Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocseep
újonc
Túl korán írtam XD nekem eddig minden bluetooth eszközt felismert a tévé és az xbox app is. (az xbox app gyárilag telepítve volt a tévére)
Próbáltam vezetékes egér, billentyűzettel is de hol az egeret, hol a billentyűzetet nem érzékelte. Viszont a vezeték nélküli billentyűzet egér hibátlanul működött. Az xbox app belépéskor kéri, hogy csatlakoztasd a kontrollert, ezt bluetooth-on , vagy usb-n keresztül is lehet. -
PTM
aktív tag
Legalább egy éve nem játszottam XBOX-on, csak hátha épp egy Gearshez vagy Orihoz jön meg a kedvem, ezért megtartottam. De ezzel már tényleg szinte nulla értelme van számomra a külön gépnek.
-
Linkh
tag
Kipróbáltam bluetooth-on keresztül: Switch Pro Controller működött, Sony Dualshock4 működött. Még a 8bitdo controllereket is kipróbálom,szerintem azokkal is fog működni.
-
Sunnam
tag
Na most mi van?
Akkor megy a kontroller vezetékkel vagy Bluetooth-al csatlakozva a TV-re. Egér és billentyűzet csak Bluetooth-al. És akkor ez az egész megy csak Wifi-n is csatlakozva a TV-re?! Az utolsó 4 szavad mégis mire vonatkozik? Mert a kérdező a kontroller csatlakozási lehetőségét kérdezte.
-
herion
tag
válasz
Hellwhatever #4 üzenetére
És a kontrollert akkor a tv-hez kell párosítani gondolom. Megy WiFi-n is vagy csak Bluetooth?
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #2 üzenetére
Nem kell hozzá Xbox: csak egy GamePass előfizetés, egy TV és egy kontroller.
Legutóbb mikor próbáltam a késleltetés teljesen jó volt casual single player puffogtatásra (Halo: MCC 1080p@60) a bitráta az amin még dolgozni kell mert az nagyon kevés volt, sok részlet elveszett.
Viszont ha ezt megoldják (helyi AI-val pl) akkor casual szintre már játékkonzol se fog kelleni otthonra.
-
ggbuffon1897
őstag
Nekem pl ez faszanyos lenne, jelenleg a nappaliba van a box de 3honapja nem kapcsoltam be miota megszuletett a gyerek es ott telik a nap nagyresze. Igy viszont a haloba tudnam tolni anelkul h az asszony szoptatasnal stb nezheti a tvt stb mig en a haloban tudok hesszelni / jatszani
anelkul h atvinnem oda magat a konzolt.
-
És ez mire is lesz jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A webOS 24-et futtató eszközökkel lehet majd kihasználni az új lehetőségeket.
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest