-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
F_Gergely #35989 üzenetére
Beadtam wifi gonddal, meg szerettem volna ha az első hangszóró rácsot kicserélik. Mondtam kifizetem, csak csinálják meg.. (Vodafone)
Vissza jött javítás nélkül, 1*,2*, itt már írtam a HTC-nek, hogy azért szégyen, a konkurenciánál nem így mennek a dolgok...
Rendben Dávid, intézzük. Itt már telefonon is beszéltem a HTC-s Istvánnal.
Vissza jött 3x is, ismét semmi.
Telefon megint, majd mondta, hogy kárpótlásul intéz nekem egy M8-at a kellemetlenségért.
Ezután elkeveredett a telefonom, senki nem tudta hol van... Addig meg nem küldik az M8-at míg a 7-es nincs meg...Itt a Vodafone asztalán csapkodtam, majd végül megérkezett a kártyafüggetlen 8-asom és 2 hónapig nem kellett tarifacsomag díjat fizetni a Vodafone - nak..
-
stilo18
addikt
válasz
Ayse19 #33641 üzenetére
Egymás után volt M7-esem és most M8-asom.
A kijelző az M8-nál 5 hüvelykes. Minősége láthatóan jobb ha egymás mellett van a 2 modell. Egyébként mindkettőnek gyönyörű képe van!
Véleményem szerint a kamera is jobb lett.
Sebességre az M7 is perfekt, itt megint sikerült egyet előrébb lépni. A piac egyik legkomolyabb tempóját diktálja...
Amiben viszont sokkal jobb lett, az az akumulátor. 4-5 óra között van az aksiidőm, ez az M7-nél 3-3,5 volt.Ha pénztárca engedi, mindenképpen M8-at ajánlom.
Már a hosszabb támogatás végett is...
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #33468 üzenetére
M7 januárban már nem kap szerintem!
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Múltkor valaki írta, hogy mi a HTC telefonszáma, de nem találom...
Betudná valaki írni?
Előre is köszönöm!
Megvan köszönöm!
-
stilo18
addikt
No more vissza szívom amit a Note 4 kijelzőjéről írtam, ma néztük egymás mellett, ugyan azzal a videókkal az M8-at...Hát majdnem kiütéses győzelem a Note 4 javára, elképesztő az a kontraszt amit tud az a telefon! Viszont érdekes, hogy a menüben való császkálásnál élesebbnek láttam az M8 paneljét!
-
stilo18
addikt
válasz
no more #33120 üzenetére
Az előbb azt írtad még nem láttad a G2-t élőben!
Egyébként azért olyan, mert az LG gyártja a kijelzőket az Almának!Egyébként itt van az M8-am mellett egy Note 4 napi szinten, kurva jó kijelző, de a földbe döngölés azért elmarad...
Volt már amoled-es HTC (One S), így ha az esély kicsi is, a remény megvan...
-
stilo18
addikt
válasz
no more #33111 üzenetére
Nézd meg, nekem egymás után volt M7-G2 telefonom. Teltebb színek kicsit, szebb fekete, illetve nem tudom az újabb GG miatt-e, de közelebb érezted az ikonokat az üveghez a G2-n , mint a One-on!
Betekintési szög jobb volt az M7-nek!
toeki: Néztem én is, hogy pl elvileg jobb a kontrasztarány az M7-nek...gyakorlatban nem kicsit szebb az M8-é...egyszerűen fényesebb, teltebb színei vannak!
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32964 üzenetére
Semmi baj nincs vele. Egyszerűen nem olyan fényes a kijelző,illetve a fehér mintha melegebb árnyalatú lenne...
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Megèrkezett az M8-asom
Ezüstöt kaptam, viszont ami fura volt, hogy az én telefonomnak jobb a kijelzője,mint a baratoménak! Mitől lehet? -
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #32861 üzenetére
Szerintem M8 megkapja!
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32835 üzenetére
Dobozban, vagy csak szimplán jött az M8? Gratula hozzá, két ünnep között talán az enyém is megérkezik
-
stilo18
addikt
válasz
kvojnovics #32760 üzenetére
Én vissza adnám az eladónak, ha normális, nem csökkentett áron vetted!
Final:
Úgy néz ki végéhez közeledik a dolog.
A Vodafone ugye vissza fogta a telefonom, hogy majd ők kompenzálni akarnak. (Két és fél hét alatt nem tudtak rájönni akkor, hogy mit szeretnének)
A telemax-nál volt, ma küldték ki a csehekhez.Azt mondta István a két ünnep között fog megérkezni az M8-asom!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #32734 üzenetére
... Megvárom mi lesz most, talán már történik valami értékelhető...
-
stilo18
addikt
Na, kezd egy komédiára hasonlítani a dolog....
Voltam ma bent a Vodafone-nál, panaszkönyv, beírtam.
A csajszi felvette a kapcsolatot a HTC-vel, közben a másik értékesítő többször beszúrta, hogy ez egy vicc, ami itt folyik...
Hamarosan értesítnek.Hazaérek, egyből csörög a telefon.
István a HTC-től!...hogy kiderült a Vodafone-nál van a telefonom és azért nem küldték el a szervízbe, mert a HTC-nek nincs
alkatrésze a cseréhez.István szavaival élve "nettó baromság az egész"...
Komolyan mondom vicc az egész...
A Vodafone a HTC-re akarja kenni az egészet miközben már december elején meglenne az M8-as... -
stilo18
addikt
válasz
Diokhan #32722 üzenetére
Tegnap azt mondta a Vodafone - os, hogy kérjek a HTC - től csereigazolásos papírt...akkor cserélik ki a telefont ha azt elküldi a HTC nekem!
István annyit mondott, hogy ez nem így van, ha ők tudják cserélni saját készletről, akkor miért fizessenek, hisz ők már előkészítették a telefonom, csak érjen oda az M7.Illetve azt nem értette, hogy miért állította le a Vodafone a szervizt...
Attól félek ha verem az asztalt a Vodafone - nál, akkor azt mondják, hogy oké... Akkor kapsz egy új M7-est.
Aztán ha Már össze van készítve az M8-asom, arról nem akarok lemondani... -
stilo18
addikt
M7-M8 csere folytatás...
Tegnap voltam bent a Vodafone-nál, semmit nem tudtak mondani hol van a telefonom, annyit csak, hogy szervízben!
Ma hívott a HTC-től IStván, hogy konkrétan a Voda állította le a telefonom szervízbe küldését, csak nem tudni miért...
Amíg nem ér ki a telefonom Csehországba, addig nem lesz M8-am sem... :/
Úgy hogy most nem a HTC a hibás, egy fikarcnyit sem... -
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32675 üzenetére
Hát nagyon remélem...én arra gondoltam, hogy a Telemaxnál van, ők már minek küldték volna ki a csehekhez, ha tudják, hogy cserés...
no more: Köszi!
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32666 üzenetére
Rezgő motor csere miatt adtam le, illetve fizettem, hogy cseréljék ki a hangszóró rácsokat... 3x jött vissza szerviz nélkül a telefonom, elküldtem 4x is...
Tegnap hívott István, hogy kárpótlásul kicserélik az M7-et, ami még is történt 2 hete, csak az M7-es telefonom valahol eltűnt... Addig meg gondolom nem kapom meg az újat.. -
stilo18
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #32649 üzenetére
Én is nagyon örültem, főleg hogy István a telefonban mondta, hogy ne haragudjak, ennyit tudott csak intézni. Kimérten annyit mondtam, hogy ez is megfelel... (Már csak találják meg az M7-esem... Addig nem kapom meg az M8-at...) aztán mikor leraktam a telefont kb 5x körbe futottam a nappalit 27 éves fejjel örömömben
-
stilo18
addikt
Hosszas huza-vona után kicseréli a HTC a telefonomat egy M8-asra!
Állítólag már 2 hete megvan az M8-as, csak valahol a szervízben eltűnt a 7-esem...
Most állítólag a Telemaxban keresik...
-
stilo18
addikt
Na, ma másodszorra jött vissza a telefonom, úgy hogy nem cserélték ki az első két hangszóró rácsot. (pedig fizetnék érte!) Ment vissza, harmadszorra is elküldte a Vodafone!
-
stilo18
addikt
Na...vissza jött a telefonom, de nem cserélték ki az elejét, annak ellenére sem, hogy én fizetem a szerelés összegét!
Vissza küldettem még egyszer!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31889 üzenetére
Kész, írtak, hogy atvehetem a telefont! Holnap megyek is érte. ..
-
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy holnap vissza kapom a telefonom!
A Vodafone szervizkövető menüpont alatt ezt látom:
11.04 Üzletben- 11.05 Úton a logisztikai központba- 11.06 Logisztikai központban- 11.06. Márkaszervízbe küldve- 11.11. Logisztikai központban- 11.11 szállítás az üzlezbe.
Várható érkezés: 11.13.
Létezik, hogy ilyen hamar kész van a One?
Rezgőmotor csere illetve fizettem, hogy cseréljék ki az első hangszóró rácsokat!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31719 üzenetére
Viszont azon gondolkozok, hogy simán beadjam vagy mondjam a Vodafone-os ügyintézőnek,hogy írja rá térítés ellenében kérem a cserét?
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31719 üzenetére
Köszönöm szépen!
Reméljük a legjobbakat!
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Mai nap sikeresen leesett a One...
Alul felül hangszóró rács éle ütődött...
Facebookon már kérdeztem, jött is pár hasznos tanács, viszont megkérdezem itt is, hátha van valami konkrét infó...A telefon Vodafone-os, garanciás.
Van arra lehetőség, hogy a rossz rezgő motor miatt cseréljék az elolapi betéteket?
Vagy ha nincs és szeretném megcsináltatni, akkor hova kell küldeni illetve milyen összegre számítsak? -
stilo18
addikt
Basszus amióta mutattátok ezt a fóliázást, azóta ezen kattogok
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31559 üzenetére
Néztem a facebookon a képet, de az milyen fólia?
Most az én M7-esem hátulján is van fólia?
-
stilo18
addikt
válasz
TechData #31481 üzenetére
Azért az M8 szerintem érezhetően jobb telefon,mint a miénk...gyorsabb, jobb kijelző, szerintem a kamera is jobb, aksiban is powabb...
Amiben nekem jobb volt a G2:
-kijelző
-aksi
-kamera
-játékok jobban futottak
Ami miatt viszont jöttem vissza a HTC-hez, az maga a HTC...
Sense,minőség....ennyi nekem elég volt. -
stilo18
addikt
Állítólag az M8-asok kapják a 4.4.4-et már most az új Eye funkciókkal kiegészítve !
Remélem nekünk se kell sokat várni... -
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31208 üzenetére
....és sokkal szebb a kijelzője, illetve a kamera is jobb...
Barátom vett,nap mint nap látom, fáj is a szívem érte
-
stilo18
addikt
Na, úgy néz ki az én One-om is megérett a szervízre.
Tönkre ment a rezgő motor, vagyis rezeg, de olyan hangot ad, hogy...Mindegy,még várok vele, úgy se szoktam nagyon használni rezgőn...
Azért sajnálom,hogy a profi minőség mellett amit a telefon képvisel, ennyire szervíz igényes...
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #31028 üzenetére
-
stilo18
addikt
válasz
trémobil #29417 üzenetére
G2:
Talán egy kicsit jobb minőségű panel. A 4. frissítéssel egész korrekt lett a sebesség, hol érezni,hogy Snpadragon 800, ott gyorsabb, mint a miénk...néha meg egész bagatel dolgokat tud csinálni...
Zenét hasonló minőségben tol,mint a One...csak halkabban.
Kamerában jobb a G2, bár a One gyorsabban lő képet,ez sokszor jól jön...
Videó kb egál, a One sokkal jobb hangot rögzít viszont.
Aksi sokkal jobb a G2-ben.
Anyagminőség egyértelmű, itt a legnagyobb szakadék a két telefon között...Felület. En úgy mondanám,hogy a Sense komoly, elegáns felület, a G2 színesebb, ha az effektekkel tűzdelt felület tetszik,akkor az a jobb...(nálam egyértelmű Sense...)
Ha sokat játszol,akkor G2 jobb választás Az erősebb GPU miatt...(illetve vissza kanyarodnék Az erősebb aksihoz megint...)
ÉnG2-ről jöttem ide, technikailag lehet jobb a G2, viszont a HTC tud valamit amit a többiek nem...Ennyi az egész. Nekem olyan a HTC,mint a fanoknak az iphone....
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #29031 üzenetére
Egy dolog amiért eladtam, az az volt,hogy amikor megjelent az S4, akkor frissítésről frissítésre egyre rosszabb lett a telefon. Kamera tuti romlott, illetve üzem idő is csökkent...
(Először azt hittem placebo, de kedves jó barátomnak is az volt, ő még csinált is ilyen before-after fényképeket a Nótával....
)
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #29011 üzenetére
Örülök,hogy neked nem tűnt el.
A Beats felirat nálam is patika, az audio része kopott le.
Ha zsebben van akkor egy bőr tokban van, egyébként nekem sincs tokban.2014 április a gyártás.
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #28849 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy a TW régen jobban tetszett,mint most...
Hihetetlen milyen ronda lett... -
stilo18
addikt
válasz
Reddevil84 #28843 üzenetére
Nálam is ez van sajnos. Valószínű a Voda lépte meg, de pl Line-on, Messengeren simán tudok képet küldeni...!
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #28771 üzenetére
Le a kalappal...jó hírek...
-
stilo18
addikt
Sony XB600-ast használók...!
Rettentő jól adja a mélyeket, aki az ilyen karakterű fejeseket szereti, imádni fogja...
-
stilo18
addikt
válasz
jozso1989 #28477 üzenetére
Ez egy olyan téma,hogy mindig azt fújja az ember,ami felé hajtja a malmot...
Nem videózásra való a telefon...? Rendben. Ne foglaljunk állás pontot.
Fényképezésnél meg a One tulajok mondogatják, hogy ez így elég,nem erre való a telefon,stb...
Ebben soha nem lesz igazság. Vagy mindenki elfogadja amit a készüléke tud,vagy tényleg vesz mellé cél hardvert...
-
stilo18
addikt
Nem tudom miért van sok helyen lehordva a One fényképezője...
Előző hétvégén tejfakasztó buli volt itthon, egyik barátom nagy mobilos.
Láttam rajta elég furán fogadta, hogy lecseréltem a G2-t One-ra...
Aztán lőttünk pár képet a G Pro-jával, a One-ommal...
"Baszki, kurva jó képet lő... "
Ilyen reakciók voltak...Nekem ennek a képnek is tetszik a minősége...
Mindegy, nekem ez tökéletesen megfelel egy telefontól... -
stilo18
addikt
Sziasztok.
Aki légfrissítette a Galéria alkalmazást :A playes frissítésben az újdonságok érdekelnének...
Hol találom ezeket?
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #28120 üzenetére
M.... És a uFocus dolgot hol találom meg?
nem találom...
-
stilo18
addikt
Nagyon frankó lett a Sense 6.
Viszont egy észrevétel :szerintem az alkalmazás listának a háttere előtte fekete volt, szerintem most meg szürke lett...
Vagy, hogy mélyebb volt a fekete ott, az tuti...
-
stilo18
addikt
Holnaptól Mr.
Én mondtam, hogy ma jön....
-
stilo18
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy ma délután jön a Sense 6...
-
stilo18
addikt
válasz
Red Bull fan #27653 üzenetére
Azért ez az új HTC elég poWa lett...
ízig-vérig csúcs model most...! -
stilo18
addikt
válasz
csacsi67 #27553 üzenetére
Unokatesómnak is I5s-e van.
Nagyon frankó telefon, de valahogy nem tud meggyőzni ,hogy annyira jó,mint amennyit kérnek érte...Viszont azt hozzá teszem, hogy a One az egyetlen felső kategóriás telefonom ahol megkérdezte,hogy Nah milyen telefonod van most?!
Mindig egy "megint új van"-al elintézte...!
Ez jelent valamit!
-
stilo18
addikt
Kedves barátom észre vette tegnap délután, hogy a Onenak a tetején(bekapcsoló gomb alatt) szét van nyilva a telefon.
Valószínű nem volt megragasztva rendesen...Ugye 72 órán belüli a vásárlás ,irány a Vodafone.
Első boltban bepróbálkoztak,hogy hát mindegyik ilyen,nem tudnak vele mit csinálni...mondom kizárt,kérnék egy újat. (Ettől függetlenül korrektek a srácok,rendesek!)
Nekik nincs,menjek le a nagy boltjukba.
Rendben, lementem.
Egy órás sor,már untam a kiállított M8-at is...Miután helyet foglaltam a kedves hölgynél, megnézte,azt mondta kicseréli...
Happy minden.Hozza az újat,kibont,az is ugyan ilyen.
Mondom ne már...van még készleten?
Volt....egy SH44GW széria számú, tökéletes....
A bekapcsoló gomb is sokkal jobb,mint az előzőnél...! -
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #27358 üzenetére
Nekem egy Sony XB 600-asom van, iszonyat durva,ahogy a mélyet tolja...
-
stilo18
addikt
Gondolom ezerszer ki lett beszélve, de fejhallgatóval valami eszmèletlen durván szól...ebben köröket kap a G2...
Kijelző kicsit jobb volt az LG-nél, teltebbek voltak a színek.
Viszont ez a telefon ami érzést sugall...eszméletlen.
-
stilo18
addikt
Helló szia M7, szia Fórum
-
stilo18
addikt
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Egyszerűen nem stabil. Mondatnak nekem bármit a saját fórumában, nálam nem volt az...
A viber pocsék, egyszerűen használhatatlan.
Sokszor dobott ez meg az leállt...Pedig rendes, gyári mokolatlan telefon volt.
Persze voltak nagyon jó tulajdonságai, kijelző, aksi, kamera... De mégse szerettem meg.
Egyébként a T-nél nincs (már) ezüst, nem lehet rendelni a webshopban. Békéscsabán van egy szem...Lehet Vodafone lesz akkor számhordozással... Ott csak 95 One...
-
stilo18
addikt
Kéne egy kis megerősítés...
Érdemes még megvenni ezt a telefont? T-Mobile-nál venném...
Vagy inkább már az M8-at vegyem?Végleg eldöntöttem, hogy megválok az LG-től...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest