- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Ahogy no more írta valószínűleg hibás darabot fogtam ki... Én mindig így járok mindennel! Nagyon sok telefont vettem vagy cseréltem az elmúlt egy két évben és egyik sem volt hibátlan, valahogy vonzom a gyári hibás telefonokat...! A mostanival sem jártam másképp...
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Igen, ez érdekes... Nekem május óta van meg, kb. 100-200 képet én is lőttem vele és mind éles volt, még szórakozóhelyen is, ahol pl. ismerősöm S4-e szeret szép foltokat csinálni. Még az előlapi is éleset csinál.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon durva a vaku, simán jó 5-10 métert bevilágít, bár lehet az ultrapixel is segít, hogy világosabbak legyenek a képek. Én teljesen meg vagyok elégedve a fotós tudásával, bár nem vagyok Nat Geo-s természetfotós. :$ Ami zavar engem, hogy kb. 20 fps-sel vesz fel videót szórakozóhelyen. Valamikor szép 30 fps, aztán elkezd szaggatni... gondolom nem bírja az ugráló fényeket, vagy ilyesmi.
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pont én fognék ki hibás darabot... Nem ez lenne az első eset. A múltkor vettem procit meg alaplapot, és amint összeraktam, leégett a táp (nem, nem kötöttem be rosszul, másikkal már jó volt.. annak most elkezdett zörögni a hűtőjeXD)...
Ezért nem is merem rootolni, amíg garis, tuti rögtön téglát csinálnék belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged