-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
Az miert van, hogy visszaallitottam Backupbol a telot, de a morelocal feladta a harcot?
-
Sukta 95
aktív tag
A lezarasi kepernyot hogyan tudom valtoztatni? Lefrissitettem lollira. Fura, hogy nekem nem jelzi mennyi ido mig feltolt a telo.
-
Sukta 95
aktív tag
Also hangszoro el van valva kicsit, kb 2-3 milimeter(na jo, lehet csak 1mm
). Illetve lilul a kamera. Garancia mar nincs, fuggetlen a telo. Videken lakom, ha leadom a tmobilva(szolgaltatom), akkor visszakuldik javitasra? Illetve kb mennyibe kerulne? ( nekem eleg lenne, ha a kamerat cserelik csak)
-
Sukta 95
aktív tag
Kesztyus mod van a telohoz? En nem talalom.
-
Sukta 95
aktív tag
Az ellen mit lehet tenni, ha 15% alatt randomra merul a toltottseg?
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
A kamerat hol tudnam kicsereltetni, hogy a lilulas megszunjon? Fuggetken telo, nem tom hol lett vasarolva. Mennyibe kerulne? Illetve magyar nyelvet csak root aran tudok tenni ra? vagy ha van mas mkdja akkor hogyan? -
Sukta 95
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Koszi szepen! Az akksi nem para, ugy is minden este tolton lesz. Az akksi se letfontossagu. Az a lenyeg, hogy akkor stabil es doccenomentes a telo
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok! Egy használt és független teló tulaja leszek valszeg. Biztos találnék választ a kérdéseimre, de ne haragudjatok lusta vagyok átböngészni ennyi oldalt.
Először is, megéri még 70-ért venni egy ilyen telót?
Iphone 4s-ről megéri váltani? (A szifon előtt mar számtalan droidom volt) mennyire zökkenőmentes a telefon működése? Van a legfrissebb gyári romnál stabilabb rom? Ha bárkinek van valamilyen pozitív vagy negatív tapasztalata kérem ossza meg velem!
Előre is köszi!Szerk.: mennyire használható a gyári szoftver? Megbízható a teló és a rendszer? - ios után, nem lenne jó sokat visszalépni megbízhetóság szempontjából -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest