Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is rendelni egy 65" C805-öt az EMAG-ról. Az lenne a kérdésem, hogy hol kell beregisztrálni a készüléket? Mert az 5 év garanciához úgy tudom regisztrálni kell.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
BlackJack21 #21289 üzenetére
Elég volt egyszer megszenvedni a festéssel
-
GrandS
senior tag
Egy TCL 65P635-ös tv-t vettünk. Fali konzollal szeretném felfogatni.
Ilyen a hátlapja. Mihez kell rögzíteni? A középen levő négy csavart kell kivenni és oda? -
Persie12
aktív tag
válasz
FireFox1996 #21283 üzenetére
Abban a szerencsés helyzetben vagy hogy öcsémnek egy 50C645 van. Mondjuk mintha azt olvastam volna hogy ebből a szériából a 55”-tól jobb a panel. Na de hogy a kérdésre is válaszoljak. Szerintem sokkal szebb a képe a C805-nek, legalábbis tv adásoknál sokkal. Tegnap néztük a magyar meccset és a C645-nek sokkal fakóbbak voltak a színe és úgymond szőrösebb. Pedig ugye FHD adás van az M4-en, de szerintem szignifikánsan rosszabb volt a képe a C805-höz képest. Ami meg nem HD csatorna, az vélemény szerint elég csúnya. Netflixnél annyira nem volt drasztikus a különbség, de azért ott is van. Játékról meg ma tudok nyilatkozni mert ma jön meg a PS5. Neki egy PS4 van rákötve a C645-re, mondjuk játék közben szép a képe, azt elismerem, és csak egy sima PS4-el lett tesztelve.
-
Persie12
aktív tag
Hát hogy őszinte legyek, lusta vagyok már ezzel foglalkozni, picsogni meg egyszerűbb . Tudom hülye vagyok!
Amúgy a betekintési szög teljesen jó szerintem, semmivel nem rosszabb mint egy ugyan ilyen Mini-LED Qled Samsung tv-nél. Asszony szüleinek Samsung van, ott nézegettem, de a C805 szerintem szebb képet ad. Igaz az a tv 2021-es modell, hirtelen nem tudom a típust. -
Persie12
aktív tag
válasz
FireFox1996 #21279 üzenetére
Az 55” az azt hiszem 250.000 forint, az is jó ár. Mond le a rendelést és rendeld be az 55”-t ha lehetséges.
-
Persie12
aktív tag
Akkor üdv a C805 klubban! Én nagyon meg vagyok vele elégedve amúgy, legalábbis az az 1 hét alatt amióta használom. Mondjuk most kicsit bántja a csőröm hogy egy hete vettem 250.000 ért 2 év garival, mert hogy már az is jó ár volt, mert 50.000 forinttal olcsóbb volt így is mint az alap ár. Mondom ennél tuti nem lesz olcsóbb. Erre tessék…220.000 forint és még 5 év gari…
-
Stealth
senior tag
válasz
FireFox1996 #21277 üzenetére
Az 50"-os 220, nem az 55"!!
Idei TV, sok tapasztalat nincs. -
FireFox1996
őstag
A friss TCL C805-ról van vkinek tapasztalata?
55C805 emagnál 220e ft, elég jó árnak tűnik, meg is rengeltem. -
válasz
Stealth #21270 üzenetére
Igen, ezt látom én is, pedig full samsungos voltam. Arra leszek kiváncsi, hogy a samsung telefont hogy lehet majd tükrözni, mert a smat wiew nagyon kényelmes funkció volt.
a iphone tükrözéstől nem tartok, mert látom van benne air play 2 -es, de ha nem megy van apple TV- m is. -
SepTox
tag
Egy kérdés, ha az automata fényerő ki van kapcsolva az egyen értékű az energia takarékos mód kikapcsolásával? Mert nem találtam külön olyan opciót, hogy azt is lehessen kapcsolni csak az automata fényerőt!
-
válasz
Stealth #21268 üzenetére
Mwgrendeltem a TCL 65C805 Smart LED Televízió, 165 cm, 4K, MiniLED, HDR, Google TV -t az emagról (BF: akciósan 300-K volt) . Kiváncsi leszek. Mindig Samsung TV-im (Most is egy 60"-osat fog váltani) voltak. TCL-t eddig csak android-os telefonokból ismertem, azt szerettem.
Meglepően magas szolgáltatási vannak "papíron" , z tetszett meg....ja meg az ára -
Persie12
aktív tag
220.000 Forint az 50” C805 5 év garanciával az eMAGON
-
kopaszsop
csendes tag
bf deal most reggeltől a 55C805
emag, 259990 -
gg72
veterán
válasz
winters123 #21257 üzenetére
Igen, 2.5m lenne a nézési távolság. Holnap elmegyek egy Euronics-ba és körülnézek. 🙂
-
winters123
tag
Hany meterre lesz a kanape ugy a TVtol? Mondjuk 2,5m? Az olyan billegos kepmeretben. 65 tuti elvezetes lesz de az 55 is pont jo meg. En is annyirol hasznalom az 55C845öt. Ide mindenesetre siman jo a C3, az meg veri sztem a C805öt. Dontsd el mi a fontosabb neked. Nagyobb fenyero es kepmeret vs. teljes szinhuseg es jobb betekintes. Rosszul nem fogsz jarni.
-
dniki88
tag
Erre esetleg valaki? Tv médialejátszójában merült fel a kérdés.
-
kispalsz
tag
Nem értek valamit. A TCL 65C745-t néztem ki, de lehet elcsábulok a C845 felé.
A c845 -t úgy mondták egy reklám videóban, ahol a panel típusokat mutatta be a TLC, hogy az mennyivel energiatakarékosabb. Na most ennek vagy átlagos vagy full áramfelvételnél azért látszódnia kellene.Egyikben sem jobb a c745 nél. Mégha levesszük a hangfalakból eredő különbséget, akkor is nehezen jön ki a matek.
Ha 2000 nitnél nagyobb hangfal teljesítménnyel 250W a teljesítmény, akkor átlagos használatnál hogy hogy ugyanannyi mint 745 esetében. Csak max fényerőn takarékos az a háttérvilágítás?
[link]Más: 4m távolságból a középvonaltól mérve hány méterre nem torzul még a kép?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest