- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ferob
őstag
válasz
Nazara #35385 üzenetére
Ott bármi előfordulhat, főleg drágán és szoftveres garanciával, így mivel a közelben nem is fogják hivatalosan értékesíteni, ezért aki megveszi és valami hibával szembesül, majd szerzett magának egy szép nagy papírnehezéket, mert alkatrész nem nagyon lesz hozzá, szóval majd jöhet a gányolás meg az összebarmolás az üzlet részéről.
-
ferob
őstag
válasz
Nazara #35340 üzenetére
Valóban voltak gondok korábban is a frissítéssel, de az még hagyján, ha egy megszokott idő elteltével felhagynak egy telefon frissítésével, de amit most a mini 2-vel is csinálnak az már vicc.
Az M7 körül levő háborgás is csak annyit eredményezett, hogy megírták Twitter-en, hogy megértik a problémát és utaltak rá, hogy esetleg kap a Sense alapú M7 is egy 5.1-es frissítést, de ezt is csak ilyen lenyugtató jelleggel, mert úgyse lesz belőle semmi.
Aztán ehhez jöttek a M7 GPE körüli történések, ami semmit nem javított a helyzetükön.Az AP33 (One X) és az AP37-es (One X+) chipset-nél kétesélyes volt a dolog a Tegra miatt, de az NVIDIA már nem biztosított semmilyen új BSP-t, így a HTC nem is tudott újabb frissítést kiadni.
Persze az már soha nem derül ki, hogy amennyiben ez nem így alakul, akkor a HTC mit lépett volna, de van egy olyan gyanúm, hogy akkor sem érkezett volna frissítés. -
no more
veterán
válasz
Nazara #35175 üzenetére
(#35176) madgie:
(#35177) Pr3ciSioN:
(#35178) i400:
Köszönöm nektek a választ! Úgy tűnik, ki kell próbálnom újra a gyárit. Még akkor használtam, amikor megvettem a telefont. Amúgy Swiftkey-t használok, Lollipoppal egész jó, gyors lett, de mintha a gyári picit reszponzívabb, simább lenne. Csak nem tudom, meg fogom-e szokni, hogy nem olvassa a gondolataim, mint a SwiftKey. Próbáltam sokféle billentyűzetet, mindig visszatértem rá.
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Nazara #34905 üzenetére
Szerintem a komplett szolgáltatás program. Én a telefont tegnap újra raktam és már nem i tudtam a Sense TV programot használni, mert kiírta, hogy meg fog szünni, de utána már be sem lehetett állítani. Amikor kérte, hogy töltsem le a Peel remote-t, ott az árzházban jelezte, hogy nem kompatibilis egyik eszközömmel sem. Ezért a programot a Peel honlapjáról töltöttem le: http://help.peel.com/entries/92000518-Migrating-Sense-TV-users-to-Peel-Smart-Remote
(#34903) zaibatsu
Köszönöm a válaszodat, megtaláltam.
-
ferob
őstag
válasz
Nazara #34885 üzenetére
A HTC Themes oldalán a Theme Maker és a Maker Pro lehetőséget nyújt saját témák készítésére, ahol különféle alkalmazások ikonjait, az óra számait, az időjárás képeit, a billentyűzet és a tárcsázó színét, de akár a fejlécek kinézetét is lehet módosítani, valamint saját betűtípust és hangokat is be lehet állítani, sőt ez mind elmenthető saját témaként, amit akár meg is lehet osztani, hogy mások számára is elérhető legyen.
-
TheProb
veterán
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nazara #33918 üzenetére
Jó híreim vannak: nem kell 1-2 napot várnod az 5.0.2-t használók véleményére
Pár szóban összefoglalva: érezhetően gyorsabb, pattogósabb rendszert kaptunk, borítékolhatóan jobb aksiidővel, különösebb kompatibilitási problémák nélkül <nálam 346 apk-t nyalókázott össze telepítés során> Business Calendar 1. változatát használtam, na egyedül azt nem bírtam eddig működésre. Ami jó hír lehet, hogy a hangja is "teltebb" lett mind lejátszáskor, mind pedig telefonáláskor. A legrövidebb helymeghatározó alkalmazás is szépen megy rajta csak jóval hangosabban, mint eddig valaha
a multitaszkja annyira tetszik, h nem tudok betelni veleMűködik az 1 és 2 ujjas rolózás is, bár a 2x1 ujjas tagadhatatlanul elegánsabb -> első lehúzás értesítések, további lehúzás, vezérlőpanel. Szépen működnek a további gesztusvezérlések is <Next Launcher-t használok>.
Még egy jó hír a lustábbaknak: FR sem szükséges!
-
ferob
őstag
válasz
Nazara #32180 üzenetére
Nem marad meg semmilyen garancia, ha bármilyen módosítást végzel, mivel ezek S-OFF állapotot igényelnek, az meg alapból a garancia elvesztését okozza, ha úgy küldöd vissza javítani.
Persze, ha bootloader nyitás nélkül, egyből S-OFF-olod és szervizbe küldés előtt visszaállítasz mindent gyárira, akkor értelemszerűen megmarad a garancia, mivel nem jönnek rá, hogy volt módosítva.(#32181) Diokhan: Telepíted és engedélyezed az Xposed-ban, majd újraindítod a telefont és kész.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nazara #26771 üzenetére
Mert nem EU CID-etek van.
Az EU az CID01 és CID32. (meg talán a 38)
Nektek ez valami nagyon speciális CID. Ilyenről eddig csak USA-i T-mobilosaknál halottam.
A hazai T-seknek mindenkinek CID-32
Nekem is T-s, hazai Magyar T-s, CID-32-vel. És rögtön frissült a függetlenekkel együtt Januárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest