- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
-
-
Papíron az is ugyanaz, mint a BMW, vagyis az eredeti modkészítő alkotta ilyenre. A különbség az új motorban és a 6 sebes váltóban van (bár a Merci és az Audi alapból 6-os, szóval ez csak a BMW-nél változott). Ha valamitől más, azt nem tudom miért lehet, de ez van. Annyira nem értek hozzá, hogy tökéletesre csiszoljam őket, mint ahogy az FWD-nél se tettem, csak összehangoltam mindet.
-
Úgy értem, hogy pl. ha 20km/h-nál rálépek a gázra, kb. negyed másodperc alatt megfordul, mintha nem egy 1.5-2 tonnás szörny lenne, hanem valami 200 kilós tákolmány.
Hát, egyrészt nem is 1.5-2 tonnás, mert ez egy versenyautó. Másrészt 280Le, az 280Le és egyesben szeret elpörögni egy ilyen gép, ha padlózol vele. Persze fwd után ez nyilván újdonság.
Roli: azt értem, hogy neked 8, de a hiba okát meg kéne találni...
-
KaraDani
addikt
Az hagyján, hogy én levezettem, na de végig nézni, milyen unalmas lehetett
A Verda kérésen kicsit túl pörögtök, szinte teljesen egyformák, az a minimális difi, ami a tengelytávokból lehet, annyira kicsi, hogy észrevenni is alig lehet. Azt kell választani ami tetszik, meg jó a hangjaJJ: nem igazán értem, hogy ha külön raktad fel, mi gondod lehet vele, mivel nem is "rendes" telepítés, csak egy önkicsomagoló telepítő, a registryhez sem nyúl.
3 perc és végez a gép a Nürburgringi video renderelésével, gyors csekkolás, hogy oké-e minden, aztán izzadhat a net a proci után a feltöltéssel. Ha minden jól megy 1-1,5 óra múlva fent lesz.
-
Nekem viszont pl. a kocsi oldalán van a rajtszámom és a nevem is. Gyakorlatilag ugyanúgy, ahogy a mostanin is. Eszem ágában sincs összefirkálni az ablakokat (na jó, első szélvédőn még ott van a nickem).
Úgy gondolom ebben ne legyen megkötés. Látszódjon a rajtszám, aztán kész. A többit szerintem mindenki csinálja, ahogy akarja (kivéve lehetőleg a szélvédő feliratot az egységesség kedvéért).Dzsaver menet közben ígyse-úgyse látod, ha egyszer oldalt van a szám.
Úgyhogy nem teljesen értem a problémádat. A nézők pont hogy látják, akárhol is van. -
dzsavermadar
senior tag
Azért javasoltam az ajtót, mert azért a rajtszámnak jól láthatónak illik lenni.
Nem tudom, hogy némelyik autó hátsó ablakán mennyire látszana.
Nem igazán láttam még rajtszámot ablakon.
A nevedet meg oda rakod, ahova akarod, akár látszik, akár nem.
Ha akarod fel sem tünteted. -
Tehát ha a játék nem jelzi érvénytelennek, ha valamilyen szinten lecsapok egy kanyart, attól még az lehet a VB-k szerint érvénytelen?
Nem véletlenül írtam neked az elején, hogy olvasd el a szabályzatot.
Természetesen szabálytalanságért büntetést kapsz - ha a játék nem büntette.
-
JJános
addikt
"Még így is hihetetlen nagy élmény, hogy úgymond nem tétre megy."
Amúgy tétre megy, mert pontokat lehet kapni, és élvezni ha jó helyezést csinálsz, de valóban hihetetlen élmény! Még nem lankadt meg bennem a szorgalom, mert ezt én is így gondolom. Hihetetlen élmény.
Aztán jön a futam kiszárad a szám, és kapkodom a levegőt, és ebből felszabadulni is elég nagy élmény.
-
Azzal megkönnyítenéd sokak dolgát.
Elsőre nem rossz az a 40-es idő. Cruze-zal fogsz nyomulni akkor? Mert a másik időt akkor kiszedem (elvileg csak egy kocsival jöhet mindenki), hogy ne zavarja ott a képet - úgyis jóval rosszabb.#5054 Satan: benne van a Lacettiben a 36-os idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest