- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33296 üzenetére
A keszulek ragasztva van, forrolevegos allomassal felmelegitve lehet szetszedni a keszuleket.
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #33294 üzenetére
Kapcsold ki a gyors rendszerindítást (Beállítások > Ki/be > Gyors rendszerindítás), majd lépj a bootloaderbe és tedd fel a legújabb TWRP-t, aztán töröld a gyorsítótárat.
adb reboot-bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot erase cacheEzek után működnie kell az új recoverynek, ha nem, akkor a legegyszerűbb lefuttatni egy RUU-t.
(#33295) Trolee: Konkrétan teljesen új, másik gyártótól származó modulra cserélik a készülékben a régit, így saját magad nagyon barkácsolni nem tudsz semmit.
Ha esetleg megpróbálnád kicserélni, akkor az OmniVision által gyártott OV4688 modult kell beszerezned. -
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Megjavítottam egy törött One-t, viszont a kamera eléggé lilul, néha kifehéredik
és halványan látszik egy négyzetrácsháló a kijelzőn.
Sajnos sehol nem találtam pontos infót róla hogy mi okozza, ill. hogy hogy orvosolható.
A melegedés a gondja?
Változtattak a kamera hőelvezetésén az újabb szériáknál, és ha igen, mit?
Megoldható-e a probléma házilag, vagy kamera csere lesz a vége?
Köszi mindenkinek aki segít. -
Pr3ciSioN
aktív tag
Valakinek nincs ötlete hogy mit lehetne kezdeni a telefonnal? Se TWRP se CWM recoverybe nem lép be csak fekete képernyő 3-4 másodpercig és utána meg nem csinál semmit
próbáltam Terminál emulátorral is , TWRP app-al is , Rom Manager app-al is de semmi
a telefon felfogja hogy más a recovery de nem tud belépni
gyaluljak le mindent és próbáljam meg úgy?
-
BenHans
addikt
[Ezt] csak én nem láttam a lapcsalád hasábjain? Csak mert magyar és mert ott volt a CES-en, és mert érdekes.
-
ferob
őstag
válasz
balu6991 #33290 üzenetére
Felejtsd el, hogy a VSP Datánál volt ennyi időt a készüléked, mert az adott napon beérkezett készülékek a következő napra már meg vannak javítva, ha valamilyen alkatrészből hiány lenne, akkor kicserélik a készüléket, de a kameramodul nem ilyen alkatrész.
Ha megkaptad a HTC munkalapot lebélyegezve, amit meg kellett kapnod, akkor azon láthatod, hogy mikor érkezett be a készülék és meddig tartott a javítás, a többi időt maximum náluk a GSM boltban töltötte el a készülék, ha ilyen papírt nem kaptál, akkor én azt is kétségesnek tartom, hogy egyáltalán járt a hivatalos szervizben a készülék.
-
balu6991
újonc
Ma megerkezett a telefonom/m7/ 2,5HONAPOS csehorszagi szerviz utan. A lila kamerahibaval vittem be es ugyanugy kaptam vissza. Felhaboritonak tartom,hogy ennyi ido alatt nem csinaltak vele szinte semmit...
-
Steve1207
veterán
Nos LolliSense, apró változtatások, mondhatni detto ugyanaz, ha pár dologtól eltekintünk.
Ami jó szerintem:
- az új értesítő sáv/kezelés, nagyon barátságos, kézre esik
- az értesítésjelzések rajta úgyszintén
- a kamera 1080p-s felvétel kijavítva! (szerintem ezért írtam football pár napja, hogy a kamerával nem bír)
- rendszer sebessége pörgősebb, pattogósabb, de ha kicsit megáll, az észrevehető, mert akadozva... de ilyen volt a GPE is, szóval semmi vész
- futó alkalmazások visszaállítható a régi kis képkockás nézetre, az nekem jobban bejön, valamint több oldalas már
- üzemidő nem sokkal ugyan, de jobbnak tűnikAmi nem tetszik:
- betűtípus nekem annyira nem jön be, a Roboto jobb volt (főként azért nem jön be inkább, mert nem egységes minden és így csúnya, nincs összhang)
- a lockscreenre az istennek se találom az elemek hozzáadását, mint pl a naptár. nagyon szerettem, hogy ott vannak előttem a napi bejegyzések
- ezek a hülye érintési animációk még mindig az őrületbe kergetnek, hogy megnyomjuk és az adott elem úgy színeződik át tőle.Részemről nincs összhangban az egész, majd az új Sense biztos a lolli fényében lesz kialakítva. Ettől függetlenül jó használni továbbra is a rendszert.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondoma telefon sehogy nem lép be recoverybe
már felraktam rá a TWRP 2.8.4.0 verziót de semmi . Kiírja hogy : Entering Recovery de semmit nem csinál vagyis csak azt csinálja amit már egyszer leírtam
nem tudom hogy hogy a francba tűnhetett el
ha valakinek van valami ötlete azt szívesen fogadnám
Köszönöm
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kvojnovics #33281 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
Volt már?
Remélem a phablet változatát is bemutatják és akkor lehet hezitálni, hogy melyik legyen.
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #33283 üzenetére
S-OFF esetén nem kell kiszedni a boot.img fájlt, valamint a firmware nem tartalmaz recovery-t és nem törli a telefonon tárolt adatokat.
Elsőre annyit tudok mondani, hogy mivel szinte ugyanolyan mint eddig, ezért nagyon sokat nem lehet róla írni, mondjuk én eddig a GPE változatot használtam, szóval épp visszaszokok a Sense-re, de még így sincs semmi szembetűnő nagy eltérés, de amit esetleg meg lehet említeni az pl. az értesítési emlékeztető.
-
kvojnovics
tag
Értem, köszönöm! Akkor próbálkozom!
Nem volt semmi gond? Simán ment minden? Van valami pontos leírás valamerre? A firmware felülírja a recovery-t, vagy marad a custom recovery? És ha fent a ROM zip-ből ki kell másolni a boot.img-t és rá kell küldeni, vagy az nem szükséges? Bocs, hogy neked intézem a kérdéseket!
Ui.: első benyomások egyébként?
Köszönöm!
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #33281 üzenetére
Ha S-OFF állapotú a készüléked, akkor bármire van lehetőség, de én frissítettem és már az új ROM-ot használom.
-
kvojnovics
tag
Helló!
Valaki felpakolta már a telójára: link?
Mindenképpen kell a firmware-t frissíteni? Azt írja csak ajánlott! És ha frissítem, akkor lesz visszaút a gyárira?
Köszönöm!
Lollipop, lollipop, lollipop...
-
kirkri
addikt
válasz
Kai_Rong #33276 üzenetére
Elviszed a T-be a jótállási jeggyel együtt (vagy ha az nincs meg, akkor a számlával) és leadod garanciális javításra.
Két év van rá, és a HTC adja mindkét évet, a T csak továbbítja a gyártói szervizbe ami Csehországban van. Meg fogják csinálni ingyen, ne idegesítsd magad feleslegesen. (A leesést persze ne emlegesd.)
-
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Mostanában a One m7-em furcsán viselkedik töltés közben, van, hogy hiába dugom be a töltőt, nem tölt. Most észrevettem, hogy mi lehet a hiba: a csatlakozóalj valamilyen oknál fogva egy pár milliméterrel beljebb csúszott, emiatt gondolom, nem mindig érintkezik jól... Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele, mindig nagyon vigyáztam arra, hogy finoman rakjam fel a töltőre. Az elmúlt másfél évben vagy kétszer esett le töltés közben, sajnos annyira rövid a kábel, hogy magasabb pontokra a lakásban nem tudom elhelyezni a telefont, ha éppen tölt.
Ha jól tudom, a telefonra 3 év garancia van, 1 évet vállal ugye a HTC, a maradék kettőt pedig a T-Mobile. Az 1 év sajnos már letelt, tehát marad a T által vállalt garancia. Ezt a problémát vajon tudják orvosolni garancia keretében? Ha nem, akkor van ötletetek arra, hogy kb. mennyibe kerülhet? A szervizelésnél hogy megy a dolog, bemegyek a T-be, és ők onnan eljuttatják a hivatalos HTC szervizbe?Bocsi a sok kérdésért
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
Steve1207
veterán
Ma jön a lollisense rom xda-ra letölthető formában!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Valakinek van valami ötlete hogy miért nem lép be a telefon recovery-be? lassan vagy 2 hete raktam fel a MaximusHD romot azóta nem is léptem be recovery-be , de másik kernelt akartam , de valamiért nem lép be
rámegyek hogy recovery , ki is írja utána hogy : Entering Recovery , fekete kép kb 3-4 másodpercig aztán megint fehér háttér HTC felirat felül Entering Recovery de semmit nem csinál
-
Juliuska
senior tag
-
BenHans
addikt
[update] plan
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33255 üzenetére
Oh, megvan, köszi szépen... A mobil adatok kapcsolóban van az opció. Na, ilyet... xD
Amúgy leírtam az M9 topicban, hogy miért nem prémium a HTC a többi márkához képest. Szerintem ekkora szarkazmust még nem látott a Mobilaréna!
DD
-
no more
veterán
Sehogyan sem tudok rájönni, hogyan kell átállítani a hálózatot 2G-re... egy ideje elkezdett merülni a telefon, úgyhogy jó lenne a 2G, mert a munkahelyemen kb 99%-ban egyesen van a 4G térerő (a 3G is kettes kb). Hátha egy picivel takarékosabb lenne. Valaki ötlet?
De, ahogy látom, másnál is előfordult a merülés... talán a Galéria frissítéssel lett elbaltázva valami? Vagy az a "szervizcsomag", ami szeret futkosni is észrevétlenül a háttérben (ugye azt is frissítették)...
-
kirkri
addikt
válasz
exelsior1 #33252 üzenetére
Ez így a One X-nél sem volt igaz.
Eddig minden HTC-nél a kezdeti példányok voltak függetlenek. Gondolom az lehet a dologban, hogy a megjelenés után mihamarabb szeretnék elkezdeni forgalmazni a készülékeket (aki először jön ki egy új típussal az mindig nagyobbat szakít) és ilyenkor még nem állnak rendelkezésre hálózat függő készüléket.Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy hol kerül rá a készülékekre a hálózati zár (szolgáltató vagy gyártó). Ugyanakkor sokan nem tudják, hogy minden alaplap cserén átesett HTC független alaplapot kap a szervizben, akkor is, ha korábban hálózat függő volt a készülék. (persze csak a hivatalos szervizben, nem a sufni szervizre gondoltam)
-
exelsior1
senior tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33249 üzenetére
Oh, nagy kár :S Pedig anno a HTC-nél gyakori volt, hogy függetlenül jött ki a T-nél
-
exelsior1
senior tag
Hali. Jól tudom, hogy a T-mobilos One-ok függetlenek? Akinek biztos infója van, várom, nagy segítség lenne.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #33238 üzenetére
az m7 jobban bejön
-
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok, sajna sikerült kilőnöm a mobilom. GPE 4.4.3 sima ügy volt minden ok volt vele frissíteni akartam 4.4.4 re a bigxie féle verzióval de a betöltés végén mikor nyelvet választottam újra indult. Azóta semmilyen rom nem megy fel. kernelek mennek a romok nem. most semmi sincs rajta, és se sideload, se otg nem megy. valaki help pls
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #33231 üzenetére
dráááááááága lesz!!!!!!
mitől prémium? mer fém??????????????????áhh mindig felcs*szem magam a hozzászólásokon...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #33231 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
nos....végül ugy döntöttem megcsináltatom a telefont....teljes készülékház és kijelző, 70K....
szoval ha valaki töri a kijelzőt vagy digitizert, akkor hasonlo árra számítson
-
enginev3.0
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
Srácok!
M9-ről valami...érdemi? -
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #33226 üzenetére
Igen, erre tippelek én is.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33226 üzenetére
A hét a héten...
-
adodaniel
őstag
M8 már kapja a nyalókát.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Juliuska #33221 üzenetére
Flottás vagyok... de én még mindig reménykedek hogy kicserélik az akksimat és nem vágják vissza hozzám. Nem terveztem ebben az évben új telót venni csak jövőre így még egy évet szeretném ha kibírna az M7
Szóval inkább el megyek személyesen a vodába... ezen nem múlik csak cseréljenek nekem zsír új gyári akksit! -
Juliuska
senior tag
válasz
kdennis #33220 üzenetére
na hurrá
aksigondod volt...?
Ettől függetlenül én mégis úgy látom, h az én problémám másabb típusú lesz: (a helyek, ahol eddig 3G-s volt a Voda hálója, 4G-sek lettek...) így szinte biztosra veszem, h ennek volt köszönhető a rendhagyó merülési ciklus.Redes vagy...?
Súgok egy infót legközelebbre:
A Red-eseknek egy előre egyeztetett címre jön a futár. Odaadod neki a beteg telódat, ő pedig ad helyette - a javítás idejére - egy másikat...még szaladgálnod sem kell sehova -
kdennis
aktív tag
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #33184 üzenetére
Azért kérdeztem rá, mert meglepő módon az enyém is vad merülésekbe kezdett, de Tőled eltérően én folyamatosan mobilhálón vagyok. Ennek hatására, (nem is tudom, milyen indíttatásból) launcher cserét eszközöltem, beállításokkal szórakoztam, kiegészítőket töltögettem, stb. - aztán úgy-ahogy helyre állt a megszokott merülési ciklusa.
-
-
TechData
tag
válasz
kirkri #33210 üzenetére
több gyártónak a termékét javítja/szervizeli az emlitett cég...ezért márkától függetlenül - így nem a HTC-re gondoltam,mert ott valóban panel szintű javítás folyhat a munkalapok alapján....a szerviz maga milyen feladatokat képes ellátni javítás terén...pl.: egy HP nyomda esetében már elképzelhetö egy processzor,vagy egy USB csatlakozó csere is.:
Pl.: HP Photosmart 5510 MainboardDe mivel ez már nagyon off és nem is ide tartozik,ezért egyetértek veled abban,hogy lépjünk túl a dolgon a félreértések elkerülése végett.
-
kirkri
addikt
válasz
TechData #33208 üzenetére
Semmi gond.
Valóban nem a VSP-ről szólt a hozzászólásom.Ugyanakkor, ha már felhoztad, a processzorok cseréjét kétkedve fogadom, illetve a nem-panel szintű javítást is csak maximum offline tudom elképzelni. (Ezt inkább nem fejtem ki, mert felesleges felháborodást váltana ki, bizonyítékom meg nincs róla, hogy így történik.) Ha megnézünk egy VSP munkalapot, akkor az is minden esetben panel szintű javítást mutat, ha alaplapot érintő bármilyen hibával lett szervizbe küldve a készülék. Tehát ilyen esetekben alaplap csere történik még akkor is, ha csak egy fülhallgató csatlakozó cseréje lenne szükséges.
Mivel különösebb jelentősége nincs, így javaslom lépjünk túl a dolgon.(#33209) datomi: A szolgáltató ad cserekészüléket a javítás idejére. Hogy milyen típust az attól függ, hogy milyen van az üzletben erre a célra.
-
datomi
tag
Ma délután viszem vissza a telót a T-hez javításra (lila kamera, véletlenszerű újraindulások, hívásmegszakadások, hálózat eldobálása).
Az lenne a kérdésem, hogy tudja e valamelyikőtök, hogy adnak-e a T-nél cseretelefont a javítás idejére?
Köszi! -
TechData
tag
válasz
Derrewyn #33207 üzenetére
"...a VSP is csak panel szintű javítást végez."
Ez az állítás nem igaz így....több gyártónak a termékét javítja/szervizeli az emlitett cég...ezért márkától függetlenül...a főpanelen lévő csatlakozókat,hangerő szabályzó gombot, bekapcsoló gombot, SIM kártya olvasót, konnektorokat,különböző kimeneteket és szükség esetén processzorokat is cserélnek. Szóval kicsit többről van itt szó mint "panel szintű" javításról. Ez szúrta a szemem,s valóban rosszul értelmeztem kirkri hozzászólását (korán reggel volt még) ezért utólagos elnézését kérem.
-
TechData
tag
válasz
kirkri #33198 üzenetére
"Az a baj ezzel, hogy még a VSP is csak panel szintű javítást végez, szóval egységeket cserélnek a készülékekbe. Tehát a sufni szerviz sem tud jobb hibaanalízis csinálni, részben mert semmilyen rajz nem elérhető a HTC telefonokról, részben pedig mert nincs meg a műszerezettségük/készülék ismeretük hozzá."
Ez nem igaz így....nem is tudom honnan veszed ezt a badarságot,voltál már bent személyesen is a VSP-ben?
A gyártó hívatalós szervize a VSP Data a.s ezért minden készülékhez van (támogatás) szerviz manual, ROM tartalmak,alkatrészek és megfelelő műszerezettség. (Willtek , Oszciloszkópok, Melegítőlap,Mérőmüszerek és még sorolhatnám.) És ezek csak nagyon alap dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest