Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

djhir tag válasz  nagymolnar

üzenetére nagymolnar

üzenetéreAmit az EPG-vel kapcsolatban írtál, azzal maximálisan egyetértek. Ne legyen már másodlagos a TCL-nél ennek a használata. A 2009-ben vásárolt Samsung tévénken komfortosabb volt. Egy év után már beletörődtem hogy ez ilyen, de bosszant. 
- 

djhir tag Szia! Ez a guide funkció engem is idegesít, nagyon fapados a TCL-nél. Ez tényleg "csak" műsortájékoztató műsorújság helyett...van egy Samsung felvevőm, ami HDMI-n keresztül csatlakozik a tévéhez. Összehasonlításképpen készítettem 2 fotót, ami szinte egy időben, ugyanazon a tévén készült: 
 [kép]    
- 

djhir tag Kicsit nyomatékosítanám a kérdésem, mert nem hiszem el, hogy valaki ne tudná a választ. Tudom, másoknak nem fontos ez az opció, talán nem is használják, de nekem igen. 
 Tehát: Azt be lehet valahogy állítani a C725-ön, hogy az EPG műsorújság nézése közben a tévé ne váltson vissza a nézett tv csatorna műsorára 5-6 másodperc után?
- 

djhir tag Azt be lehet valahogy állítani a C725-ön, hogy az EPG műsorújság nézése közben a tévé ne váltson vissza a nézett tv csatorna műsorára 5-6 másodperc után? 
- 

djhir tag Azt be lehet valahogy állítani a C725-ön, hogy az EPG műsorújság nézése közben a tévé ne váltson vissza a nézett tv csatorna műsorára 5-6 másodperc után? 
- 

djhir tag válasz  Levente1991

üzenetére Levente1991

üzenetéreSzia, mekkora az a tévé, hány colos? Mennyi volt az ára, amikor vetted? 
- 

djhir tag válasz  thefreeman

üzenetére thefreeman

üzenetéreMegérte lecserélni az Androidot a Google tv-re? Mi a különbség azon kívül, hogy a menü a jobb oldalról a bal oldalra került, és fekete helyett kék lett? 
- 

djhir tag Használja még valaki rajtam kívül a dinamikus képmódot a mozi helyett a C725-ön? Nekem a többi képmód olyan mosottnak tűnik. Kicsit a színek lehetnének természetesebbek, de azért nem rossz. 
- 

djhir tag Tv nézéshez C725-re tudna valaki egy jó színbeállítást mondani? /fényerő, kontraszt, színtelítettség, stb./ Kicsit eltekergettem mert nem tetszett a kép, fakó volt, gyári visszaállítást meg nem szeretnék, mert akkor töröl mindent. 
- 

djhir tag Rákerestem, az enyémmel együtt összesen 5 bejegyzés van az EPG-vel kapcsolatban. Tényleg ennyire másodlagos nektek ennek a működése? 
 https://prohardver.hu/tema/tcl_lcd_es_led_tv-k/keres.php?stext=EPG&usrid_text=&usrid=&rto_usrid_text=&rto_usrid=&stext_none=
- 

djhir tag Üdv az uraknak! 
 Mi sokat használjuk az EPG-t műsor tájékozódás végett a C725-ön. Ezért kézdezném, hogy lehetséges-e a kis távirányítóval annak egyszerű, egy gombos használata, mert jelenleg 3 vagy négy lépésben érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest