-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Január 3 Lolli.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32686 üzenetére
Azt nem is mondtad hogy át pártoltál a sötét oldalra
Én valamilyen szerettem az s3-at. Sok kis apróság miatt és nem a barométerre gondolok
tetszett hogyha kétszer a tetejére koppintok akkor a lista vagy névjegyek stb a tetejére ugrik meg ilyenek. A Note rom portokból a jegyzetelő alkalmazás , a boeffla kernel zenei testreszabását, meg ilyen apróságok.De ugyanakkor gyűlöltem a bili műanyag miatt , az hogy a kijelző!! forrósodik nem csak a hátulja,Mivel Samsung és a csapból is ez folyik ezért nagy a támogatottsága.
-
fain89
csendes tag
Elkezdett recsegni felső hangszóróm a csudába...... Gondolom saját magam sehogy sem tudom megjavítani(portalanítás). Leadás és 2 hétig elfelejthetem telefont. Lehet akkor már aksit is cseréltetni kéne nem? még 1 év gari van rá. Ausztriai a készülék (független)
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #32687 üzenetére
-
Derrewyn
senior tag
válasz
CptAdamica #32687 üzenetére
Nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne külső akksik között, nekem egy yoobao 7800 mAh-s van, működik gond nélkül több, mint 1 éve. 3 teljes töltést simán ad, ha frissen töltöttem fel.
-
BenHans
addikt
válasz
snt4you #32689 üzenetére
Szia! [Itt a helye a kérdésednek.] Pl. ferob és kirkri fórumtársak már a kezdetektől viszik a HOX témát, ők segíteni fognak. Én is és innen még sokan jelen voltunk/vagyunk ott, még ha nem is írunk, de sokan már az M8 topikba tették át székhelyüket.
-
snt4you
csendes tag
válasz
Kiskopika #32688 üzenetére
Üdv,
nem tudom hogy jó helyre írok e, de olyan problémám lenne One X telefonommal, hogy a kijelző betört, majd cseréltem benne kijelzőt, de az nem úgy szuperál ahogy kéne, pontosabban fénye alig van halvány és mintha villogna. Erre valami megoldás avagy tapasztalat/ötlet van e valakinek?
Köszönöm előre is!
ui.: bocsi nem válasznak szántam véletlen volt!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
kdennis #32681 üzenetére
Minden reggel hallgatom becsbol. Igaz nem a pro verzioval, desemmi gond kb 10-15 mp amig bebufferol aztan addig amig kinem lovom akadas nelkul megy. Egyszer akadt meg a metron de ott a terero hosszabb ideig elveszett. Probalj allitani a buffer mennyisegen en mondjuk alapbol kitolom mindig, legyen tartalek
-
CptAdamica
veterán
Ajánlanátok egy jó külső aksit?
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32685 üzenetére
Nekem volt M7 és hát a kamerában nagyot csalódtam! Odaadtam egy iPhone 5-ért amiben megnagyobbat csalódtam, úgyhogy most egy Samu galaxy S4 van, kíváncsi vagyok, hogy ebben mekkorát csalodok
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #32660 üzenetére
Tudom, hogy a Samu tömegtelefon. Mondjuk egyáltalán nem bánom, hogy a legtöbb ember ''vak''. Hogy valaki hTC M7 vagy M8 tulaj legyen, azt ki kell érdemelni... fejben
-
baani59
aktív tag
http://mobilarena.hu/hir/januar_3-an_erkezhet_a_lollipop_a_htc_csucskeszule.html
Januárban jön Lollipop.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Van aki használja rajtam kívűl a TuneIn Radió Pro-t? konkrétan a Music FM amit nagyon sokan hallgatnak és a lassú szerverük miatt a bufferelés totál lefagyasztja a One-omat. 3 percig szenved, de még hangosítani vagy halkítani is alig birok. Katasztrófális ahogy optimalizálva van szerintem ez a program. Munkatársamnak a Samsung S4-én is ez a helyzet. Azt szoktam hoyg elindítom és 10-20 percig a pausba van és bufferelem.
Nem tud valaki valami normális Online Radio eszközt? Ami esetleg még fel is veszi a zenéket!
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32675 üzenetére
Hát nagyon remélem...én arra gondoltam, hogy a Telemaxnál van, ők már minek küldték volna ki a csehekhez, ha tudják, hogy cserés...
no more: Köszi!
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32666 üzenetére
Rezgő motor csere miatt adtam le, illetve fizettem, hogy cseréljék ki a hangszóró rácsokat... 3x jött vissza szerviz nélkül a telefonom, elküldtem 4x is...
Tegnap hívott István, hogy kárpótlásul kicserélik az M7-et, ami még is történt 2 hete, csak az M7-es telefonom valahol eltűnt... Addig meg gondolom nem kapom meg az újat.. -
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32672 üzenetére
Hát 2 szer már nekem is sikerült le ejteni de hála az otterboxtoknak semmi baja nincs pedig kijelzővel lefelé volt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32670 üzenetére
Hát aki már le ejtette az nem ezt mondaná.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32668 üzenetére
Ja, de annál sokkal jobb
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Balazska15 #32652 üzenetére
Úgy látom az eddigi szavazás alapján az S4 elég rosszul áll, szóval én arra szavazok!
Na jó, komolyra fordítva a szót: S4
Válasz valakinek, akinek kicserélték az M7-et emmnyócra:
Ezt hogy csináltad? Elkavarták a telód a szervizben?
Enyém is ott van. Mondjuk nem kell M8, csak javítsák meg.
felnéztem, szerencsére még nem potyog a plafon a nyakamba. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Balazska15 #32664 üzenetére
Anno én is Note 2-ről váltottam M7-re.
Teljesen megérte. -
Balazska15
senior tag
válasz
s3nsitivity #32655 üzenetére
Köszi mindenkinek
És igazatok van, nem is lehet pontosan megmondani, hogy melyik a jobb telefon.. De azt hiszem jól döntöttem, hogy a Note 2-met elcseréltem egy M7-re!!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #32662 üzenetére
Már egy Nexus 5 boldog tulaja vagyok egy ideje..
A G2 nem rossz.. recseg ropog, anyaghasználatra fél óra után vissza sírtam a One-t.
Mahdi AOSP romjával használtam, ment mint az állat, szép kijelző, egész jó kamera, a hátsó gombok is nagyon királyok pedig azt hittem utálni fogom, kijelző méret pont optimális..
De az istenért nem tudtam megszokni a ropogást, elmegyek bulizni és félek elővenni mert leejtem és lehet reccs neki.. ha bár még mindig jobb mint a Samuk.
No midnegy, a G2 ből lett egy Lumia 930.. bő 3 hétig bírtam vele.. inkább szóra se méltatom.
Most egy N5.. ez baba egy készülék, érezhetően gyorsabb mint a One és az anyaghasználat is igen király, ha bár nem fém de még midnig jobb mint bármi más (persze a HTC-ken kívül) amit kezembe fogtam.Majd egy M9-re lehet beruházok tavasszal.. illetve ha behozza a T.. rég vettem már előfizuval készüléket
-
válasz
s3nsitivity #32661 üzenetére
TROLL ON
Milyen a G2?
TROLL OFF
És most komolyan is megkérdem hogy milyen?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #32660 üzenetére
A One azért nem menő mert HTC.
Bezzeg mikor a Samu kidobta az alpha szériát izzott az internet, hogy jajj fém telefon..
A k/rva f/szba elmennek ezek..Amúgy Samsung, nagy cég, mindenki hallott róla és azt nem tagadom ,hogy király hűtőt meg tv-t csinálnak, nálam is egy samu smart tv csücsül a nappaliba.
Az átlag célközönség nem látja, hogy attól, hogy ebbe jók attól telefonba szemetet csinálnak így viszik a készülékeiket.
Mint a Sony.. multimédiában nagyon ott van, zenéhez használt füleseim és egyéb multimédiás eszközeim sonyk és le a kalappal előttük.. de egy köcsög szoftver optimalizációra felvehetnének még pár IT mérnököt..// Mondjuk engem, havi 1 misért optimalizálnék nekik orrba szájba.
//
A HTC meg köszöni megvan, telefonokba jók mint mindig.. már anno PDA-ban is vitték a pálmát de már akkor is csak a prémium kategória volt nekik megcélozva így nem lettek annyira ismertek vagyis az "alja nép" nem ismeri őket így nem is fogják megvenni mikor +10e HUF-ért kapnak egy Samut vagy Sonyt.
-
válasz
Ununqatrium #32659 üzenetére
Amikor megvettem a ONE-t megkérdeztem hogy melyiket viszik jobban, és nem meglepő módon Samu volt a válasz, sok hülye ember van.
A ONE nem menő mert csak 4 Megapixeles kamerája van, értem. !?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #32654 üzenetére
Menőzni egy műanyag trotty-tyal? Mesélj még
-
stilo18
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #32649 üzenetére
Én is nagyon örültem, főleg hogy István a telefonban mondta, hogy ne haragudjak, ennyit tudott csak intézni. Kimérten annyit mondtam, hogy ez is megfelel... (Már csak találják meg az M7-esem... Addig nem kapom meg az M8-at...) aztán mikor leraktam a telefont kb 5x körbe futottam a nappalit 27 éves fejjel örömömben
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Meg se forduljon a fejedben az S4..
Tele van olyan funkciókkal amit az életben nem használnál plusz az egész telefonnak játék telefon feelingje van. Míg az M7-en érződik a prémium anyaghasználat.
-
válasz
Ha szép és minőségi telefont akarsz akkor M7, viszont ha menőzni akarsz és azt hogy tele legyen parasztvakító (fjúcsörökkel
) akkor S4.
-
ferob
őstag
válasz
Szerinted ez mennyire reális kérdés az adott telefon topikjában?
Mellesleg átlagos használat nem létezik, mivel mindenki máshogy használja a készüléket.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Balazska15 #32650 üzenetére
Ha nem írták ki, hogy m7 vagy m8 akkor valószínűleg m7, mert akkor még nem volt másik htc one névre keresztelt telefon, ésnem kellett a megkülönböztetés. Htc one m7 2013, míg a htc one m8 2014 márciuásaban jelent meg az m7 utódjaként.
A másik kérdésedre nem tudok válaszolni. -
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Biztos hülye kérdés, és volt is már róla szó, de google-al nem találok pontos megbízható információt! A Htc One az a HTC M7? Valamint átlagos használat mellett kb. mennyi kijelzőidőt produkál a 2300 mAh? Köszi előre is!
-
stilo18
addikt
Hosszas huza-vona után kicseréli a HTC a telefonomat egy M8-asra!
Állítólag már 2 hete megvan az M8-as, csak valahol a szervízben eltűnt a 7-esem...
Most állítólag a Telemaxban keresik...
-
no more
veterán
válasz
Diokhan #32646 üzenetére
Valaki tudja, mi okozhatja ezt a drawer gomb lagot??? Ha megnyomom és belépnék az app drawerbe mindig akad egyet a telefon és az animáció is megakad. Ha már megnyomtam egyszer, akkor egy darabig jó, kijelző lezárásnál pedig újra beakad.
Ezt nekem 4.4.3 óta csinálja...
-
s3nsitivity
addikt
De rég voltam már itt, hogy Onetok?
(#32644) Pr3ciSioN
Gyárilag.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
enginev3.0 #32643 üzenetére
és azt gyárilag? mert én most ElementalX kernelt használok , szóval nekem van dupla koppintásos ébresztés meg ha hosszan nyomom a htc feliratot akkor ki is oldja a bill zárat. HA én ezt az elején tudom
-
Pr3ciSioN
aktív tag
A hTC-nek miért volt az jó hogy nem a hTC felirat volt a menü gomb?
miért volt jobb a 3 "pontos" megoldás?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, honnan tudom meg, hogy milyen Bluetooth van a telóban?
Konkrétan ez menne vele?
http://xiaomishop.hu/termek/xiaomi-mi-band-fitnesz-karkoto-fekete/
Köszi. -
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #32633 üzenetére
Valószínűleg igen
-
CptAdamica
veterán
M8-ra már nem jellemző a kamera lilulás, tehát azt sikerült végleg megszüntetniük?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32616 üzenetére
Rábeszéltél az m8-ra
de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön
enginev3.0 igen én is attól félek hogy ezek a műanyagok nem annyira tartósak
samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is
pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja...
no more én is nyomkodtam témobilba miskolcon kb 2 hete nekem úgy tűnt hogy nem akad de valahogy elsőre ahogy ránéztem tetszett de minél többet láttam annál jobban kiábrándultam
szépnek szép telefon de örülök hogy idejében észbe kaptam
Diokhan ismét
a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak
" snapi 600 benne de ha nem az antutu pontokat nézzünk akkor szerintem sok 800/801 -es mobilok is simán lenyom használat közben
a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék
) de a kamera sajnos tényleg "baklövés" volt. Az jó dolog hogy garanciában cserélték de akinek nincs garancia annak sajnos marad a szerviz
pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.
enginev3.0 ismét
nekem sem garanciális szóval sajnos én sem tudok mit csinálni
Vaku nélkül ma ilyen képet csinált kissé félhomályban de automatikusra volt állítva a vaku de nem kapcsolta be
pogácsát sütöttünk , unatkoztam és ami megmaradt abból ez lett
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #32630 üzenetére
Félreértés ne essék, jó telefon. Jól össze is van rakva. Csak épp a Ona-nal nincs egy szinten. Sose kéne, bár egy jó hTC után nem meglepő ilyet kijelenteni.
-
válasz
Ununqatrium #32627 üzenetére
2 kollégámnak is G2-je van és egyik sem panaszkodik rá.
Én nem cserélném semmire a drágaszágot. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Tiger. #32628 üzenetére
Hiába. Élesben egy leheletnyivel sem volt gyorsabb. Sőt, nekem lustábbnak tűnt. A dupla koppintásos ébresztésre se reagál mindig tökéletesen. A kijelzője is ronda szerintem, nekem túl mű színei vannak (mintha valami gagyi amoled lenne), de sokkal életlenebbnek is tűnt. Viszont az anyaghasználat és kezelőfelület valami rettenet.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #32627 üzenetére
Pedig hardverileg jobb
-
Ununqatrium
aktív tag
-
kirkri
addikt
válasz
Derrewyn #32624 üzenetére
Ha a T nem ad rá garanciát, akkor elvileg a HTC-s garancia él a gyártás napjától számítva.
De ezt IMEI alapján tudnád letisztázni a HTC-vel, mert pár hete volt itt valaki, akinek a német T-s telefonját nem vette át a HTC szervizelésre, csak akkor, ha a T-n keresztül küldte volna szervizbe.Update: Meg is találtam a történetet. [link]
-
Derrewyn
senior tag
Egy új M7 mennyit érhet? T-nél besült raktárkészletből való, szóval függő, viszont használva egy percet sem volt, T nem ad rá garanciát, de HTC gari szerintem ettől még akár élhet is...
-
Kocsó
aktív tag
válasz
gaben1117 #32607 üzenetére
Nekem korábban volt, de már eladtam.
Esetleg itt lehet találni jó áron: http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Htc+one+m7+double+dip+Hard+shell -
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32620 üzenetére
Az enyém sajnos nem volt garis mert Angliából jött!
-
Diokhan
addikt
válasz
no more #32618 üzenetére
Munkatársamnak volt G2 és egyik napról a másikra teljesen meghalt! Se kép se hang...! Nexust nem ismerem, soha nem volt a kezemben, soha nem próbáltam! Viszont a htc M7 őszintén szólva nekem nagy csalódás volt! Kamera terén teljesen, szoftver terén jó volt és teljesítményben is! Idegesitett viszont, hogy nagyon melegszik, hogy lila a kamera...! Ha az M8-bán ezeket sikerült javitani akkor az a legjobb választás számodra!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32612 üzenetére
nexus 5 lenne
igazából Qualcomm párti párti vagyok és szeretnék olyan 5' körüli kijelzőt max 5.5' . Nem értem ezt a megvádolást mert pár napja is olvastam már valamit és az egyik kolléga 5 embernek válaszolt 5 kommentben 3 percen belül
de hát nem úgyis az van amit mondanak
-
Diokhan
addikt
válasz
Pr3ciSioN #32611 üzenetére
N5? Bocs most hirtelen nem tudom melyik telefonról van szó
Én egyre jobbakat olvasok a nem annyira hypeolt markakrol is mint pl huawei! Az új kiadású telefonjaik egész jól teljesítenek! Ilyeneknek nem gondolkodtal meg?Igazából csak azért cseréltem ki mert egyik sem tetszik! Szerettem volna sajatot, de megvádoltak, hogy HSZ gyűjtésbe kezdtem
pont én
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32606 üzenetére
de lehet n5 lesz belőle még nem tudom de a g2-ről már lemondtam
nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz
ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz
aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt
Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed"
-
gaben1117
senior tag
válasz
enginev3.0 #32608 üzenetére
Ez ni:
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok,
Ha valakinek lenne fölös/nem hasznalt/megunt Double Dip tokja a telohoz,az irjon ram, erdekelne megvetelre.
Üdv
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Filmvilág
- Tesla topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest