- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Most láttam moziban az Elrabolva 3-at!
Na milyen telefonja volt a sokemeletes felhőkarcoló legfelső szintjén lévő, penthouse lakásában tengődő, testőrök garmadáját foglalkoztató, orosz maffiavezér gyilkológépnek???Hát természetesen HTC ONE M7
-
no more
veterán
Bár, ez M8, de valami gyönyörű a videó!
Nagyon ötletes. M8 a sztratoszférában
-
kirkri
addikt
Az a baj ezzel, hogy még a VSP is csak panel szintű javítást végez, szóval egységeket cserélnek a készülékekbe. (Alaplap, kijelző, hangszóró, akku, vibra) Tehát a sufni szerviz sem tud jobb hibaanalízis csinálni, részben mert semmilyen rajz nem elérhető a HTC telefonokról, részben pedig mert nincs meg a műszerezettségük/készülék ismeretük hozzá. Tehát ők is csak azt tudják megállapítani, hogy ki kell cserélni valamelyik egységet. Ha nincs szerencséje az embernek és nem egy hangszórót kell cserélni, hanem egy alaplapot, akkor azt nem fogják bevállalni, inkább a vevő lesz a felelős a hibáért.
-
kirkri
addikt
válasz
Nuada herceg #33194 üzenetére
Az ilyen GSM boltos készülékek nagy része a HTC szerviz közelében sem jár sajnos.
Mivel világ végim helyről származó szürke importos készülékek, így a HTC nem javítja őket garanciában.(#33193) darál0w: Fentebb írtam, hogy az egyik fórumtárstól 27 fontot kértek erre, bízzunk benne, hogy téged nem akarnak ennyivel lehúzni.
Ha feldobtad a Hardverapróra, akkor kérlek dobj nekem egy privátot. Ha olcsón adod, akkor megveszem szerelést gyakorló telefonnak. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
BenHans #33192 üzenetére
iphone nem kell....3g után nem kell több, de köszi a tanácsot...
lehet az lesz, hogy feldobom aprora, aztán kapok, amennyit kapok érte...és utána veszek valamit...
csak előbb megtudakolom, ha nem kérem a javítást, akkor mennyivel huznak le bevizsgálás címen...mindent azért nem nyelek be...
aztán ha olyan összeget mondanak, akkor kénytelen leszek tényleg javíttatni....na majd holnap kiderül
-
BenHans
addikt
válasz
darál0w #33189 üzenetére
Szerintem add el alkatrésznek, és úgy talán nem is kell 70ezret hozzátenni és veszel egyet újszerű használt állapotban.
Hasonló minőségű készülék nem nagyon van hasonló áron, talán i5 de ahhoz kell 70k + amennyiért el tudod adni a hibásat. Nem akarok hülyeséget mondani de sztem egy jó állapotú/ alig használt i5 még mindig van vagy 90-100k. És akkor ott még OS váltás is...
-
balu6991
újonc
Sziasztok! Lassan mar 2,5 honapja van szervizben a telefonom /m7/ a lila kamerahiba miatt. Meg garancias ezert beadtam a first phoneba ahol vettem es ok elkuldtek Csehorszagba. Azota tobbszor is voltam bent szinte minden heten es eddig semmi. Kezd nagyon bosszantani esetleg valamit tudnatok javasolni,hogy mit tehetek?
-
darál0w
Jómunkásember
haho
a véleményetekre lennék kíváncsi....
céges bulin megtörtem a digitizert a telefonon...biztosítás nincs, t-mobile elzavart a halál f*szára a gyártohoz annak ellenére, hogy nem garanciális javítást kértem
szoval telemax, ők felküldték a gyártonak...mondtak egy árat, ami 70.000.- ( nélküle is lenne vagy 50k ) ugyanis készülékházat is akarnak cserélni....ez pedig azért van, mert már a vásárlás napján észleltem egy illesztési hibát a telefon alján...az also hangszororács elállt a készülék többi részétől, alig minimálisan...szoval nem szoltam érte...de majd 1 év alatt a micro usb használatábol adodoan, a ház középső része az usb aljzatnál kicsit puklis lett...ez sem zavart, nem érte meg ezért elküldenem a telefont, és nélkülözni hetekig akár...
szoval ezt a sérülést is az esésből adodo sérülésnek nézik...én meg ugye mit tudnék tenni ellene...ez van...
a kérdés az, hogy Ti, megcsináltatnátok, vagy inkább másik telefon után néznétek?!
szeretem, imádom ezt a telefont....nézelődtem és nem igazán akarom cserélni...de ez a 70K elgondolkodtato...
-
-
enginev3.0
félisten
-
Bari81
tag
Sziasztok!
Valakinek volt már ilyen baja?
Nagyon mérges voltam mikor visszanéztem és láttam, hogy ilyen a felvétel.
Nem nagyon kameráztam soha vele, de tuti nem volt ilyen baja.Most ha beállítom HDR-re , akkor csinál csak normális felvételt. Kapni fog a HTC ügyfélszolgálat a pofájára, szerencsére még garanciális a készülék.
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #33177 üzenetére
az mit jelent...? 1 nap...? 1/2 nap...?
(esetleg változtattál valamin...?) -
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #33177 üzenetére
Csinálj egy hard resetet,általában megoldja.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon merül a telefonom
-
Sebright
csendes tag
Bárkinek javították már azt a hibát gariban hogy 13%tól kb 5ösével ugrik lefelé az akkuszint, és szinte rögtön le is merül a telefon? Azt látom hogy többeknek volt már ilyen baja, de nem tudom hogy ez elég alap-e garis javításra vagy nem érdemes visszaküldeni mert úgyse kezdenek vele semmit sem?
-
Kiskopika
senior tag
Egy regi gepbol csinalnek egy csak media lejatszo gepet. Van benne egy winfast dtv 2000 h plus tv tuner. Megoldhato az hogy a tuner tavjaval vezereljem az openelecet? Egyertalan van ra esely hogy az openelec kezeli a kartyat? Ugyanis a win 8ra mar nincs driver es anelkul meg se szolal, de meg 7 alatt is macera volt?
Meg 1 bar ez csak alom szinten a tuner tavjaval esetleg bekapcsolni? 😌
-
MaddeNNNN
addikt
Délután mentem kispályára focizni, füles a fülben, már raktam volna el a telefont és kicsúszott a kezemből, derékmagasságból metlakira képernyővel lefelé természetesen. Ütő megállt bennem, hál' Istennek semmi baja nem lett, az egyik csücskén lett még 1 kisebb benyomódás. Metlaki nem tört be
-
HUTCHDB
nagyúr
Taken 3 cimu film elejen levo gonosz kezeben egy szep ezust M7...
-
Dot
őstag
Még kérdéseim:
- a kijelző rotációt hogy tudom csak 0 és 90°-ra beállítani? most 270°-ban is elfordul. (azaz azt szeretném, hogy csak balra forduljon el a kejlző)-Át lehet vinni valahogy előző telómról S3 android 5.0.1 CyanogenMod 12-ról a wifi beállításokat?pl hogy milyen wifik vannak elmentve?
Mert 4.4.4 CM11-ről átvittem valalhogy titanium backuppal vagy valamivel ezeket.(S3-on)
Ha titanium backuppal megy akkor hogy mit kell restore-olni? (backup megvan mindenről) -
stilo18
addikt
Sziasztok!
Múltkor valaki írta, hogy mi a HTC telefonszáma, de nem találom...
Betudná valaki írni?
Előre is köszönöm!
Megvan köszönöm!
-
TechData
tag
válasz
szubence #33154 üzenetére
Küld el a szervizbe,ott megjavítják
Budapesten a Telemax-nál tudod leadni.
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33163 üzenetére
Nekem sosem hiszi el senki... mert "csak" mély meg magaskiemelés a BA, ugyanúgy szól, mint a többi telefon. Persze... Aztán megmutatom, azt az ugyanolyat és csak ámulnak, meg bámulnak. Pedig nekem semmi extra, a sima gyári fülest használom. De ilyen zenei élményem még nem nagyon volt semmilyen eszközzel.
-
Dot
őstag
válasz
enginev3.0 #33157 üzenetére
thy és no more thy
Soha nem vásároltam play-en, ha megveszem akkor az úgymond az örökre az enyém? Annyiszor telepíthetem ahány telefonom lesz? Vagy hogy működik ez?
Ja meg mostanában Spotify-on hallgatok zenét. Arra is hatással lesz a beállított hangszín?
-
Dot
őstag
Lenne még kérdésem!
-equalizer van-e alapból valahol? Vagy hol tudok mélyhangot kiemelni? Van rá működő program?
- a kijelző rotációt hogy tudom csak 0 és 90°-ra beállítani? most 270°-ban is elfordul. (azaz azt szeretném, hogy csak balra forduljon el a kejlző) -
szubence
csendes tag
Sziasztok,
Valami nagyon nem ok a One-ommal (M7). Reboot után olyan mintha nem férne hozzá normálisan az "Internal Storage"-hoz. Tünetek:
- csengő/ébresztés hangokat elállítja
- nem ébreszt (illetve ébreszt, csak hang nélkül, ami nem túl hatékony)
- többször újraindul magától (pl. ha a menüben a "Storage"-ra mennék
- leszedek appokat és a reboot után újra ott vannak
- factory reset se megy le (újraindul, de nem csinál semmit), próbáltam már a menüből és a gyári recovery-ből isGyári rendszer, legfrissebb Android és Sense, nincs root-olva és belepiszkálva semmibe (első tulaj vagyok, Expansys-os teló).
Ha valakinek bármi ötlete van, ne tartsa magában!Köszi,
Bence -
BenHans
addikt
Roma-Lazio meccsen egy ezüst One befigyelt az egyik Roma szurkoló kezében
Daje Lupi!
bocs az offért....
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #33146 üzenetére
Ugyanúgy működik mint M7-nél.
Ugyanaz a táblázat vonatkozik az M8-ra is. -
viktor82
őstag
válasz
Nuada herceg #33142 üzenetére
Köszi remélem nem rontok el semmit!
Még annyi ,hogy anno láttam itt leirva,hogy kilehet nyomozni hol mikor gyártották a telt M8-nál is ügy működik?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
viktor82 #33141 üzenetére
Angry Birdsről annyit, ha bejelentkezel a play játékokba, akkor menti automatikusan a felhőbe a játékállást. Legközelebb ha bejelentkezel telepítés után ,akkor vissza állítja....
A telefonszámokat is automatikusan menti meg visszaállítja az android.
Az sms-ekhez külön program kell, különben elvesznek.
A többi játék is így működik, ha belépsz például facebookkal, vagy google plusz, akkor azokat az állásokat mind menti 1 felhőbe! Nálam pár játéknál többszöri próbálásnál is működött ez, de nem sok játékkal játszom. -
viktor82
őstag
Üdv,ma megválok a hőn szeretett M7 telómtól M8-ra váltok ,olyan kérdésem lenne,hogy a biztonsági mentés sms,tel számok és a játékok mentéseit is lementi a fiam az angry birds epic-el játszik és nem szeretné újra kezdeni esetleg hogy tudnám a mentéseket lementeni?köszönöm
-
Steve1207
veterán
válasz
Derrewyn #33138 üzenetére
Annyit vettem ki az xda-s beszélgetésekből, fejlesztői tweetekből, hogy ők már kész vannak vele. M8-nál tuti, mert mindkét forrás említette, hogy feltöltésre kész, esélyes, hogy M7-nél is (az lehet, hogy portolt, lehet, hogy ott is a teljes). Csak addig nincs publikálás, amíg nem jön a hivatalos verzió valamely régióba.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
InFRaReD #33135 üzenetére
Még "Development"-et ír a HTC az unlocked M7-re. Az M8 viszont jobban áll, "Integration" alatt van. Szerintem még 2-3 hétig nem valószínű, hogy az M7 megkapja, az M8 úgy tűnik hamarabb kerül sorra.
Amúgy itt lehet nézelődni: HTC Software Updates
Tudom alapvetően amerikai eladású telefonokra vonatkozik, de elég jó támpontot adott 4.4-nél is.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
enginev3.0 #33136 üzenetére
akkor nem a google skilljeimmel van gond
köszönöm!
-
InFRaReD
csendes tag
Van már hivatalos infó/dátum, hogy M7-re mikor lesz lollipop? (nem googleplay edition)
-
Steve1207
veterán
-
stilo18
addikt
No more vissza szívom amit a Note 4 kijelzőjéről írtam, ma néztük egymás mellett, ugyan azzal a videókkal az M8-at...Hát majdnem kiütéses győzelem a Note 4 javára, elképesztő az a kontraszt amit tud az a telefon! Viszont érdekes, hogy a menüben való császkálásnál élesebbnek láttam az M8 paneljét!
-
datomi
tag
Lassan 2 éve megvan a teló, de csak tavaly ősszel jött elő a kamera lilásodása.
Gondoltam tavaszig még beadom szervízbe mielőtt lejár a gari.
A szervizeltetést nem kapkodtam el, mert túl sokat nem fotózok vele, úgyhogy a lilásodás annyira nem zavart.
Viszont ma reggel nem tudtam bekapcsolni
Nyomtam a bekapcsoló gombot röviden, hosszan, nagyon hosszan, semmi
Töltőt is csatlakoztattam rá, de nem töltötte.
Kb. a 20-25. próbálkozásra sikerült bekapcsolni, nagyon lassan indult el, de azóta is csinál érdekes dolgokat.
Pl. néha lassú, néha gyors, a wifi ki-be kapcsolása 2-2 percbe telik.
Adatokat szerencsére sikerült lementeni, bár a pc se ismerte fel elsőre
Más is tapasztalt már ilyet?
Nem szívesen válnék meg a telótól, mert nekem ez megfelelő (már amikor jó), és még legalább 1 közös évet terveztem.
Csinálok egy gyári beállítások visszaállítását, aztán majd meglátom ... -
nbalint
csendes tag
Főleg most vettem észre a hidegben, más tapasztalt már olyat, hogy fekete képernyőnél pl.: ha letakarom a kamerát vagy programok kilövésénél, a kijelző jobb széle egy hosszanti csíkban illetve befelé is pár mm-t elfehéredik? Nem pixelhibáról van szó, mert a teszt programmal nem jön elő ez a hiba. Előre is köszi.
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33123 üzenetére
Ők azok. Elvileg ők gyártják a HTC-nek a kijelzőket, amit SLCD3-nak hívnak... De lehet van itt valaki, aki okosabb és felhomályosít minket. Én így tudom.
-
kirkri
addikt
válasz
Nuada herceg #33123 üzenetére
A One X telóknál kezdődött a sárgulás mizéria.
Ott a Sharp kijelzők voltak a sárgulásra hajlamosak, a Sony kijelzőkkel soha nem volt gond. (Hogy ez a két gyártó volt a beszállító, azt a neten olvastam én is, de a zöld-sárga szalagkábeles kijelző volt a besárgulós és a mindkét oldalán sárga szalagkábeles volt az, amivel soha nem volt probléma. Nem mellesleg ez utóbbi kijelző színvilága nagyságrendekkel szebb volt, mint az előzőé.)
Aztán most az M8-on én vagyok az egyik, aki ismét belefutott a sárgulásba. -
Dot
őstag
Át lehet vinni valahogy előző telómról S3 android 5.0.1 CyanogenMod 12-ról a wifi beállításokat?pl hogy milyen wifik vannak elmentve?
Mert 4.4.4 CM11-ről átvittem valalhogy titanium backuppal vagy valamivel ezeket.
Ha titanium backuppal megy akkor hogy mit kell restore-olni? (backup megvan mindenről) -
no more
veterán
válasz
stilo18 #33121 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem hasonlítottam még őket össze élőben!
G3 mellé már odaraktam, sokkal élesebb a G3, viszont a színei szörnyen fakóak... nem túl kontrasztos szerintem.
Még mindig az LG gyártja az Apple-nek a kijelzőket? Úgy tudtam, hogy már a JDI, aki a HTC-nek is gyárt.
Az AMOLED-et nem szeretem, az béna... Pár Nokiában már láttam... Én SAMOLED-re gondoltam.
-
stilo18
addikt
válasz
no more #33120 üzenetére
Az előbb azt írtad még nem láttad a G2-t élőben!
Egyébként azért olyan, mert az LG gyártja a kijelzőket az Almának!Egyébként itt van az M8-am mellett egy Note 4 napi szinten, kurva jó kijelző, de a földbe döngölés azért elmarad...
Volt már amoled-es HTC (One S), így ha az esély kicsi is, a remény megvan...
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33118 üzenetére
Majd meglesem valamikor, ha lesz időm.
Amúgy nekem a G2 kijelzője is tetszik, gyönyörű az is nagyon! Olyan ájfónos színei vannak! Kár, hogy a G3 annyira fakó lett valamiért... Az iphone-ok kijelzője csodaszép, a G2 kijelzője is, HTC One-ok kijelzője, és a S-AMOLED! A Note 4 mindent porba aláz ilyen téren... Persze, túlszaturált, blabla, de attól még egy LCD meg sem közelíti azt a látványt.
Nekem ezek tetszenek a legjobban.
Annyira örülnék egy S-AMOLED One-nak egyszer... :3 Bár gondolom ha el is adja a Samsung (miért ne tenné), baromi drága lenne...
-
-
stilo18
addikt
válasz
no more #33111 üzenetére
Nézd meg, nekem egymás után volt M7-G2 telefonom. Teltebb színek kicsit, szebb fekete, illetve nem tudom az újabb GG miatt-e, de közelebb érezted az ikonokat az üveghez a G2-n , mint a One-on!
Betekintési szög jobb volt az M7-nek!
toeki: Néztem én is, hogy pl elvileg jobb a kontrasztarány az M7-nek...gyakorlatban nem kicsit szebb az M8-é...egyszerűen fényesebb, teltebb színei vannak!
-
Nightfall75
tag
válasz
Pr3ciSioN #33116 üzenetére
Mielőtt legyalulod, azért próbáld meg frissíteni a 6.09.401.11 alapú Maximus 46-ra, de a firmware-t is upgradeld előtte a 6.09.401.11-re (nem írtad, hogy most milyen van, de gondolom eggyel régebbi.)
Ez a hiba állítólag a google play services és a decemberben frissült htc service pack összeakadása, nekem is akkor jött elő, amikor frissítettem a htc service pack-et. Miután felraktam a 6.09.401.11 alapú InsertCoin romot (ebben már a legújabb google play services van), a probléma megoldódott.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Reméltem megúszhatom nélküle akkor neki állok mentegetni aztán hátha
Tiger. Már próbáltam a Maximus előtt de annyira nem jött be. Amikor a Sensation XE telóm volt azon jó volt de itt m7-en valahogy nem jött át/be
zaibatsu MaximusHD 45.0.1 --- 4.4.3 --- Sense 6.0 ----ElementalX-m7-18.0-Senseaaron@bella#1 SMP PREEMPT
Dot én úgy tudom hogy igen [ Nagyon régen olvastam valahol de lehet már csak hülyeségeket beszélek de a Google is azért nem root joggal hozza ki alapból mert a hozzá nemértők hülyesége miatt ők nem akarnak veszteni értsd úgy hogy ha most kijön egy telefon "gyárilag root-olva" ( na ez sem 2 éven belül lesz ha lesz
) a butuska felhasználó elállítja a procit ezáltal tönkre is megy a telefon a gugli meg cserélheti ingyen
ők sem hülyék
] Valahol azt olvastam hogy azt valami olyan dumákkal védik ki hogy az engedélyük nélkül ( mintha adnának
) MÓDOSÍTOTTAD A SZOFTVERT tehát nem azt használod amire a garanciát adták.
Én pl azt csináltam mikor 2-3 éve vettem a Telekomba az Alcatel 995-t , hogy direkt megvettem hozzá azt a 500-600 Forintos biztosítást ( mivel tudtam hogy az van mindenre) . 1-2 hét múlva a telefon meghalt ( zsebembe felforrósodott onnantól se ki se be vagyis csak akkor amikor bevittem Téhez hogy meghalt az aksi adjon másikat de mondta hogy ők ezt úgy sem tudják ennyivel megoldani h belepróbálják működik felírja az akksiről az adatokat oszt mehetsz. Szerviz , kitudja mennyi idő stb. Belepróbálta az akkut megnyomja a bekapcs gombot majd 5 másodperc múlva eldobta a telefont k*rva anyázódások közepette ( nem nekem hanem a telefonnakbár lehet ha nekem mondja kihúzom pult mögül
) Azt mondta ez nem akksi hanem valami más lesz. Kérdezte hogy van-e biztosításom rá. Mondtam hogy van persze , erre ő csak annyit csinált hogy elővett egy papírt és azt mondta nekem hogy ezt a telefonszámot otthonról hívjam DE FONTOS hogy az incidensre csak 72 órám van bejelenteni ( vagy csak a 3 naposokat fogadják már nem tudom). Nézek rá kerek szemmel mire ő vigyorgott egyet és azt mondta : Haza mész.Felhívod ezt a számot megmondod hogy voltál itt elmondod neki is hogy véletlen kimostad a telefont mert a nadrágban maradt és ennyi. A kérdésekre válaszolsz aztán bemész a legközelebbi T-Pont vagy T-Központ vagy nem tudom már mi annak a neve én a Miskolci Plázában voltam , és kicserélik. Megköszöntem mindent és már ott sem voltam Haza értem előszedtem egy 850 grammos tejfölös dobozt azt tele engedtem vízzel egy kis mosószert hozzá (legalább illata legyen ) és éjszakára benne hagytam, másnap kiszedtem száradni Felmentem Miskolcra be a boltba , megadtam egy azonosító kódot amit még telefonon diktáltak le nekem , és már hozták is a zsír új telefont.Csináld ezt te is
ha baja lesz megfürdeted oszt jóvan
ferob már meg is előzött
-
ferob
őstag
Bármilyen módosításhoz nyitni kell a bootloader-t, ami miatt elveszted a garanciát, de létezik fizetős S-OFF módszer, amivel ez kiküszöbölhető.
Vannak olyan root hozzáférést nem igénylő reklámblokkoló alkalmazások, amiket enélkül is tudsz használni, ilyen pl. az Adblock Plus.
-
i400
senior tag
Az utóbbi időben többször belefutottam abba hogy a bill kiosztása magától átáll QWERTZ-ről QWERTY-re. Csak ma kétszer játszotta el velem. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
Dot
őstag
Kérdésem, hátha itt megtudjátok válaszolni!
Ha rootolom a telót ugrik a gari?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap délelőtt kb 10 óta nem tudok hívni vagyis de, de nem hallok semmit és engem sem hallanak ( se tárcsázási hang se semmi , 1430 -t is próbáltam hívni de csak csend volt) , ha engem hívnak ugyanez. Lefuttattam a HTC-féle tesztet a két hangszóró és a két mikrofon is működik.Először Témobilra gondoltam de mobilnet volt így elvettem az ötletet , gyorsan ki is próbáltam másik telefonban a sim kártyát (biztonság kedvéért) de ott működött.Újra kellene rakni ? Nem hiszem hardveres hiba lenne mert akkor teszten sem kellett volna működniük. Valakinek valami tipp?
És ha újra kell rakni akkor melyik romot ajánlatok? Most Maximus HD van fent. Köszönöm a válaszokat/tippeket
-
no more
veterán
Igen, a S-AMOLED tudja a legszebb feketét, mivel pixelenként világít és, ugye annál a fekete pixelek nem világítanak. Úgy képzeld el, hogy a feketénél ki van kapcsolva a kijelző.
LCD-nél pedig háttérvilágítás van, ezért látod szürkébbnek. Ennél jobb nem is nagyon lesz a fekete LCD kijelzőn, mint amilyen HTC-n. Szóval csodát nem tudsz vele tenni.
-
porkiy
aktív tag
Telefoncsere előtt állok, és M7-emet megkapná feleségem. 13. júniusában vásárolt, minden gyári rajta, reset sem volt soha, kameralilulás miatt gondolom beadom szervízbe, papírok megvannak, van valami plusz info, amit tudnom kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest