Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
sebime45 #128495 üzenetére
Zepter, Rotschild, Tchibo!
Soha, semmilyen körülmények között nem gyártottak semmi órát.
Kitalálták, hogy ez menő, eladható - akkor nosza! Legyen!
Olcsó, de jól megcsináltnak látszó, a minőség látszatát látványra kellően bizonyító kinézet. Sajnos ez nem a minőség!
Ne vedd meg! -
sebime45
tag
Sziasztok!
Valaki közületek tud érdemleges választ adni az automata órákkal kapcsolatban.
Már régóta vágytam egy automatára és meg rendeltem ezt az órát:[link]
A második héten nem volt a kezemen és meg állt felhúztam most meg siet lehet-e utána állítani valahogy mint a régi arany Vostok felhúzós órámon. Amúgy sokkal szebb élőben mint a képen a szíját is lecseréltem azóta.A válaszokat előre is köszönöm.
-
ciryl65
csendes tag
-
-
Misi1979
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
ciryl65 #128483 üzenetére
Köszi a választ!
Mindkettőnek megvannak az előnyei, illetve hátrányai.
Összességében a szívem kicsit jobban húz az edifice felé. Egy régebbi EF303 órám már volt, de az mára totálkáros lett, de abszolút korrekt óra volt, végig megbízhattam benne amíg tönkre nem ment.
Az edifice mellett talán még a kicsit nagyobb súly is szólhat, így sztem az acélszíj valamivel masszívabb lehet besideos társánál. -
Magnum_
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #128480 üzenetére
A fekete szamlapost valasztanam. Szepen lehet vsrialni bor szijakkal. Az edifice formaja szerintem nem szep, par eve volt divatos, de "klasszikus" nem lett.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
fiktív1 #128458 üzenetére
Köszi szépen a tippeket, jó hogy megmutattad ezeket a Certina órákat, van közöttük pár nagyon jó, de 100 alatt egyáltalán nincs belőle sehol.
Nekem ez kicsit drága, ugye a Hanowa is 70 volt, amit már drágálltam, max olyan 60-at szánnék rá.
Használtan nem vennék órát, csak újonnan, de itthon sehol nem volt Certina 100 alatt, típustól függetlenül.
-
Shingen
addikt
Hali!
Miért van az, hogy veszel egy órát a gyári elem bírta 10 évig.
Aztán cseréltettem benne elemet az meg 1.5 évet bírt.
Lehet vhol normális elemet venni, ami bírja ha nem is 10 évig, de legalább 5 évig? -
ciryl65
csendes tag
válasz
LyonnaisFan1 #128480 üzenetére
A Beside zafír üveges, 50 m vízálló, tehát enyhe úszás esetleg csak, és három évig tart az elem élettartama. Az Edifice, ami nekem is már egy éve meg van, csak fekete számlappal, ásványüveg, 100 m vízállósággal, és 10 év elem élettartammal. Épp, a minap egy topicos taggal levelet váltva említést tett arról, hogy hét éve működik neki elemcsere nélkül egy ehhez hasonló Casio óra.
Azt meg neked kell eldöntened, hogy a zafírt előnyben részesíted-e az ásványüveggel szemben. Az, hogy ásványüveg, az Edifice esetében teljesen sík üveget jelent, vagyis nem domború, így kevesebb hatás éri valamelyest.De minden másban jobb paraméterekkel rendelkezik az Edifice. Az Edifice úgy tudom Miyota szerkezetes, a másikról meg nincs információm. -
fiktív1
tag
válasz
Mr. Deluxe #128479 üzenetére
Igen, piszokság... Már láttunk pár ilyen képet a topikban, nem is értem. Miért kell ezt? Az itt lévő szíjkészítő mesterek 100% igazi bőrből készítenek mesterműveket, a nagy gyártók meg nem? Az övéké nem büdösödik, max szépen bukésodnak, ha kezeled, illatos marad/lesz és külsőleg szépen patinás. Valamint tartós. Parfümmel, aromával, krémmel kezelve igen kívánatosak, karaktaeresen csábítóak.
-
g0n21
senior tag
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Adott egy óra.
Van a típusból választék, de a szűk keresztmetszet, hogy vagy polírozott volt már a tok, cserébe fémszíjas, és 1990-nél régebbi, vagy nem volt polírozva, kb. NOS, de bőrszíjas, 1985-96 közötti. Ezek egy árban vannak.
Fémmel hordanám, viszont azt nehezebb találni hozzá, mint a mid-size Seamasteremhez.Mit gondoltok, melyik a javasoltabb?
-
Sungoo
addikt
OFF
Ha valaki jártasabb a vatera útvesztőiben, írjon már rám, nagyon elakadtam.
-
aktív tag
Mit gondoltok 22 mm-es NATO szíjat vidékre tudnék még rendelni úgy, hogy karácsony előttig (szerda legkésőbb) óráshoz is beérjek vele?
-
resool
aktív tag
válasz
phranxinatra #128463 üzenetére
Karkötő szerintem még pontosabb kifejezés lenne, abból is valami gagyi.
-
fiktív1
tag
válasz
Vasinger! #128440 üzenetére
Vasinger!
Én a Hanowa helyett ezt ajánlanám. Zafír, 200 m, DS-rendszer, tükröződés-mentesített, Eta F06.111 megbízható elemes kvarc. Használtan is lehet fogni, de lehet tudnak segíteni a beszerzésében itt. Vagy az elődje, ugyanazzal a szerkezettel...:
http://en.mobile.uhrenlounge.de/shop/certina-herren-quarz-kollektion-ds-action-c0134101105700-p-0A0848014C.html
Régebbi:
-
alphaville
aktív tag
Köszi, fiúk!
Felhívtam az illetőt, este megnèzzük egymás portèkáját.
Holnapra okosabb leszek... -
Deskdiver
senior tag
válasz
alphaville #128446 üzenetére
Praktikusság szempontjából szerintem jó választás. Tud mindent amit kell. Jól leolvasható éjjel nappal. 4-5 évig elmegy elem csere nélkül. Ha bedöglik a szerkezet 4k körül már kapsz egy újat. (bár ha jól tudom a Ronda 517 még javítható is.) Az a kérdés ,hogy hiányozni fog-e neked a sok kis fogaskerék, rúgó, billegő stb. +100m vízállóság meg úgy általában a mechanikus érzés a mindennapokban.
-
válasz
alphaville #128446 üzenetére
Szerintem jó ez a luminox! Tricium csöves, jól látható.
Ha pedig kvarc, nem kell vele foglakozni sokat. -
7s26c
őstag
válasz
alphaville #128450 üzenetére
Igen, ez érdekes kérdés. Mióta vannak automata óráim kvarcot csak kutyasétáltatáshoz hordok. Elkapott a feeling! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest