Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
válasz
FireFox1996 #21283 üzenetére
Abban a szerencsés helyzetben vagy hogy öcsémnek egy 50C645 van. Mondjuk mintha azt olvastam volna hogy ebből a szériából a 55”-tól jobb a panel. Na de hogy a kérdésre is válaszoljak. Szerintem sokkal szebb a képe a C805-nek, legalábbis tv adásoknál sokkal. Tegnap néztük a magyar meccset és a C645-nek sokkal fakóbbak voltak a színe és úgymond szőrösebb. Pedig ugye FHD adás van az M4-en, de szerintem szignifikánsan rosszabb volt a képe a C805-höz képest. Ami meg nem HD csatorna, az vélemény szerint elég csúnya. Netflixnél annyira nem volt drasztikus a különbség, de azért ott is van. Játékról meg ma tudok nyilatkozni mert ma jön meg a PS5. Neki egy PS4 van rákötve a C645-re, mondjuk játék közben szép a képe, azt elismerem, és csak egy sima PS4-el lett tesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest