- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
szekra #32410 üzenetére
Nekem jelenleg i5 van és még az Angliából hozott skullcandy fülest használom hozzá, nekem jobban tetszik, mint a htc! Nincs olyan szélsőséges mely vagy magas hang mint amit a htc-n tapasztaltam (mondjuk azt is külső programmal oldottam meg, mert a beatsaudio meg annyira sem tetszett), de az IPhone hangzása nekem valahogy sokkal előbb és dinamikusabb! Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de amikor vissza jött az Iphone és ujra azon hallgattam zenét, fellélegeztem, hogy "igen, ez hiányzott nekem"... Hozza teszem, hogy kemény zenét hallgatok...!
-
no more
veterán
válasz
szekra #32410 üzenetére
Bizony... hangzás terén a HTC eléggé a legjobb. Én azt mondanám, hogy HTC>Sony>minden más zeneileg. Viszont a Sonyk le vannak korlátozva és halkak, de baromi szépen szólnak azok is. Nekem a zene a legfontosabb és ebben hozza a maximumot (meg még sok másban).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd Boséval... huhh. Tényleg, megállapodtak már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest