Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest