Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
8 óra játék után már sok mindent tudnék kritizálni és dicsérni is rajta, de kicsit más szempontból közelíteném meg a mai poszttal az átlagos véleményeket:
Volt szerencsém Amerikában kalandozni, voltam a Keleti és Nyugati parton is és a Crew felépített világa meglepően autentikus. Nem mondom, hogy "tök ugyanaz", de a nagyvárosok karakterisztikáját többségében jól le tudták utánozni! Tuti át kellett alakítsanak minden szakaszt olyanra, hogy egy ilyen játékban "játszható" legyen, illetve kellett tömöríteniük, de ha valaki el akarja képzelni Amerikát kicsit többől, mint néhány filmrészletből, ahhoz ez a játék nem nyújt rossz kiindulási alapot.
Az a gondolatom, ami pedig nem bugokhoz kapcsolódik, hanem a játékélményhez, az lenne, hogy a sebesség-érzet gyatra. Nem szerettem azokat a NFS-eket, ahol már 130-nál szétszakadt a kijelző, remegett a kamera és epilepsziát kaptam, 300-nál meg puszta szerencse kellett, hogy az úton tudjak maradni, de itt kínlódásnak élem meg még a 300-at is. Mielőtt megkérdeznétek, nem, nem mentem még soha 300-zal vagy felette, viszont 250 körül többször is, de sokkal dinamikusabban haladt el a környezet mellettem, mint ebben a játékban. Nem tudom, rosszalkodtatok-e már városban, de házak között menni 80-90-nel kész fénysebességnek érződik, mintha kezdene összeolvadni a tér-idő, ebben a játékban a 150-es városi tempó pikniknek tűnik. És totál világos, hogy a játékot nem lehet összehasonlítani a valósággal, de egy autóversenyes játékban ez a faktor szerintem kulcsfontosságú. Ennyi, kösz, hogy végigolvastátok.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL