Hirdetés
- Gaming notebook topik
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
szekra
üzenetére
Nekem jelenleg i5 van és még az Angliából hozott skullcandy fülest használom hozzá, nekem jobban tetszik, mint a htc! Nincs olyan szélsőséges mely vagy magas hang mint amit a htc-n tapasztaltam (mondjuk azt is külső programmal oldottam meg, mert a beatsaudio meg annyira sem tetszett), de az IPhone hangzása nekem valahogy sokkal előbb és dinamikusabb! Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de amikor vissza jött az Iphone és ujra azon hallgattam zenét, fellélegeztem, hogy "igen, ez hiányzott nekem"... Hozza teszem, hogy kemény zenét hallgatok...!
-
no more
veterán
válasz
szekra
üzenetére
Bizony... hangzás terén a HTC eléggé a legjobb. Én azt mondanám, hogy HTC>Sony>minden más zeneileg. Viszont a Sonyk le vannak korlátozva és halkak, de baromi szépen szólnak azok is. Nekem a zene a legfontosabb és ebben hozza a maximumot (meg még sok másban).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd Boséval... huhh. Tényleg, megállapodtak már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest