- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
Az miert van, hogy visszaallitottam Backupbol a telot, de a morelocal feladta a harcot?
-
Sukta 95
aktív tag
A lezarasi kepernyot hogyan tudom valtoztatni? Lefrissitettem lollira. Fura, hogy nekem nem jelzi mennyi ido mig feltolt a telo.
-
Sukta 95
aktív tag
Also hangszoro el van valva kicsit, kb 2-3 milimeter(na jo, lehet csak 1mm
). Illetve lilul a kamera. Garancia mar nincs, fuggetlen a telo. Videken lakom, ha leadom a tmobilva(szolgaltatom), akkor visszakuldik javitasra? Illetve kb mennyibe kerulne? ( nekem eleg lenne, ha a kamerat cserelik csak)
-
Sukta 95
aktív tag
Kesztyus mod van a telohoz? En nem talalom.
-
Sukta 95
aktív tag
Az ellen mit lehet tenni, ha 15% alatt randomra merul a toltottseg?
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
A kamerat hol tudnam kicsereltetni, hogy a lilulas megszunjon? Fuggetken telo, nem tom hol lett vasarolva. Mennyibe kerulne? Illetve magyar nyelvet csak root aran tudok tenni ra? vagy ha van mas mkdja akkor hogyan? -
Sukta 95
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Koszi szepen! Az akksi nem para, ugy is minden este tolton lesz. Az akksi se letfontossagu. Az a lenyeg, hogy akkor stabil es doccenomentes a telo
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok! Egy használt és független teló tulaja leszek valszeg. Biztos találnék választ a kérdéseimre, de ne haragudjatok lusta vagyok átböngészni ennyi oldalt.
Először is, megéri még 70-ért venni egy ilyen telót?
Iphone 4s-ről megéri váltani? (A szifon előtt mar számtalan droidom volt) mennyire zökkenőmentes a telefon működése? Van a legfrissebb gyári romnál stabilabb rom? Ha bárkinek van valamilyen pozitív vagy negatív tapasztalata kérem ossza meg velem!
Előre is köszi!Szerk.: mennyire használható a gyári szoftver? Megbízható a teló és a rendszer? - ios után, nem lenne jó sokat visszalépni megbízhetóság szempontjából -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest