- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #32499 üzenetére
gyári függetlenek, viszont ha nem tudnak beszerezni a gyártótól kellő mennyiségű telefont (2013 május - htc m7...)
akkor akár szolgáltatótól is vesznek és azt adják tovább függetlenitve, aminek az a hátránya hogy a cid szám alapján kap frissitést ami szolgáltatósnál nem mindig van az elsők között. -
BenHans
addikt
Nagyon remélem hogy a verseny rájuk is hatással van, mert mi csak jól járhatunk. És hát miért is akarnának gyengébb specifikációt mint a többiek?
Gyúrják csak össze a két pletykát. 3400-3500 mAh aksi, QHD, 5,2-max.5,5", Snap810, 3GB RAM
A minibe tegyenek FHD-t, 4,7", Snap610-615-808, 2800mAh, 2GB RAM+ frankó kamera, BoseBoom, a szokásos gyönyörű formájú és minőségű készülékház stb.
Így mindenki boldog lenne. És a HTC is jobban járna, mert ha a Samsung jön QHD-810-zel a HTC meg FHD-805-tel az így nem konkurencia.
Ha többiek azonos áron a flagshipbe belepakolnak valamit az nekünk miért ne kéne, igenis ha a GS6-ba 810 lesz és QHD akkor a HTC is hozza azt. A FHD, meg az egyel gyengébb SoC mehet a Minibe.
-
hurrikan
addikt
Csak azt is nézd hogy a G3 esetén pl 5,5"-os 2K kijelzőhöz van 3000mAh.
Az S5-ben meg nincs nagyobb aksi az 5,2" mellé.
Egyedül a Sony ahol 5,2 mellé van 3100mAh.Régi kijelző felbontásoknál persze hogy láttad a különbséget.
Csakhogy mostmár nem fogod, ugyanis akkora ppi számot a szemed már nem érzékel, amekkorát 5"-on a QHD produkálna. -
toeki
senior tag
válasz
hurrikan #32492 üzenetére
A versenytársak miatt. Aki idén 3ezres akksival jött ki az jövőre 3500-el fog, tehát a htc megint kullog utána.
Bőven elég az fhd, sőt már a wvga is jó volt arra is azt irták hogy ilyen kis kijelzőn nem látod az éleket.
De látod a különbséget ha mellé teszel egy qhd-t...
3 giga ram most tökéletes de az egy év múlva megjelenő játékoknál, programoknál már lehet hogy kevés.
Mindig csak az aktuális felhasználásra gondoltok a jövőre nem.
A fémház és a szoftveres optimalizálás terén alkot nagyot a htc de a többi dologban mindig egy lépés hátrányban van, a kameránál 2 lépés volt eddig.
Ha ez lesz a specifikáció akkor nekem még nem éri meg váltani, vagy legalábbis nem erre :S -
hurrikan
addikt
-
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #32483 üzenetére
expansys a htc leghivatalosabb partnere, a htc honlap is hozzájuk dob vásárláskor.
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
A mai napon elég furcsa dolgot csinált a telefonom.Bekapcsoltam a wifit és automatikusan elkezdte letölteni ezt a valamit "How-tos" nevű dolgot kb 2 percig töltötte lefele én közbe rányomtam nem történt semmi hosszan rányomtam az app infóba belépve a dowload managert jelölte meg programnak, de én nem adtam neki ilyen utasítást a letöltésre. Rákerestem file kezelőbe de nem találtam semmi ilyet.
Itt egy kép róla. [link]
Az lenne a kérdés hogy vajon mi lehet ez, és ti már láttatok e ilyet?
-
Sukta 95
aktív tag
Kesztyus mod van a telohoz? En nem talalom.
-
CptAdamica
veterán
Expansys-tól mennyire biztonságos rendelni, garancia milyen a HTC telefonokra?
-
Sheepczx
tag
válasz
Diokhan #32479 üzenetére
nagyokat pislogtam amikor ezt elolvastam...
tavaly augusztus óta van One-om azóta minden postot elolvastam és hát:
1.: Talán volt valamikor recsegés sistergés de már rég nincs
2. Ez a szerviz után visszajött telefonoknál fordulhat elő (nekem is volt ragasztó a szélén, majd' 5 másodperc volt letörölni!)
3. ha esetleg volt is ilyen egy ujra kalibrélás megoldja.
4. sosehallottamróla.
5. lassan töltödik az akkumlátor...kocsiba szivargyujtóról... navigáció közbenSzerintem tipushiba az hogy az első szériás kamera lilul, mert az kb 90%ban előjött, az hogy volt olyan hogy valakinek behalt a töltöje nem jelenti hogy az tipushiba lenne.
Persze ez mind csak a véleményem! -
ferob
őstag
válasz
hudyfiu #32472 üzenetére
Azért ugye garancia nem volt a telefonra, hogy te a bootloader nyitásával "szervizelted" a készüléket?
Mert lehet nem fog örülni az, akié a készülék, ha mégis.Mellesleg első körben ilyenkor a gyári beállítások visszaállítása az, amit meg kell próbálni, elvégre itt is segített volna, ha az új ROM felrakása megoldotta a gondot.
-
hudyfiu
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon jártam még itt de gondoltam leírom hogy jártam most egy ilyen telefonnal hátha segít majd valakinek, nem nagyon találtam ilyen leírást.
Főleg azoknak segíthet akik gyári rendszert használnak.Nem akart tölteni a telefon ha elindult a rendszer.
Csak kikapcsolva volt hajlandó tölteni.Gondoltam mégis felteszek egy másik rendszert bár csak szervizre van nálam a telefon.
Érdekes módon az unlock sem oldotta meg a problémát pedig ugye törölt totál mindent.Felment rá a mai CM és megjavult.
Tölt rendesen azóta.Kamerájával van még gond de úgy tudom azzal nem lehet mit kezdeni hogy egyszer pirosas egyszer kékes a kép rajta.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Steve1207
veterán
válasz
Pr3ciSioN #32465 üzenetére
Belekerült, de ez béta. Ez a kamera frissítés volt fent pár napig play-en véletlenül, aztán deaktiválták, mert még bug-os. FullHD felvételnél videó módban 1080 helyett 1088 a pixelszám (simán javítható lenne), szerintem csak ennyi nyűgje van, emiatt összevissza színekben eltolódva vesz fel, mint egy sérült videó. Ezen kívül minden funkciója gond nélkül működik.
Split cap: van benne, de csak aszinkron, csinálsz egyet az egyikkel, meg csinálsz egyet a másikkal. Nem tudom egyszerre milyen lehet, de annál bambább pofákat nem lehet szerintem fényképezni, ha egyszerre lövi a kettőt
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Ha valaki használja a Maximus Hd romot most jött ki egy frissítés ( nekem a telefon jelezte kb 1.2 giga ) és az xda linken néztem és belekerült a HTC EYE Experience . Ez a gyári frissítéssel is jött? Az EYE Experience sok mindent tartalmaz de nekünk néhány dolog nem lesz elérhető
és ahogy olvasom a hozzászólások között a full hd videó felvételek miután mentésre kerültek akadnak vele " furcsaságok
". nem tudom ez mit jelent de majd megírom ha feltelepítettem
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #32462 üzenetére
Korábbi igen, legalább 2-3 napos.
-
no more
veterán
Az itteni tippeitek bejönni látszanak ebből a cikkből következtetve.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32461 üzenetére
Mondjuk mostanában nem olvastam tüzetesen a fórumot, szóval ha már korábban jött ez a frissítés, csak én nem láttam, akkor bocs.
-
Nuada herceg
őstag
Közel 200 megás rendszerfrissítés!
Töltsétek!De jó, hogy ma adom le a telefonom szervizbe. De csak azért is felrakom, hogy meglegyen az élmény. .)
-
ferob
őstag
válasz
kllzslt #32459 üzenetére
Ezt leginkább eddig csak olyan esetekben láttam, ha a mobilos díjcsomag képes volt LTE kapcsolatra, mert ebben az esetben, mikor 3G-re vált a kapcsolat vagy vissza, akkor hajlamos eltűnni, majd idővel újra megjelenni az ébresztő ikonja.
Más telefonokon is előfordult már ez, szóval valamilyen KitKat probléma lehet. -
Pr3ciSioN
aktív tag
csak eddig egyik telefonom sem csinálta azért kezdtem el "aggódni". az a baj ha nem egy méteren belül van a telefon akkor nem hallom meg ( 2 évet dolgoztam hangos helyen füldugó+fültok (egyszerre) és még úgy is néha hangos volt , az ébresztőm is az 14 ezer KHz vagy mi az a magas hang , mert különben nem kelek fel) néha még a telefonban is ordítva beszélek ( a hívott felek nagy örömére
) akkor megpróbálom megszokni.A telekomba bementem mondtam a pultos kis csajnak hogy lett egy s3 -m és kisebb kártya kellene bele , erre fogta kivette a pult alól a kártya vágót kivágta és elköszönt.
Tényleg kllzslt is kérdezte már de nem láttam hogy jött válasz , ha eltűnik az ébresztő ikon akkor még ugyan úgy ébreszt? mert nekem is van hogy eltűnik hiába az a legutolsó megnyitott alkalmazás
Más :
Jó dolog ez az infra mert tegnap valahova elherdáltam a távirányítót és most muszáj telefonról vezérli és külön öröm hogy képcsöves tévével is megy -
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32456 üzenetére
Most már világos a dolog, tehát semmi gond nincs a hálózattal és a telefonnal se, mert inkább a készülék által generált interferencia zavar téged a hangfalad esetében, amit a telefon és a mobil-átjátszó torony kommunikációja okoz, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked rosszul működik és egyből egyéb firmware verziókat kell felraknod vagy egyből szervizbe kell menni, valamint a szolgáltatást és a működést nem befolyásolja, hogy neked épp 4 vagy csak 2 csík a térerő.
Egyszerűen távolabb tárold a telefont a hangfaltól és a problémád megszűnik.Az viszont érdekes, hogy Telekomos SIM kártyát vágattál a T-Pontban, mert egyáltalán nem vágnak és többnyire ingyen cserélik, viszont azt előbb-utóbb érdemes lecserélni egy újra.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
A SIM kártyám magentás így ott is vágattam , de s3-ban meg nexus 4-ben is működött ( bár lehet most szart be , nem kizárt) igazából nem dobálja el a hálózatot hanem olyan mintha néha gondolna egyet és elkezdené keresni a hálózatot ( de közben van hálózat ) és hát a 2.1 nagyon szereti pláne én mikor nekiáll berregni. Alapjában véve nem lenne baj csak hát gondol egyet akkor neki áll "keresni" vagy 2 percig utána abba hagyja vagy 10 percig de van hogy egy fél napig de van amikor meg 5-10 percenként "keresgél". akkor szerinted ne próbáljam meg frissíteni? hardveres gond lehet? antennát kellene cserélni benne?
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32451 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy egy esetleges frissebb radio nem javíthat valamin, hanem azt, hogy az S-OFF miatt bárki bármit feltehet, olyat is, ami esetleg téglát csinál a telefonból.
Az meg, hogy egy régi telefonon egy bizonyos frissítés javított valamit ilyen téren, annak semmi köze a jelenlegi telefonhoz, tehát ha most valaki feltenne egy frissítést a készülékére, az nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve már +1 csík lesz a képernyőn.
Mivel nálad folyton elszáll a térerő és másnak nincs ilyen problémája, ezért nem hibás a radio firmware, tehát az, hogy te újra felrakjad, lényegébe értelmetlen.Frissíteni éppen tudod, mert eggyel régebbi van fenn nálad, mint ahogyan azt az előbbiekben is írtam, de ez nem azt jelenti, hogy attól majd megjavul a problémád, mert az is lehet, hogy hardveres hibáról van szó, de még egy vágott SIM kártya is okozhatja.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32446 üzenetére
Felesleges és egyben lehetetlen az összes előforduló dolgot felvázolni, mivel lehet, hogy fel se akarja rakni vagy éppen elég valószínű, hogy nála ilyen elő se fog fordulni.
Ha problémája van, akkor írni fog és megkapja a segítséget, de addig minden további dolog felesleges.
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32444 üzenetére
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja.
Olyan nincs, hogy a radio firmware elromlik és újra kell rakni, ilyesmivel ne próbálkozz, mert a végén olyat teszel a telefonnal, aminek nem örülnél.Viszont a radio verziója alapján egy 5-ös főverziós firmware van a készüléken, amit tudsz frissíteni, ha akarsz.
Innen tudod letölteni és kellenek hozzá az android eszközök, valamint az alábbi parancsok kiadásával lehet flash-elni, ha a letöltött fájlt a kitömörített eszközök mappájába másoltad, majd elnavigáltál ebbe a mappába a parancssorban.fastboot reboot-bootloader
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip fw_6.09.401.10_custom_nored.zip
fastboot flash zip fw_6.09.401.10_custom_nored.zip
fastboot reboot-bootloader
fastboot rebootAz előbbi parancsok között azért szerepel kétszer egy sor, mert elsőre hibát fog írni, így újra ki kell majd adni azt a parancsot.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok !
Mostanában elkezdett rakoncátlankodni a telefonom mert hol talál térerőt hol nem. Teljesen sosem veszti el csak baromi irritáló hogy egyik pillanatban megvan az összes pálcika a másikban pedig már nincs és ugye majdnem egész nap hallgatom a mélynyomó pittyegését meg recsegését és már néha szívem szerint kihajítanám azt is meg a telefont is
Gondoltam arra hogy újra kellene rakni a Radio-t ( jelenleg : 4t.27.3218.14 ) és meg is találtam ezt az oldalt de szerintem ezt csak az AT&T -s telefonokhoz jó , de találtam ezt is csak azt nem tudom hogy melyik újabb az enyémnél
ha valaki tudna rá választ adni azt megköszönném
-
no more
veterán
Találtam egy szép hátteret, ha érdekel valakit!
-
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #32437 üzenetére
Az S6 pletykák rendre 810-et és Exynos 7420-at emlegetnek ugye szokás szerint két variáns lesz. A note után megjelenő GS-be amúgy is mindig egyel újabb SoC kerül.
Így a HTC sem teheti meg hogy nem 810-et pakol bele. Arra sem lehet hivatkozni hogy nincs kész, mert már augusztusban tesztüzemben volt és már van referencia telefon és tablet is.
Én nagyon remélem hogy kihagyják a 805-öst és nem azért mert annyira kell a 64bit meg a plusz erő, hanem mert talán kevésbé melegszik... Az már más kérdés hogy ha a GS6-ba/Z4-be 810 kerülne az M9-be meg 805 akkor egyből hozná az index meg a külföldi kollégáik hogy közel azonos áron a HTC gyengébb, és nem foglalkoznak azzal hogy a HTC simán hozhatja a szintet az optimalizációnak köszönhetően...Még arra tudok gondolni, hogy hátha azért beszélnek egy előbb megjelenő M9 Prime verzióról mert abban lesz 810 és a sima M9-ben 805. Viszont abban az esetben ha a Mini verzió megkapja a 610-et FHD-vel akkor a legjobb vétel a Prime és a Mini lesz.
-
Steve1207
veterán
válasz
stilo18 #32437 üzenetére
A jelenleg piacon lévő csúcshoz viszonyítva, ergo 810-hez képest kisebbet.
Az összevetés nálam teljesen más: Samsung erősebb papíron, gyorsabb proci, még ha az alaptípus ugyanaz akkor is van rajta pár MHz és LPDDR2 helyett 3-mal szerelték pl M7-nél, M8-nál erősebb 801 szintén a Samu javára. -
Van egy másik gondom a jelenség gyors merülé,s kb 35% teljesen jó, de utána durva, tegnap igaz előtte elég nyúztam, de utána leraktam kb 5 perc alatt 27% volt és kb 2 perc alatt 0 ra le esett merűlési ciklus, 35% 27% 14% 8% 0%, eddig soha nem csinált ilyet igaz a romot újra raktam és a szokásos telepitések mentek, de elég jól birta az aksi 35% ig.Valami ötlet?
-
ferob
őstag
válasz
Valkűr #32432 üzenetére
A 6.09.401.11 verziójú frissítés a telefonhívásokkal kapcsolatos javítást tartalmazott, de mint mindig, ezúttal is a frissítés telepítése előtt olvasható volt a felugró ablakban a változás.
A Lollipop frissítéssel meg bőven ráérnek, mivel még a GPE változat sincs kinn és már az elején kiadták közleményben, hogy a hivatalos megjelenéstől számított 90 napon belül ki fogják adni a frissítést a telefonra.
-
Valkűr
addikt
Jott a sense 6. Akarmi, nem latok semmi újat, mi volt ez a frissítés? Inkabb jonne a beigert rendes Android frissítés.
-
Na emberek sikerult megvenni a grenifyt, es a powerampot sajna egyiksem mukodik a grenify nem latja megvasaroltnak, a poweramp allandoan le al valami hibaval, a tort progik jok voltak.
-
no more
veterán
-
kllzslt
tag
Hát én azt vettem észre, hogy a HTC fiókom eltünt a biztonsági mentések közül. Sőt a szinkronizálást sem tudom bekapcsolni.
-
enginev3.0
félisten
Mintha gyorsabban nyílnának meg az appok nem?
-
hurrikan
addikt
Úgy tűnik HTC hétfő van.
A Desire 816 és 610 is kapott ma egy frissítést.
(teszten vannak nálam) -
Reddevil84
tag
válasz
enginev3.0 #32414 üzenetére
Nem sok érthetőt írnak a tartalmáról
-
no more
veterán
válasz
Bezony!
(#32417) MaddeNNNN: Hol látod?
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
most láttam én is, HTC kiírta facebookon
-
enginev3.0
félisten
Jött egy frissites
-
Diokhan
addikt
válasz
szekra #32410 üzenetére
Nekem jelenleg i5 van és még az Angliából hozott skullcandy fülest használom hozzá, nekem jobban tetszik, mint a htc! Nincs olyan szélsőséges mely vagy magas hang mint amit a htc-n tapasztaltam (mondjuk azt is külső programmal oldottam meg, mert a beatsaudio meg annyira sem tetszett), de az IPhone hangzása nekem valahogy sokkal előbb és dinamikusabb! Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de amikor vissza jött az Iphone és ujra azon hallgattam zenét, fellélegeztem, hogy "igen, ez hiányzott nekem"... Hozza teszem, hogy kemény zenét hallgatok...!
-
no more
veterán
válasz
szekra #32410 üzenetére
Bizony... hangzás terén a HTC eléggé a legjobb. Én azt mondanám, hogy HTC>Sony>minden más zeneileg. Viszont a Sonyk le vannak korlátozva és halkak, de baromi szépen szólnak azok is. Nekem a zene a legfontosabb és ebben hozza a maximumot (meg még sok másban).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd Boséval... huhh. Tényleg, megállapodtak már?
-
szekra
addikt
En igy par het szifon hasznalat utan a hangzas (fulhallgatoval) amit eszmeletlenul visszasirok. Viszont a kamera eg es fold. De megvarom az m9et en is, hatha visszaterek.
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Valaki cseréltetett már rezgőmotort garancián túl?
Ennek a költsége érdekelne, mivel sajnos egyik napról a másikra megadta magát bármiféle nagyobb fizikai behatás nélkül.
Valamint az is érdekelne, hogy hova érdemes vinni szervízbe?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Ahogy no more írta valószínűleg hibás darabot fogtam ki... Én mindig így járok mindennel! Nagyon sok telefont vettem vagy cseréltem az elmúlt egy két évben és egyik sem volt hibátlan, valahogy vonzom a gyári hibás telefonokat...! A mostanival sem jártam másképp...
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Igen, ez érdekes... Nekem május óta van meg, kb. 100-200 képet én is lőttem vele és mind éles volt, még szórakozóhelyen is, ahol pl. ismerősöm S4-e szeret szép foltokat csinálni. Még az előlapi is éleset csinál.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon durva a vaku, simán jó 5-10 métert bevilágít, bár lehet az ultrapixel is segít, hogy világosabbak legyenek a képek. Én teljesen meg vagyok elégedve a fotós tudásával, bár nem vagyok Nat Geo-s természetfotós. :$ Ami zavar engem, hogy kb. 20 fps-sel vesz fel videót szórakozóhelyen. Valamikor szép 30 fps, aztán elkezd szaggatni... gondolom nem bírja az ugráló fényeket, vagy ilyesmi.
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pont én fognék ki hibás darabot... Nem ez lenne az első eset. A múltkor vettem procit meg alaplapot, és amint összeraktam, leégett a táp (nem, nem kötöttem be rosszul, másikkal már jó volt.. annak most elkezdett zörögni a hűtőjeXD)...
Ezért nem is merem rootolni, amíg garis, tuti rögtön téglát csinálnék belőle.
-
Diokhan
addikt
En is nagyon szeretem a htc-t a hd2 óta! Én tényleg csak a kamera és a méret miatt cseréltem le mert nekem túl nagy volt és a kamera lilult is és nekem nem volt elég jó a minősége! Homályos képet csinált... De ha az m9 jobb lesz, akkor tuti be szerzek egyet
-
Loboda
senior tag
válasz
simon128 #32401 üzenetére
Magyar nyelvhez nem kell rögtön rommolni, itt a megoldás!
-
simon128
tag
Urak!
Érdeklődni szeretnék. Egyik ismerősöm rendelt egy htc one m7 telefont. Magyar nyelv nélküli. OTAn jött frissítés ,de magyar nyelv néküli természetesen. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan tudnám a megfelelő romot rávarázsolni. Ha lehetőség lenne rá egy magyar nyelvű leírás linkje sokat segítene. Végiglapozgattam a forumot, de nem találtam vagy csak átsiklottam felette. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged