Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Szpilu__25 #37694 üzenetére
De a tévém nem látja ;(
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok .
65C835 tévém egyszer csak furcsa dolgokat csinalt.
Elkezdte a gyári böngészővel-nem töltötte be a lementett oldalakat , reinstall után sem tökéletes .
Most pedig egy hete tart hogy MAX nem nagyon mukodik, Disney+ is hébe hóban. Gyorsinditas kikapcsolva.
Sőt ,a hang is szakadozik,valamint az erősítőre az optikán néha elfelejti kiadni a hangot.
Persze a wifit sem hajlandó egyből elfogadni,neha reset kell a routeren ( mindeközben az összes többi eszköz tökéletesen működik )
Nincs ötletetek,mi történhetett ?V8-T615T03-LF1V503
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok.
Van valami bevált mód TCL tévén reklammentes youtube-ra, vagy Brave böngészőre?
-
Tizedes1
aktív tag
Volnátok kedvesek és megnéznétek, hogy a fejhallgató aljzatonon a ti TCL tévéteknek is van alapzaja?
Elsősorban a C835-ös modellre gondolok.
Beállításoknál a tvhangszóró+ fejhallgató van kiválasztva,
Olyan filmeken ,ahol szinte folyamatosan van valami zene, beszéd, akció, nem is hallani.
De mikor csend van, akkor sincs csend. Búg valami. Két fülessel is lepróbáltam.
köszönet! -
Tizedes1
aktív tag
válasz
Vhiktor #15000 üzenetére
Aha, már értem, köszi.
23.976Hz volt a Dune 4K pro-n beállítva, akkor ezért.
Hadd kérdezzem meg, hogy, ha az eszköz
"videókimenet:SD-től 4K-ig, 23,976 Hz-től 60 Hz-ig az 1 × HDMI2.0 kimenet" -en keresztül,
akkor a 144Hz-es tévével ezt hogy lehet összeegyeztetni?
Mert vagy keverem a szezont a fazonnal és nem vagyok tisztában a frissítésekkel, vagy teljesen felesleges 4K-s kábellel vesződöm ( az 1.4-es audioquest forest kábelt lecserélni), ha a 23.976-os , 4K-s fix beállítás megjelenik a 4K-s tv-n.
Egy kis útmatást szeretnék kapni. Köszönöm.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Tizedes1 #14996 üzenetére
Dune beállítási félreértés volt.
TrueHD 7.1 is megy, az eszköz tökéletesen működik.Aki NEM akar Atmos/DV erősítőre áldozni, szívből ajánlom ezt az eszközt.
Már csak arra kell rájönnöm, főleg, ha segítetek
, hogy a 4. ARC -be HDMI kábelt az erősítőbe kell dugnom és akkor az adott bemenetet, ha HDMI-re állítom, ARC/CEC-eket bekapcsolom, akkor mennie kellene az ARC hangtovábbításának ?
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
lazara007 #14993 üzenetére
Ezt itt
Házimozi topicban ajánlották.
Húzós ára van ennek a kicsi kütyünek, de még nem tudom kipróbálni, mert a 4K kábelek nem jöttek meg, Azért FullHD-val ma még teszek egy próbát.Azért a emag-ról, mert a Netdigi van olyan kedves, hogy a gyárilag , a dobozba csomagolt USB-C adapter zsinórért felárat kér.
Easyboxba ingyen kihozták. -
Tizedes1
aktív tag
Urak, én mindent megpróbáltam, de a hdmi4-en, az arc nem megy át a nem 4K-s erősítőbe ,1.4hdmi kompatibilitási beállításokkal. Csak optikán tudok digitális hangot az erősítőbe küldeni.
c835 a delikvens.
Sok mindenre gyanakszom, mert az Onkyo erősítőm CEC,ARC stb mindent on-ra állítva, ha be van kapcsolva, továbbítja a dd+ hangot is a TV felé - ki is íja, hogy Atmos hangot talált.
Ha bekapcsolom a Dune-t, szépen bekapcsolja a TV-t, majd az erősítőt is.
De.
Passthrough:
Ha kikapcsolom az erősítőt, akkor csak DD, sima DTS megy át.
DTS HD-MA és TrueHD hangokkal a TV nem tud mit kezdeni. Akkor sem, ha közvetlenül a dune van rákötve a TV-re.Most ott tartok, hogy marad a fullhd, és egy HDMI exctractort rendeltem, jövő héten le is tesztelem.
Ehhez vettem 2db 2.1-es hdmi kábelt is.
Bízom benne, hogy azzal már jó lesz.
Front Height adja a 6 és 7 csatornát a 7.1-hez, nem szívesen mondok le a TrueHD és a DTS-MA-HD hangokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest