Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Hát gyerekek, én nagyon vacilálok..tudom first world problem lesz...
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Nem mellesleg kulcsos oldalon jóval olcsóbb a játék Steam-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Cucuska2