- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Van arra tippetek, hogy adott egy új 5TB külső tároló és egy C739-es TV. TV-re kötve nem ismeri fel. Ha sokáig rajta hagyom, akkor a TV egy idő után megjelenik a töltési animáció és bootloop-ba ragad (megjelenik színes töltési logó és nem lép tovább, csak ha leszedem a külső tárolót).
Próbáltam már partíciót törölva NTFS-re formázni a külső tárolót, de úgy sem ismerte fel.
Előfordulhat, hogy ekkora tárolót már képtelen használni? 2 TB tároló meg sem kottyan neki.
-
Louro
őstag
Csak úgy általánosságban: Ha valaki tapasztal hibát, azt jelzi a TCL felé (is)? Mert rendben, hogy itt esetleg kerülő megoldásokkal lehet orvosolni a hibákat, de ha a gyártó nem tud a hibáról, akkor az nincs is.
Bár az utóbbi időben egyre több helyen tettem fel ezt a kérdést, mert környezetemben sokan panaszkodnak az internetszolgáltatóikra, IKEA-ra, Aldira, de minden csatornát nem követhetnek a cégek
-
Louro
őstag
válasz
peternac #15794 üzenetére
A TV saját médialejátszóját nem próbáltad? Én max a nagyon régi videókat, amiket az nem játszik le, ahhoz használok Kodit.
Igaz nekem külső HDD van a TV-re kötve és simán viszi a 4K-s tartalmakat akadásmentesen a saját médialejátszójával. (Majdnem lehagytam: Nekem C735 van.) -
Louro
őstag
válasz
nagymolnar #15722 üzenetére
Az EPG-vel semmi gondom. Bár én az Info gombot használom inkább. Marad az adás, addig közben meg tudom nézni, hogy melyiken mi megy.
A másik kevésgombos, a mikrofonos, igen. De gondoltam minek bontsam ki, ha minden elérhető a sokgombossal.
Ezt a remapot meg meglesem, mert tök jó lenne, ha testre szabhatnám. Sok gombot nem is használok. -
Louro
őstag
válasz
rumkola #15719 üzenetére
Akkor mindkettőn szól. A cél az lenne, hogy ha filmeznék és asszony csendet szeretne, akkor a TV-n ne legyen hang. Most ezt beállításokban leásva tudom megtenni. Gondoltam hátha vannak valami gyorsgombos menü vagy valami okosság.
@nagymolnár: A szara kifejezetten szimpatikus nekem. De abszolút megértem, hogy minek öljenek bele több pénzt, ha így is megveszik. Nem túl mindennapos a helyzetem. Ez a remapper érdekes. Bár szinte mindig cska a TCL saját távirányítóját használtam. A másikat ki sem csomagoltam még
-
Louro
őstag
C735-ösön van arra lehetőség, hogy a hang kimenetének lehetőségeit ki lehessen tenni valami gyorsgombra? Elég macera mindig beállítások közé jó mélyre leásni. Néha fejhallgatóval használom, hogy ne zavara a többieket. A váltás nem túl kényelmes így.
+ a médialejátszónál folyton időrendi sorrendbe teszi a fájlokat és nem ABC szerintibe.
Próbáltam mindkettőre a beállítások között megoldást találni, de ezek nem lennének állíthatóak?
-
Louro
őstag
Lehet hülye kérdés lesz, de van arra lehetőség, hogy ha TV-re (C735) optikán keresztül kötött hangfal mellett jack-en is rákötök egy fejhallgatót, akkor menüből lehet menedzselni, hogy min keresztül szóljon a hang? Vagy ez esélytelen?
Tudom-tudom, próbáljam ki. De nincs fejhallgatóm és gondolkodok egy ilyen vételén. (A fejhallgató dokkolója jack-en keresztül kapcsolódna és a dokkoló-fejhallgató között vezeték nélkül menne át a hang.)
-
Louro
őstag
válasz
Saccco #14723 üzenetére
Uh, mennyi opció.
Kezdtem az angolra állítással. Azon volt a TVDe egye fene, kipróbáltam úra a "Facebook watch", "Facebook" és a "Watch" kulcsszavakat, de csak videókat kínál.
"A PC-ről fiókon keresztül" kapcsán próbáltam a play store-ból feltelepíteni, de ott nincs ez az app és a sima Facebook nem telepíthető a TV-re.
Marad ez az apk-s történet úgy látszik. Bár az ilyen külső forrásokban sosem bíztam. Sikerült feltelepíteni, de se a fenti app, se Facebook.Igazából csak annyi lenne a cél, hogy mobil nélkül is lehessen néha Facebook Watch-on fellelhető anyagokat nézni.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy TCL C735-ös. Facebook Watch miképp tehető rá? A kereső nem dobja. De kényelmesebb lenne, ha nem kell telefonról tükrözni a képet.
Köszönöm!
-
Louro
őstag
Meglett mindenre a válasz:
Vodafone médiakártya volt a ludas. Réges-régi UPC-s médiakártya volt, ami 1.0 verziójú volt. Kicserélték 1.2-re. A képen lévő üres részben volt egy telepítés és utána rendben jött minden. Úgy látszik visszafelé nem kompatibilis.
A kikapcsoláskor a CAM üzenet pedig arra vonatkozott, hogy a médiakártyát telepítené. A CAM = médiakártya. Így, hogy jó médiakártya került a TV-be, a kikapcsolás egy pillanat így már.
Egyelőre még barátkozok a TV-vel. Hangzása jobb, mint az elődjéé - LG 42LK530 -, de azért a Thonet & Vander még mindig jobban tetszik a fülemnek.
Egyelőre pont beletenyereltem egy Dolby-s filmbe, ami profile 5-ös. A videók közül nem tudott mindent lejátszani, így bátorkodtam a Kodit letölteni, mert annyit olvastam itt róla....
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a C739, de máris fejfájást okoz. Bár inkább a Vodára fogom. Van itt olyan, aki CI kártyával használja a TV-t? Vagy csak én vagyok ilyen hülye, aki nem akar extra kütyüket?
Újraindítás, csatornakeresés megvolt már.A másik, hogy a kikapcsoló gombra: A CAM működik, a tévékészülék automatikusan készenléti módba vált, miután a CAM munka befejeződött.
Ez micsoda? Hogyan lehet csak simán kikapcsolni?Pls help. Azt hittem menni fog egyedül is...
-
Louro
őstag
Nem tudom számít-e, de az alany: C735.
A HDR-t mikor érdemes bekapcsolni? Vagy inkább legyen mindig bekapcsolva?
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Most akartam rendelni és eddig csak a milyen TV-t vegyek topikot olvasgattam. Most nézem, hogy van itt is bőven anyag.
A BF szerintem olyan lesz, mint mindig. Lesz egy erősen korlátozott készlet a népszerű termékekből és az első 10 perc után le fognak halni az oldalak. Így lehet azért a 20.000-ért már nem szívnék hajnalban/reggel.Eddig az 55" C635-öt néztem, de ahogy olvastam a C735 időtállóbb lehet. Igaz drágább, de erősebb CPU/GPU és a frissítés is jobb.
Amire használni fogjuk, asszony a Forma 1-re, én meg scifi filmekre, sorozatokra 90%-ban (sötét részek miatt emeltem ki, hogy scifi).
Megéri C735-re gyúrni? Vagy megéri mégis kivárni a BF-et? A C635-öt az Alzánál találtam jó áron most különben (204e). Nyugtassatok meg, hogy VESA van a C735-ön is, mert eszerint nincs :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest