Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardver1985 #12 üzenetére
Gyakorlati jelentősége szinte semmi, csak ha vki csak ezt nézi
-
hardver1985
tag
6550 mAh-s teleppel és 90 wattos gyorstöltéssel, utóbbi pedig, 6000 mAh-s akkuval és 120 wattos.
szóval a nagyobb akku lassúbb töltés -
DrKapocs
őstag
PWM vagy DC-dimmingről tud esetleg valaki valamit ezeknél a modelleknél (vagy nyilván az EU verzióiról)?
-
-
judas13
addikt
Új és folyamtosan fejlesztett technológia még. Kapacitás csökkenhet folyamatos használat után a hagyományoshoz képest, de viszont a ciklusszám is nagyobb mondjuk 500 a 800-hoz arányban 80%-ig. De most van elterjedőben így még nincs akkora gyakorlati tapasztalat (5 éves mondjuk) velük kapcsolatban de ismétlem még érzékenyebbek a degradációra, mint a grafit-alapúak. Tágulás térfogatváltozás mértéke annak és annak a kezelése megy most.
-
judas13
addikt
Enyémben van 4500mAh csak a miheztartás véget
-
Ezt lehet múltkor lefutottuk, nem biztos hogy veled.
Több összetevő okán múlik.
Kijelző, hardver, szoftver.Egymaga az aksi nem fog markáns változást hozni, ha a többi dolog eszi az aksit.
Szerintem ez érthető és logikus.Nekem 2 napos lett az üzemidőm , pedig csak más típusú telefont használok.( Poco F6->13R)
Ha mindent az akkura akarsz hárítani, mindig csalódni fogsz.
-
hdavid1
tag
De akkor miért nem érződik az üzemidőn? Én valahogy nem tudom elhinni, hogy ez a 7500 ugyanolyan mintha mondjuk egy Sony csinálná hagyományos típusú akksiból.
-
Ixion77
addikt
Várakozásaim szerint egy éven belül lecsorog majd oda is. Az üzemidő szerintem nagyon priorizált tulajdonság a vásárlók körében, és úgy tűnik, hogy sikerült is a kínaiaknak szignifikáns lépéselőnybe kerülni. Ütni fogják a vasat, amíg meleg.
Én arra lennék kíváncsi, hogy nincs-e ezeknek az új "túl szép hogy igaz legyen" kapacitásoknak valami árnyoldala, amit "elfelejtenek" a marketingben kihangsúlyozni. Pl. rövidebb élettartam vagy alacsonyabb biztonság.
-
roli543
őstag
Az para!
-
Csak sajnos Poco néven nélkülözni kellett a nagy aksit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest