- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
válasz
mukisrác #18253 üzenetére
Sziasztok,
Ma végre visszatért a TV (55c839) emag háztól házig szervizből (nem kapkodták el), elvileg mainboard csere volt.
503as build volt rajta, 511-gyel kaptam visszaOlyan gondom lenne most, hogy sehogy sem tudom munkára bírni az eARC kimenetet.
-A hangmenüben próbáltam automatikus választást és Arc-ot is.
-a bemenet Beállítások között be van kapcsolva hogy eArc, és a hang továbbítás is.Van esetleg valami ötletetek, vagy megy vissza újra?
Köszi előre is -
tomisanzero
tag
válasz
mukisrác #18157 üzenetére
Nekem is Disney - vel kezdte, aztán HBO, Prime, most pedig már Netflix is, pedig azt jó egy éve néztem már gond nélkül.
@krepp:
Az a baj mivel szerintem szoftveres és egyáltalán nem állandó a hiba, valószínűleg ugyan ezt a készüléket kapnam vissza némi rajta ülés és service reset után. De lehet csak én vagyok túl pesszimista.
-
gianni85
veterán
válasz
mukisrác #17801 üzenetére
Lehet valami beállítás? Én elengedtem… a horizon 5 nem fog se natív 4k-t adni S-en, se 120fps-t. Visszaraktam 60hz-re, és használom megelégedéssel. 60hz és vrr menjen, ha azzal stabil a kép, én nem várok el többet egy series s-től. Játékban a series x se fog nagyon 120fps-t adni, max valami indie játékban, vagy fullhd mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- OLED TV topic
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest