- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
TCL 55C735
Megoldottam a túl sötét Dolby Vision problémámat!
Külső vinyóról megy a DV film, a TV saját media playerével. Az volt a gondom, hogy a DV film mindignagyon sötét volt, szinte nézhetetlen.Ezt csináltam:
"Go to the Settings menu, select Advanced Settings under Picture option, highlight Contrast, and enter the numbers 1950 using your remote. A hidden menu will then appear on your screen.
Scroll down to Parameter Setting and click OK.
Select Dynamic Backlight Control (DBC), and turn off DBC Enable. For other models, you can turn off the Energy-saving option under DBC."Ezek után a Dolby Vision tesztvideók lemásznak a képről, tökéletesek.
Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.2160p.UHD.BluRay.DDP.5.1.Atmos.Dolby.Vision.SL.x265.HUN-PapitaHD is jó lett.
Vicc.Olyan volt eddig a Dolby, Vision, mintha valami homályosító, élesítlenítő, tompító szűrő lett volna rajta. Mintha ez a Dolby Vision logó megjelenésével jött volna. Most egy pillanatra van, amikor elindítom a filmet és jön a logó, de 1 másodperc és eltűnik. Szerintem eddig az volt a bajom, hogy rajta maradt a DV logo layer-e a filmen vagy mi a fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest