Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz
vadászcsiga #93893 üzenetére
Ez izlés kérdése, nekem pont az tetszik benne, hogy "visszafogott".
Pont ezért nem jön be a GMT-s változata... Gyönyörű szép az az egyszerű "rácsos" számlap, teljesen felesleges plusz számokkal "összefirkálni".Szerk.: Az LLD pl. számomra kinézetre a nyomába sem ér, de ugye ez is izlések és pofonok kategória.
-
BAti77
aktív tag
válasz
vadászcsiga #93893 üzenetére
Attól még tényleg az egyik legszebb Omega család az AT...
...csak én nem teljesen arra vágytam amit nyújt, de ettől másnak etalon lehet...
-
evilskati
aktív tag
-
Laci0808
csendes tag
válasz
Magnum_ #93874 üzenetére
Igen, a stílus és a protokoll nagyjai ők, és mindketten értenek hozzá, (mint ahogy Mr. Gosling is
)
Bár Schiffer azt mondta egy interjúban, hogy feketéhez csak feketét. A sötétszürke, a sötétkék mehet barnával, de a fekete nemcondy: az avatar is vicc volt
Saint_: nekem cipőben a konyakszín a kedvencem
-
icm
tag
Megvolt az öltönyös farokmérés? Öltönyben mennyi és öltöny nélkül?
.
.
.
.
.Majd remélem ismét az órákról, szerkezetekről lesz szó... addig is, ha valakinek erre lenne igénye azoknak egy cikk a BlogToWatch-on Bexei-ről.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Laci0808 #93873 üzenetére
kedvelem Schiffert, es Gorog Ibolya is ezt mondja, de az uj trendek alapjan (es ezt Schiffer is keni-vagja) siman felveheto sotet nadraghoz vilagosabb cipo, persze nem esti viselet gyanant. likethis
Condy: nalam is. Bar barna cipobol ket szint hordok (vilagosabb, sotetebb), igy az ket ov, ket szij, de az nem sok. +a fekete.
hetvegi viselethez meg jo a nato szij (akar mokaszinhez is). A femszij meg jollyjoker -
Magnum_
nagyúr
Oltony temahoz:
Gondolom, itt a jelenlevok kozott mindenki figyel arra, hogy az ora szija osszhangban legyen az ov es cipo szinevel is. likethis -
csabulaxi
senior tag
Ez a mandzsetta gomb nekem is tetszik, bár kissé kényes lehet a viselete, ha az itt emlegetett kényes anyagokba akadva kihúz egy szálat az öltönyből. ne adj isten valami fontos kutya feleségének a ruhájából valami toll boa darab a fogaskerekek közé szorul és kiderül, hogy az az anyagmaradvány csak is egy helyen található az egész bálon , a helyi maffia főnök nőjének a szoknyáján, ott is pont a fenék résznél.
A vitát nemvolt szándékom továbbgörgetnem a faszit megvédeni meg pláne nem, csak volt egy másik nézőpont is.
ez meg csak úgy.
ehhez a szetthez milyen órát ajánlotok?
Én leginkább egy lapáttal való hárbab@szást. -
icm
tag
válasz
5-ös kezelő #93644 üzenetére
Ha már vízállóság: Bulova Precisionist 98B224 Ami még nekem tetszik, de az nem a vízállósága miatt az az Accutron II Alpha.
No de továbbra is a kérdésem, hogy ezek szerelhetőek-e... tehát újra olajozásra van-e esély vagy megveszem és akkor amíg jár addig jó. -
condy
senior tag
válasz
csabulaxi #93858 üzenetére
A képhez kapcsolódva:
Tudom, hogy volt már (akkor is tőlem). Szemezek is velük egy ideje.
Még eddig minden egyes alkalommal túllicitáltak, de nekem nem sürgős.
A leírtakhoz kapcsolódva:
Teljesen igazad van mindabban amit észrevételeztél, de azért eredetileg nem ilyen színezete volt az öltöny-témának.
Én minden nap öltönyben járok (a sötét öltöny fehér inggel a munkaruhám). Mikrokozmoszom minden egyes társasági eseményére (is) kapok meghívót, és az esetek 99%-ban részt is veszek rajtuk. Van saját szmokingom ami azért feltételezi, hogy nem csak évente egyszer kell kölcsönöznöm. Azonban ettől én még nem érzem magam többnek, és nem is várom el, hogy többnek tartsanak. Valamint nem nézem le még gondolatban sem (nem, hogy kimondott szóban, vagy leírt szövegben) azokat, akik nem hordanak, vagy nem kell hordaniuk ilyen ruhadarabokat.
Odahaza és a szabadnapokon én is farmert viselek és ettől nem érzem kevesebbnek magamat. Sőt! Ha nem megyek sehova, még meg sem borotválkozom! -
JackFeryll
őstag
válasz
csabulaxi #93858 üzenetére
Amúgy én meg tudom érteni az öltöny szeretetét és az öltözködésre fordított figyelmet csak a saját értékrendünket úgy gondolom, hogy nem kéne mindenkire ráhúzni. Azt is el tudom képzelni hogy valaki elitista és nem kíván foglalkozni olyan emberekkel akiknek más az értékrendjük akkor viszont mi értelme van kioktatni azt aki alapvetően nem is érdekli ?
Ha még torz is az értékrend, vagy akár szociopaták vagyunk valamilyen formában egy konfliktuskerülő attitűddel a legtöbb ilyen kényelmetlen helyzetet el lehet kerülni.
szerk: nyilván itt nem te vagy az alanya a gondolatmenetnekEgyébként egy öltöny nem kell kényelmetlen legyen, de nyilván az átlagember nem szán rá X száz ezer forintot egy teljes vásznas bespoke darabra minőségi (mondjuk angol/olasz) anyagból. Ezért marad a kellemetlen tapasztalat az olcsó, ragasztott esetlegesen poliészter blendekkel amiket nem a felhasználóbarátság és a mértéktelen kényelem jellemez.
-
csabulaxi
senior tag
Fórum talira.
Azért akármennyire pontos volt a bal horog , azt se felejtsük el, hogy alphavillenek sem esne túl jól, ha az általa írt/rendezett darabra gumicsizmás svájcisapkás muksók érkeznének. Azért az alkotónak (zseninek) mindig is kijár, hogy kilógjon a sorból ne feleljen meg a társadalmi elvárásoknak. Van akinél ez az elvárt öltözködés mellőzésével jár.
Amúgy én is utálom az öltönyös megjelenéseket. Filmekben sosem tudok azonosulni az olyan férfiakkal, akik a saját otthonukban zakó, nyakkendőben élik a mindennapokat.
Mondjuk az Így jártam anyátokkal Barney-jánál ez munkaruha (védőruha?)Ott érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest