- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
g0n21 #221283 üzenetére
nekem azzal van bajom mikor egyszemélyes szerelő akar mindent csinálni, de látja, hogy az alkatrész árréséből simábban és tisztábban megél. nem veszi fel a telefont mert bújja netet alkatrészért, közben azért végig görgeti a fészt, instát, elugrik az bárdihoz cuccért, a szerelés meg nem halad és mutogatja, hogy alig készül el valamivel ezért annyi a rezsidíj
ha kis műhely, van ember a lótifutira, az anyag rendelésre, a szerelő meg szerel, nem okoskodik, ott legyen övék az árrés, tartsa el ezt a fószert, csak haladjonde mindkét álláspontot megértem, szerintem nincs csak egy igazság
azért az k@rvára dühítő, ha mi kis városunkban nincs gázszerelő, ha olyan kell aki kijön, ott 20-30 ezer a kiszállás csak vagy több mint egy év könyörgés után 2 nap net túrás után én magamnak megcsináltam 2 óra alatt
ja és az én kazánomhoz 4 éve nem jött ki az itteni szerelő az éves karbantartást megcsinálni, már agyalok rajta, hogy írok a gyári honlapnak.ja és seikora eddig egy 1 magyar szerviz van itt ajánlva, a gyári
na ez a gáz
svájcira meg a hantosmás
fészen írja a csóvó, hogy tavasszal kerti gaz égetéskor eltűnt az órája, most meglett a hamu alól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Formula-1
- EAFC 25
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest