- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#2401) Ted-Mosby:
"a következő szezonban már két 8 körös futam lesz egymás után
a másodikon az első beérkezési sorrendjének fordítottjában fog indulni az első 8, úgy mint az igaziban
tehát aki megnyeri az elsőt, az 8.-ról indul a második futamon
aki 2. lesz az elsőn, az 7.-ről rajtol a másodikon
és így tovább"Ezt én már most így előre támogatom, mert így a rookie-knak is lesz esélyük komolyabb eredményt elérni
.
(#2404) N€T0X|N: Báááázzz ennyit írni. Bár csak a pályán mutatnád meg hogy mit tudsz, mert sokat írni azt már látjuk tudsz
(ezt hívják lelki terrornak. Kell na! Ha már nem tudlak a pályán letolni, hát alázlak szóban
).
Én egy tudatlan rizsrakétás vagyok csak, szóval tömören erről lenne szó?
Szombaton 1 órás időmérő, rajtsorrend kialakul. VB ellenőrzi ki mit ment és hogyan, majd a vasárnapi belemelegítő alatt (vagy közben a VB topikban) jelzi ha valaki kap bármilyen büntetést. Vasárnap 30 perc bemelegítő, majd futam a megállapítottak szerint. Jól veszem ki, hogy erről lenne szó
?
Nekem egyébként mindegy hogy lesz. Egy biztos, hogy én esténként nagyon max. (de nagyon max) olyan 10-ig érek rá. Remélem addigra lerendeződik minden
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest