- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32191 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi lesz, de ez bőven jó, hogy majdnem másfél óra alatt csak 14%-ot merült a telefon bekapcsolt képernyővel, mert a legtöbben ennél sokkal rosszabb eredményeket kapnak.
Az a képernyő teszt elég furcsa, nézd meg, hogy újraindítás után is csinálja-e.
A GSam akku ikonját ki tudod kapcsolni a beállításai között, mert szerintem nincs rá szükséged és nem is mutat jól.
(#32194) Nazara: Egy jó custom ROM és kernel párossal egyáltalán nem nehéz kihozni belőle annyit.
-
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #32191 üzenetére
A képet a htc diagnosztika képernyő teszttel csináltam, az alján látható bekarikazott résznél ahogy huztam le az ujjam lassan, hirtelen beugrott balra, ahogy a képen látszik. Ez normális?
http://kepfeltoltes.hu/141123/Screenshot_2014-11-23-10-05-26_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32186 üzenetére
Attól függ, mert szabadtéren a sok fény miatt a minimális fényerő nem elég, így oda kell az automatikus, ha bent vagy, akkor meg elég a minimum, bár én ezt soha nem állítom el és mindig automatán hagyom.
Mondtam neked, hogy tedd fel legalább a GSam-ot, hogy látni lehessen mi az, amitől jobban merül, mert kétlem, hogy a fényerő miatt lenne.
-
Diokhan
addikt
Szerintetek hogy merül jobban az akku, ha be vagy ha ki van kapcsolva az automatikus fényerő? Valamiért naponta legalább kétszer tölteni kell a telefont és nem mondanám, hogy nyúzom...
-
ferob
őstag
válasz
Nazara #32180 üzenetére
Nem marad meg semmilyen garancia, ha bármilyen módosítást végzel, mivel ezek S-OFF állapotot igényelnek, az meg alapból a garancia elvesztését okozza, ha úgy küldöd vissza javítani.
Persze, ha bootloader nyitás nélkül, egyből S-OFF-olod és szervizbe küldés előtt visszaállítasz mindent gyárira, akkor értelemszerűen megmarad a garancia, mivel nem jönnek rá, hogy volt módosítva.(#32181) Diokhan: Telepíted és engedélyezed az Xposed-ban, majd újraindítod a telefont és kész.
-
Nazara
őstag
+ (#32170) Loboda: És változtatás esetén megmarad a gari? Meg hogy is van ez a HTC-nél, mert nem tudom pontosan. Azt igen, hogy a sima M7 & M8 zárt bootloaderrel jön, de van fizetős S-OFF. És mi a helyzet a GPE-modellekkel?
(#32167) Pr3ciSioN: Nekem az a Sense még annyira nem jött be, túl csicsásnak gondoltam.
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32173 üzenetére
Nekem tetszik az alap zöld szín, elvégre a Sense mindig is a zöldet használta, viszont én a sok fehér felülettel nem vagyok kibékülve, ezért használom a Dark Six modult, hogy minden sötét színű legyen a Sense alatt.
A rácsméretet nem a Toolbox-ban kell állítani, hanem a menüben, de ezt már írtam az előbb, viszont a rendszer zöld színét meg a Toolbox-ban kell, csak kiválasztod az alkalmazást és beállítod milyen színű legyen a témája.
-
ferob
őstag
(#32157) i400 & (#32158) Diokhan:
A hívások alatt tapasztalt bármilyen közelségérzékelő szenzoros problémára megoldás, ha kikapcsoljátok a Beállítások > Tárcsázás > Hívások automatikus fogadása beállítást.
(#32155) Diokhan:
A Sense alkalmazások nem használhatóak bármilyen custom ROM-on, csak akkor, ha Sense alapú, mivel a legtöbb alkalmazás önmagában működésképtelen, mert szükséges hozzá a HTC framework, ami az alapja az egész rendszernek.
(#32159) Diokhan & (#32160) Nazara:
Az, hogy milyen változatú egy telefon, könnyen megváltoztatható, ha S-OFF állapotú a készülék, mert csak át kell írni a MID-et, viszont ettől függetlenül is a Super CID önmagában elég egy RUU, firmware stb. telepítésekor arra, hogy figyelmen kívül hagyjon bármiféle carrier és model ID ellenőrzést, így ilyen esetben lényegében olyan változatú a telefon, amilyen épp rá van rakva.
(#32169) Diokhan:
Látom, hogy az alkalmazásoknál a 3x4-es rácsméret van beállítva, de a menübe lépve a rácsméret menüpontban sokkal jobb elrendezést is be tudsz állítani, hogy több elférjen egy oldalon.
A jobb felső sarokban a 3 pöttyre nyomva jön elő a menü úgy, mint máshol is.(#32171) Pr3ciSioN:
Xposed framework és Sense 6 Toolbox kell hozzá, hogy be tudd állítani.
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32165 üzenetére
gsm bolta 3000 ezerért kicserélik , tegnap hívott a szerelő csávó hogy munka díjjal együtt 30 ezer , mondom már rendeltem kijelző majd viszem hogy cseréld ki ! nah erre úgy alább hagyott a lelkesedése
Nazara nekem az a Sense tetszik a legjobban ami a 2.3-as androiddal volt. Emlékszem a Hero-mal hogy felvágtam mindenkinek mikor az ablaktörlő bekapcsolt
Derrewyn Én vagyok ilyen szerencsétlen... az s3 is kb 60-70 centiről esett le és abban pedig a kijelző ment gatyára , úgyhogy már megszoktam hogy ilyen szerencsétlen vagyok.. előtte az Optimus One , azelőtt a Zte Blade úgyhogy engem már ez nem lep meg
majdem kihagytam a Desire berepedt digitizerét
-
-
Nazara
őstag
válasz
Diokhan #32159 üzenetére
Nem, változtatni valóban nem lehet. A Google Play Edition telók előnye az, hogy hasonlóan a Nexushoz, szinte azonnal érkezik rájuk az új Android, hiszen a gyártók 99,5%-ban nem nyúlnak bele a rendszerbe. Azoknak való, akik szeretnének Galaxy S5-öt, hTc One-t, de nem kivánják használni a gyártó saját felhasználói felületét (Touchwiz, Sense stb), hanem saját maguk szabják testre a telefont. Te a saját sima M7-edre felrakhatsz ilyen romot, de attól még nem lesz GPE telefonod, csak Stock androidot használó.
-
Nazara
őstag
válasz
Diokhan #32153 üzenetére
GPE-n gyár Google felület fut, nincs Sense, BlinkFeed és nem můködnek a HTC widgetek, valamint a HTC appok sincsenek rajta kezdesnek: Gallery, Zoe stb. Bár ez az alap, gondolom mind megoldható valahogy, én anno a az M7 előtt a Nexus 4--re felraktam a BlinkFeedet, meg a HTC clock widgetet.
-
SanyikaDC
tag
Van valami tokeletesen mukodo rom amivel gpe verziova varázsolhatom a one-omat? (: na meg persze brutalis battery drain se kellene a rommal
s4-nel durvan merult ha felpakoltam a gpe-t :'D csak gondolkozok rajta h felpakoljam e de csak gondolkozom mert ez meg mindig tokeletes igy (:
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32149 üzenetére
már megrendeltem a kijelzőt ( digitizerrel együtt) csak 1 hónap mire ér és nagyon lassan fog eltelni
Klaus Duran akkor már perlem is az almát
TheProb nekem csak tükör fólia volt a Dezsikémen
f.sza volt mert verőfényes napsütésben semmit nem láttam úgyhogy azt nem ajánlom
ha kijön a nyalóka biztos elmúlnak ezek a problémák szerintem
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
"anti-finger print" fóliát tervezek venni a kijelzőre és érdeklődnék, hogy van-e valakinek vmi tapasztalata, melyiket érdemes venni vagy tökre ugyen az mind? Ezt a 2-t néztem, bár őszintén nem jöttem rá, hogy mi a különbség a 2 között (már ha van, gyanítom nincs). [link] [link] + 1 [link]
Más: Utóbbi időben kezdem észre venni, hogy néha-néha gondolkozik, laggol a telefon. Hiába csináltam factory resetet a legutolsó nagyobb frissítés óta, az se oldotta meg a dolgot. Pl. komolyabb hw-t igénylő játék alatt van, hogy megáll a kép kicsit, bár ez sztem inkább az appnak a baja lehet. Viszont ami zavaróbb, hogy ha több alkalmazás meg volt nyitva és telefonálni akarok, akkor miután ráböktem egy tfon számra 1-4 mp is eltelhet mire ténylegesen megkezdi a tárcsázást. Ezt orvosolni lehet ha mindent bezárok, de azért ez eddig nem volt jellemző...
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32144 üzenetére
igazából nekem sem ez volt az első ,mert a legelső androidos telefonom egy Hero volt ( akkor döntöttem el hogy innentől lehetőség szerint csak HTC telefonom lesz
) és már azon is cseréltem romot , meg utána volt sok telefonom pl az XE-m az teljesen gyári állapotba került hozzám azt én nyitottam , S-OFF-oltam , itt igazából az volt a baj hogy nem én csináltam és nem tudtam hogy mit csináltak amivel elrontották
mindegy a lényeg hogy buzgómócsing voltam és sikerült megcsinálnom
Hd2 nekem is volt , de ideges voltam és a hangfalhoz vágtam tiszta erőmből aminek az lett a következménye hogy lett egy HTC Banana-m
szegény úgy meghajlott hogy nem tudtunk kiegyengetni
sajnáltam pedig nagyszerű kis telefon volt
Én sem tenném le a telefont de így nehéz kiélvezni h abban az 1 centiben nem érzékel
-
Diokhan
addikt
válasz
Pr3ciSioN #32143 üzenetére
A flipes tok engem is idegesít! Az iphone 4s és a sony xperia z is olyanban volt... Utaltam...
Igen! A rom rootolt! Ha mindent végig csinálsz amit én, le sem fogod tudni tenni utana a telefont, én is alig tudom! Ezúton is koszonom ferob elvtársnak a segítséget, nélküle nem ment volna! Mondjuk kellett hozzá az a tapasztalatom is, amit akkor szereztem, amikor a htc HD2-n cseréltem androidot kb kismillioszor, különben úgy jártam volna, mint te...!
Most tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal, semmi bajom vele... Kivéve talán az akksi egy kicsit lehetne erősebb... De a rom tökéletesen és akadás és fagyas mentesen üzemel! -
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
jelentem , nem bírtam megülni a s.ggemen és sikerült megcsinálni
most még a mentést csinálja de mindjárt rakom fel a Ferob által javasolt Maximus HD romot
már csak akkor örülnék jobban ha lehetne annyi kakaót küldeni a digitizerbe hogy működjön xD
Diokhan én most egy ilyen "tokra" licitáltam
-
Diokhan
addikt
Nem hiszem el, hogy nem lehet kapni egy értelmes tokot erre a szép telefonra...!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Köszönöm szépen ferob és Diokhan segítségét is .
-
ferob
őstag
válasz
Diokhan #32121 üzenetére
Megint csúszik a GPE frissítés, szóval ismét jöhet a várakozás.
Más: Pr3ciSioN felhasználó személyes segítséget keres, (ha jól látom, akkor Tiszaújváros közelében) korrupt partíciók javítására, S-OFF-ra, firmware frissítésre és custom recovery és ROM felrakására, mert irányított segítséggel nem boldogul.
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32115 üzenetére
Őszintén nem értem, hogy miért nem várod meg, míg válaszolok privátban, mert gondolhatod, hogy hajnalban alszok.
Mivel nem S-OFF a készülék, ezért csak azonos vagy magasabb verziójú RUU fog felmenni a készülékre, így esélyesen nincs olyan, amit használhatnál, nézd meg a bootloaderben a HBOOT és az OS verziót.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
megpróbálnám újra tenni a gyári RUU-val a telefont ( mivel recovery sem működik, fastboot pedig állandóan hibát dob ) és az lenne a kérdésem hogy melyiket válasszam ? ez jó lenne?
-
Steve1207
veterán
GPE Lollira váróknak, ma mégsem jön az update úgy néz ki (viszont szépen alakul az unnofficial cm12 ahogy látom, nagyon gyors a javítgatás)
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
2 hónap alatt csak sikerült megcsinálni a htc szervíznek, a one m7 telefonom. Perfect vsp data
Viszonylag szépen csinálták meg, viszont egy-két helyen ragasztónyom van.
Azóta vettem egybként még egy m7-et. Ezt 70-ért el tudnám adni? Független, garis, hátlapján némi fényesedés. -
Geri89
aktív tag
válasz
Diokhan #32107 üzenetére
Szerencsére nem az enyém a készülék (nekem is One van amúgy
). A tesztben az alsó mikrofon kicsit halkabb/torzabb, mint a felső, viszont hívás közben teljesen néma, ezért nem is értem ezt a hibát.. ismerősöm bevitte egy telefonszervizbe, ahol állítólag rápróbáltak egy új alsó modult, amin a mikrofon is van, de állítólag azzal se lett jó, így végülis nem tudták javítani. Ha fülhallgató van bedugva, akkor is a másodlagos mikrofont használja a telefon?
-
Diokhan
addikt
válasz
Geri89 #32106 üzenetére
Szia! Az én első m7-esem ugyan ezt csinálta, csak annak teljesen halott volt a mikrofon, mint kiderült, le ejtették, látszott a sarkán az ütődés... Én vissza vittem a boltba ahol vettem, vissza kértem a pénzt és úgy vettem a jelenlegit. A te esetedben ez nem ilyen egyértelmű, mivel azt mondod a teszt szerint jó, és fülessel is működik... Én jack aljzat hibára tippelnék... Kihangositva azért jó, mert olyankor a hátsó mikrofon működik, nem az alsó!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy ismerősöm HTC One készüléke, mellyel az a helyzet, hogy "normálisan" használva nincs kimenő hang (mikrofon hiba). Ha a telefon ki van hangosítva akkor teljesen jó, illetve ha egy sima fülhallgató (nem mikrofonos!) bele van dugva, akkor is tökéletesen hallja a másik fél. A teszt menüből tesztelve mindkét mikrofon okénak tűnik, bár az alsó egy kicsit talán halkabb. Szerintetek mi lehet a probléma? Orvosolható házilag? Garancia sajnos nincs..Köszi!
-
Diokhan
addikt
Viszont azt is írta, hogy a 300 forintos meg szól benne, tehát elvileg a csatlakozó is jó. Nekem is csinált hasonlót, egy sony fules egyik alkalommal kicsit nehezen ment bele a csatlakozoba, azóta az a fules nem szól semmiben csak a jobb oldala, de a skullcandy amit meg angliából hoztam az működik és szól rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged