Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Sukta 95 #34004 üzenetére
Nyomj egy Factory resetet... Nekem frissítés után nem engedte megváltoztatni a lezárási képernyőt, hogy ne kérjen kódot. FR után még a gugli kereső is felkerült a multitasking felületre (nem, mintha annyira hiányzott volna). Gondoltam leírom ezeket a példákat, hogy lássa más is, hogy a FR most sajnos kell, sok hiba fennállhat a régi rendszer miatt...
FR után viszont olyan lesz a telefon, amilyennek lennie kell. Perfekt, smooth, szupergyors.
Kár, hogy van 1-2 appom, ami még nincs felkészülve Lollira és lassított felvétel lett (pl. Swiftkey-ben a beállítások menü). Remélem minél-előbb frissítik ezeket.
-
TechData
tag
válasz
Sukta 95 #32389 üzenetére
Factory reset (Gyári beállitások visszaállitása )...Hogyan?...hosszan kikapcsoló gomb...Újraindítás...majd tartod a kezed a Volume Down (le halkítás ) gombon...Majd megjelenik a Boot menu...(boot menüben a hangerő szabályzó gombokkal lépkedhetsz ) és ott a Factory Reset.(Főkapcsoló gombjával okézod le).
Ha továbbra is fenn áll a hiba,akkor szerviz és ott bevizsgálják a készüléked. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Sukta 95 #31552 üzenetére
Erre a szokásosat tudom mondani..
Nekem az i5 a szekrényben porosodott mert közel se ért fel a One hoz.
Stabilitásban, megbízhatóságban nincs párja.
Negatívumként az aksit és a kamerát lehet megemlíteni.
Az aksi egy napos a kamerában meg kevés a megapixel így nem a legnyeröbb. Bár szvsz ezek a legkisebb dolgok, mai napig az egyik legtökéletesebb készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest