Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardi
tag
Helló!
Az rtings-en az TCL 55C735 melyik sorozathoz tartozik?
-
kutyuska
aktív tag
válasz
kutyuska #15021 üzenetére
Kijött egy újabb verzió, az előzőnél a visszatöltés hibára futhatott.
[ChanSort_2023-01-12]
43C725 v488 firmware-rel tesztelve. -
mrmft
senior tag
válasz
lasse001 #15039 üzenetére
Fel, V501-re lett felrakva, jol megszivatott. 30 percet allt villogo LED-el fekete kepernyovel a TV, meguntam, kihuztam. Ujra bekapcsolaskor neki allt reklamalni, hogy tegyem vissza a drive-ot a frissitessel, mert o meg nem vegzett. Innentol mar rendben lefutott.A lenygel feliratos Game mod menu eltunt a beallitasokbol. Mast nem vettem eszre. Innetol en csak OTA frissitest vagyok hajlando feltenni. Elegem van a resetelgetesbol.
-
smisa
őstag
Sziasztok,
Egy 65C839-t használok 1 hónapja nekünk tetszik, két témában kérnék segítséget. Egy hete kb valamit elállíthattam mert hang a Netfixen Dolby esetén nincs hang
A másik hogy többen írtak hogy google play telepíthető de kaphatnék egy linket útmutatást hogyan kell csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Mr.Iksz
tag
Nekem 55 c728 van,nem tudom miben mas a c735,de én igy csinalom:
Optikan van rakotve az erositore,onnan fix jel jon ki, a hangerot az erositon allitom.
A hangkimenetet tv hangszorora es fejhallgatora tettem, a tv 0,a fejhallgatot 1es hangeron. Igy nem zavar a nincs hang ikon,plusz a fejhallgato kimeneten tudom allitani a hangerot.
Ha csak fejhallgatora teszed - gondolom - akk is igy fog mukodni. -
mstrs
friss újonc
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy 55c635-öt. Tudom, hogy nem ez a tévék csúcsa, de eddig én egészen elégedett vagyok vele a pénzemért. Viszont van egy olyan eléggé idegesítő probléma, hogy dolby visionnél automatikusan vátoztatja a fényerőt. Egyébb üzemmódokban nem. Találkoztatok már esetleg ilyesmivel? Van rá esetleg valami megoldás a tarsolyotokban?
Előre is köszi a segítséget!
-
flash-
veterán
TCL 55c725 tv-t Androidos rendszerrel vettem,és a legutóbbi telegramon megjelent androidos fw-t tettem fel( V8-R51MT02-LF1V325.020654)
azt néztem hogy google fw ből van újabb.
van bármi hátránya a Google alapú fw-nek? -
beci
őstag
Sziasztok.
75c835 tulajoktól kérdezném, hogy előfordult e náluk meghibásodás, képhiba ,blooming...stb.
Köszönöm. -
nagymolnar
tag
válasz
nokivagyok #15019 üzenetére
Nincs különbség a két típus között, és mindenki annyiért adja, amennyiért palimadarat talál rá. Ezt hívják piacnak.
-
kutyuska
aktív tag
Van egy jó hírem a TCL megjelenítőket TV-ként is használók számára.
Úgy néz ki, hogy a ChanSort legfrissebb verziójába bekerült a TCL támogatás:
[ChanSort_2023-01-10] -
Saccco
nagyúr
válasz
nokivagyok #15019 üzenetére
Annyiért adják, amennyiért akarják.
-
Louro
őstag
Lehet hülye kérdés lesz, de van arra lehetőség, hogy ha TV-re (C735) optikán keresztül kötött hangfal mellett jack-en is rákötök egy fejhallgatót, akkor menüből lehet menedzselni, hogy min keresztül szóljon a hang? Vagy ez esélytelen?
Tudom-tudom, próbáljam ki. De nincs fejhallgatóm és gondolkodok egy ilyen vételén. (A fejhallgató dokkolója jack-en keresztül kapcsolódna és a dokkoló-fejhallgató között vezeték nélkül menne át a hang.)
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Vhiktor #15015 üzenetére
Folytatás:
Mély feketék, nagyon dinamikus kép, hatalmas fényerő jellemzi, rövid találkozásunk ideje alatt az jött le, hogy homogenitás szempontjából is rendben van.
A betekintési szöget vizsgálva elég hamar elkezd fakulni a kép, tehát viszonylag szemből kell nézni.
A tulaj az idei Sony miniled tv-t cserélte le a C935-re és elmondása szerint hatalmas előnnyel nyer a C935. A sonyt én nem láttam.
-
Vhiktor
nagyúr
C935 gyors vélemény.
Tegnap egy 75 colos modellel találkoztam.Brutál fényereje van a tv-nek esetenként megközelíti a 2.5000 nitet is, de elég hamar vissza vesz belőle és beáll stabilan 1.200 környékére.
Az ansi kontrasztja 36.000:1
Egyértelműen a TCL jelenlegi csúcsa
-
Tizedes1
aktív tag
Volnátok kedvesek és megnéznétek, hogy a fejhallgató aljzatonon a ti TCL tévéteknek is van alapzaja?
Elsősorban a C835-ös modellre gondolok.
Beállításoknál a tvhangszóró+ fejhallgató van kiválasztva,
Olyan filmeken ,ahol szinte folyamatosan van valami zene, beszéd, akció, nem is hallani.
De mikor csend van, akkor sincs csend. Búg valami. Két fülessel is lepróbáltam.
köszönet! -
Illetve az 50C635-ről is azt hirdeti az Alza, hogy képes a 1080p@120Hz-es játékmódra és tudja a VRR-t, de ezt sehol máshol nem láttam megerősítve, egyedül displayspecen.
-
ETOM
addikt
Az új kábel se oldotta meg. Végül arra rájöttem, hogy 4k 144hz 8bit úgy tűnik oké a VRR mellett is.
60-120hz HDMI1-HDMI2 porton néztem és csinálja ezt a hülye szín hőmérséklet váltogatást ha bevan kapcsolva VRR. Próbáltam videót készíteni róla, de annyira nem látszik: [link]
Pont úgy akartam használni, hogy 4k 120hz 10bit VRR.. mert úgy tudja a teljes local dimming-t.
144hz-n hiába állítom be VRR mellett látom, hogy local dimming low beállítást használ.Nem tudom, hogy az AMD driver miatt ilyen vagy a TV maga. Pedig "FreeSync Premium Pro" elvileg..
-
C_hris
tag
Sziasztok,
Mit lehet tenni ha a Google TV kezdőképernyője nem tölt be? (55c735)
Youtube, Netflix a távirányítóval bekapcsol, de pl. a settings menü nem jön be. -
mrmft
senior tag
2022.10 TV - Tv range benchmark - TCL vs Samsung, LG, Sony, Philips, Hisense. Konkret osszehasonlitasok TCL szemszogbol.
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
49UC6406 -ra mi a legfrissebb software?570 van most rajta és újabban a netflix nem akarja a 4k tartalmakat megjeleníteni...
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Vhiktor #15000 üzenetére
Aha, már értem, köszi.
23.976Hz volt a Dune 4K pro-n beállítva, akkor ezért.
Hadd kérdezzem meg, hogy, ha az eszköz
"videókimenet:SD-től 4K-ig, 23,976 Hz-től 60 Hz-ig az 1 × HDMI2.0 kimenet" -en keresztül,
akkor a 144Hz-es tévével ezt hogy lehet összeegyeztetni?
Mert vagy keverem a szezont a fazonnal és nem vagyok tisztában a frissítésekkel, vagy teljesen felesleges 4K-s kábellel vesződöm ( az 1.4-es audioquest forest kábelt lecserélni), ha a 23.976-os , 4K-s fix beállítás megjelenik a 4K-s tv-n.
Egy kis útmatást szeretnék kapni. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest