- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
Helló, kérdésem lenne:
Pár hónapja vettünk egy 65C735-öt. Szeretjük imádjuk, de furán viselkedik néha.
Főleg szoftveres tekintetben. Magától állít hangerőt ilyen 20-ról 70-re, fényerőt is, néha csatornát vált, néha villog, stb.
Mi pedig sajnos olyan beállítottságúak vagyunk, hogy ahelyett, hogy megoldanánk a problémát, megtanulunk együtt élni vele..
Aztán most végre rávettem magam, hogy foglalkozzak vele.
Szoftveres frissítésre gondoltam elsősorban.Kérdésem az lenne hogy van-e itt még büszke C735 tulaj akinek hasonló tapasztalatai voltak és mi volt a megoldása, szoftverfrissítés segített?
Köszii
-
katokacaj
tag
Sziasztok,
Rendeltünk ma egy 65C735-öt.
Már kifizettük a terméket mikor utólag (nyilván) realizáltam, hogy a 65-ös változat nincs benne az 5 év garanciában
Szerintetek ér annyit a TCL support, hogy emiatt lecseréljük az 55-ösre a tv-t?
Ez az első nagyobb beruházásunk tv-re és be akartuk biztosítani magunkat, hogy legalább 5 évig ne kelljen újat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest