- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
válasz
mukisrác #18253 üzenetére
Sziasztok,
Ma végre visszatért a TV (55c839) emag háztól házig szervizből (nem kapkodták el), elvileg mainboard csere volt.
503as build volt rajta, 511-gyel kaptam visszaOlyan gondom lenne most, hogy sehogy sem tudom munkára bírni az eARC kimenetet.
-A hangmenüben próbáltam automatikus választást és Arc-ot is.
-a bemenet Beállítások között be van kapcsolva hogy eArc, és a hang továbbítás is.Van esetleg valami ötletetek, vagy megy vissza újra?
Köszi előre is -
tomisanzero
tag
válasz
mukisrác #18157 üzenetére
Nekem is Disney - vel kezdte, aztán HBO, Prime, most pedig már Netflix is, pedig azt jó egy éve néztem már gond nélkül.
@krepp:
Az a baj mivel szerintem szoftveres és egyáltalán nem állandó a hiba, valószínűleg ugyan ezt a készüléket kapnam vissza némi rajta ülés és service reset után. De lehet csak én vagyok túl pesszimista.
-
gianni85
veterán
válasz
mukisrác #17801 üzenetére
Lehet valami beállítás? Én elengedtem… a horizon 5 nem fog se natív 4k-t adni S-en, se 120fps-t. Visszaraktam 60hz-re, és használom megelégedéssel. 60hz és vrr menjen, ha azzal stabil a kép, én nem várok el többet egy series s-től. Játékban a series x se fog nagyon 120fps-t adni, max valami indie játékban, vagy fullhd mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest