdv.
-
StormLine
senior tag
Az a VGA driver még így is régi, nálam már a progamon belül is azt írja hogy AMD Catalyst Control Center. Manuálisan frissítsd: amd.com -> Drivers + Support -> válaszd ki hogy melyik verzió kell neked -> exe-t töltsd le -> telepítsd fel.
Windows 7 elég hozzá, de elvileg csak a 64 bites. UbiBlog - PC Specs
-
Emunem
őstag
Hi,
sajnos nem megy olyan egyszerűen a cuccos.
Szóval a konfig:
Windows 7 Ultimate (32)
Alaplap: Gigabyte GA-EP41-Es3G
Processzor: Intel Core 2 duo CPU E7500 2,93Ghz
RAM: 3GB
Videókártya: Asus EAH 5750 (F1 kialakítás)Processzor illesztőprogramja: 2006.06.21 Verzió: 6.1.7600.16385
Videókártya: 2011.05.24 Verzió: 8.861.0.0A probléma: Játszok vele, és random kilép (persze hallatszik, hogy kis megerőltetés van előtte, mielőtt kilépne), ami mondjuk térképnézetre váltáskor jelentkezik/küldetés kezdés, etc... Szóval mintha vlaami nem lenne elég neki. VGA drivert frissítettem (amit az autómatikus frissítés ajánlott), de nem tudom, hogy mit lehetne tenni egy ATI-s Catalyst Center rendszerűvel. Igaz, h az AMD felvásárolta, de fingom sincs, hogyan frissítsem. Lehet nem is ezzel van a baj. (játékot kipróbáltam legbutább beálításokkal, mind1 hogy 1980, vagy 1024, ugyanúgy, ugyanolyan műveletnél kilép/lefagy (és marad a ctrl+alt+delete) )
Ha csak a Ram hibádzik ok, de ha nem, akkor tippek?
Előre is thnx. Remélem nem a 100. vagyok, aki ezt kérdezni. (Elivleg olvasgattam a fórumot, de nem találtam megoldást)
Üdv.:
Emunem -
Emunem
őstag
Üdv a köreitekben... megvettem a játékot.
Ma este megnézzük mit tud a gépem.Regelhettek is Emunemhun néven a listára. Thnx.
-
StormLine
senior tag
válasz
regener #4539 üzenetére
Van hír, nem lesz több patch a Wild Run megjelenéséig. Dolgoznak közben a javításokon, de csak a WR újításaival együtt kerülnek be a játékba. Akkor lesz egy patch amit azok is megkapnak akik nem vették meg a WRt.
Az augusztusi CC autót megkaptuk (Mini Countryman), még lesz egy szeptemberben és egy októberben.
-
regener
veterán
Van valami hír már hogy mikor és milyen patch lesz most augusztusban?
-
biceps
tag
Hali, én most szereztem be. Valaki játszik vele ps4-en?
-
Flashke
tag
válasz
Mike Farrel #4502 üzenetére
Ez a nitros motor meg minden tök olyan mint a vas című filmben
-
ricshard444
veterán
Én meg nem. Szerintem a 2 egy igénytelen szemét volt fizika és vezetési élmény terén. Körülbelül tejfölösdobozok szintjén voltak a kocsik. A felhozatal még jó is lett volna és esetleg a körítés is, de ilyen árkád kivitelezésben én undorodom tőle a mai napig. Míg az első részébe vagy 5000 órát beleraktam kormánnyal.
Mondjuk a Crew is a megjelenése óta olyan irányba ment, ami szintén a Casual játékosoknak kedvez. Mikor utoljára játszottam vele kormánnyal, már akkor is szignifikáns difi volt az 1.0-s verzióhoz képest élményben, hátrafelé.
-
válasz
tyielow #4531 üzenetére
Azért az messze nem volt egy "halom szemét" Nagyon jó játék az, még a mai napig is. Rengeteg autó volt benne, jól kidolgozva, nagyon jó irányítással és 2 valós szigeten játszódott. Több 100 órát játszottam vele és még ma is előveszem szívesen, mert nagyon jól el lehet vel játszani és elég élvezetesre sikerült a sok féle versennyel stb...
-
válasz
TESCO-Zsömle #4527 üzenetére
Nem teljes játék. Ott van hogy az alapjáték szükséges mellé. Szóval ez DLC, de elég drága.
-
válasz
noblem1983 #4525 üzenetére
Én is valahogy így tervezem, nem fogom első nap megvenni, nameg nuuvem-en ezis hátha olcsóbb lesz
.
-
Sajnos nem lesz valami olcsó WildRun. De remélem jól megcsinálják és megéri majd az árát
(#4523) Vityaa
Minek a trial, ha megvan a játék? Amúgy szerintem rákattintasz és letöltöd, indítod. -
Vityaa
tag
Sziasztok,
kb 1,5 hónap után újra elkezdtem játszani. Indításkor frisitett kb. 560 Megat. A trial verziot hogy tudom kipróbálni? -
StormLine
senior tag
válasz
regener #4520 üzenetére
Az eső annyira nem hat meg. Akkor ha egy skillen/missionön sok pontot akarok szerezni meg kell várnom amíg felszárad?
Eddig kiszámíthatók voltak az útviszonyok.
A checkpointok jók, már kellett nagyon. Jó krúzok lesznek így.
És kreatív dolgokat is lehet csinálni, pl megtalálni hogy 2 checkpoint között milyen járművel gyorsabb. Vagy megszabni hogy az egyik csapat úton megy, a másik terepen.
A grafika nem rossz, de nekem jobb lenne ha nem akadna meg rángatna összevissza. Ez viszont majd csak akkor derül ki ha meglesz.
-
regener
veterán
Napos, esős és vizes utakon át száradó utak is lesznek és kihat az irányításra.
Just to top this piece of good news off, yes, you will have functioning wipers when the game launches
A hírek tetején igen, lesznek működő ablaktörlők is mire a játék elindul (~ megjelenik).FreeDrive Challenges:
- 2-4 játékos
- ha egyedül indítod akkor a Layereden lévőket invitálja
- 1-10 checkpoint rakható le
- nincs maximális checkpoint távolság, viszont minimális van
- pénzt kaptok a távolságtól függően és mindenki kap belőle (az elsoztás biztos helyezés szerint lesz)Ezt a képet meg csak a grafika miatt emelem ki a cikkből -> szerintem ez is meglesz véve
-
nyozo
aktív tag
Vajon a gépigény is drasztikusan nőni fog?
-
regener
veterán
válasz
ricshard444 #4517 üzenetére
Neeem, az alapjáték is fog kapni persze.
-
ricshard444
veterán
Csak a kieg kap frissitett motort?
-
Mike Farrel
tag
válasz
noblem1983 #4515 üzenetére
Jönni fog nyugi, volt Q&A a bemutatón és ott feltették a kérdést, hogy jönnek-e még japán kocsik és az volt a válasz hogy mivel a fórumon is igen nagy számban kértek japán autókat így érkezni fognak bőségesen. Csak most nem találom a hivatalos forrást pedig délután olvastam.
Meg jön a Mercedes-Benz SLR McLaren 722 is majd a Wild Runba, már egy képet is raktak róla.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Mike Farrel #4514 üzenetére
Ami ugye Subaru BRZ-ként fog megjelenni de akkor már jöhetne az Impreza és persze Evo iX,X ,Nissan Silvia esetleg régebbi 3-as BMW-k
-
regener
veterán
A belső nézetről nem volt szó véletlenül? Visszapillantó esetleg?
-
fatal`
titán
válasz
Drift osztály és nulla új japán autó? Ez a része kicsit csalódás, egyébként valószínű megveszem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mike Farrel #4508 üzenetére
Az jó, akkor Nuuvemről jöhet 4-ért.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jó lesz ez, de a kiegészítő szintű árat nem fogom szeretni, mert ez egy nagyobb dlc.
-
Gigi01
őstag
válasz
Na az az ugrabugri aztán kell bele.
-
Mike Farrel
tag
Itt egy részletesebb bemutatása a Wild Runnak:
Fontosabb infók:
•Új járművek:
-Lotus Evora GTE
-Aston Martin Vanquish (2012)
-Ducati Monster 1200 S
-Kawasaki Ninja H2
-Ferrari 458 Speciale /Circuit/•Az időjárás dinamikusan változik, és hatással van az irányításra.
•Nagyobb üres területekre Wild Run arénák épülnek, itt történnek majd a Summit események
•Drift osztály: pontverseny a hegyekben
•Monster Truck osztály: különböző mutatványok az arénában, fő cél elérni az aréna tetejét.
•A gyorsulási versenyek többkörösek. A legjobb idő nyer. A körök gumiégetéssel kezdődnek, a verseny egyenes vonalú, manuális váltóval. (Need for Speed: Pro Street)
•A motorok ugyanúgy működnek mint az autók, az összes osztály elérhető rájuk.
•Crew Challenges: kooperatív feladatok az egész csapat részvételével. (Burnout Paradise, Freeburn Challenges)
•Race Editor: elkészíthetjük a saját versenyünket, majd azonnal kihívhatjuk csapatunkat. Ezeken a versenyeken akár a verseny közben is válthatunk autót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest