Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Hát gyerekek, én nagyon vacilálok..tudom first world problem lesz...
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Nem mellesleg kulcsos oldalon jóval olcsóbb a játék Steam-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Cucuska2