Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HKorn

veterán

Mivel most nálam van egy új Focus Trend (fapad) 1.0 Ecoboost (125LE) gondoltam leírom tapasztalataimat 1.6 GL+ Vitarából frissen átülve.

Térkínálat, Focusban jobb, elöl nem nagyon érzésre, de hátul igen, csomagtartó ránézésre kb hasonló.
    Anyagok, Focus alapfelszereltség, de ennek ellenére szebb dizájn és jobbak az anyagok, habár azért itt is van műanyag dögivel.
    Extrák, van pár ami a Focusból hiányzik (alufelni, ablaksötétítés, 7" érintő, tolatókamera, viszont van pár ami meg a Vitarában nincs benne, pl sávtartó elektronika, táblafelismerő rendszer, kormányfűtés, szélvédőfűtés, automata lámpakapcsolás, tolatóradar.
    Motor, ez az ezres turbó fura jószág, alul rettentő nyomatékszegény, utána meg hirtelen rúg rajta a turbó és elindul elég lendületesen. Habár összességében jobb a dinamikája, mint az 1.6-nak, mégsem kellene. Viszont az 1.5T 150 LE annál inkább :)
    Futómű, kormány, nekem túlságosan túlszervózottnak tűnik, futómű meg valahogy lágyabb, mint a Vitaráé, annyira nem mondanám jobbnak egyiket sem.
    Váltó, kicsit túl hosszú uton jár, szerintem Vitaráé jobb, leszámítva a rükvercet, ami néha kínlódás a Vitarával.

Összességében, egy 1.5T közepes felszereltséggel jobb autó tud lenni, mint a Vitara, de kb pont annyival drágább is, szóval jó autó a kis Vitya.

Új hozzászólás Aktív témák