- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
crissprivat #32699 üzenetére
Esetleg próbálj meg a config.txt-ben játszani a config_hdmi_boost értékével, állíts be 7-et, vagy többet, ez a HDMI jelerősséget fogja növelni.
De a konyhában egyéb gond is lehet, nézd meg, hogy a kapcsolati hiba megjelenése nem esik-e egybe pl a hűtő vagy más nagyfogyasztó bekapcsolásával! Nálam pc van a tv-re kötve, és mikor bekapcsol a hűtő (kint a konyhában), pár másodpercre elmegy a kép játék közben (bent a szobában).Hónapokig nyomoztam, hogy mi okozza, mire rájöttem, hogy a kompresszor bekapcsolása okozta zavart felveszi a HDMI kábel.
-
crissprivat
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kis gondom. Lett egy ilyen régebbi tv a konyhánkba beüzemelve és egy pí2 / openelec 8.0.4 lett rákötve cec-re alkalmas hdmi kábellel.
Az lenne a gondom,hogy az lg simplink funkciója nagyon kiszámíthatatlanul müködik. Aktiválom a tv menüjében ezt a fukciót,egy darabig müködik,utána megszakad a kapcsolat. (A hdmi kábel jó,mert más tv-nél hibátlanul tette a dolgát ilyen téren.) És ilyenkor újra fel kell venni a pít a tv simplink menüjében,hogy a kapcsolat létrejöjjön. De ilyenkor már vagy müködik,vagy nem és csak a tv,vagy a pí újraindítása segít. Mi lehet a gond. Csak azért,mert van egy pana tv-m,amin ez a cec-es funkció hibátlanul müködik és ezen meg ilyen kiszámíthatatlan az egész. A píben lehet állítani a bemenet / perifériák menüben a cec beállítását. Ott kellene valamit áttállítanom,hogy jól müködjön a kapcsolat?
Köszi aki tudna segíteni. -
Davebowman
senior tag
válasz
.Farkas. #32695 üzenetére
Ez a Docker-dolog még nem teljesen tiszte, külön futnak a progik szerverként egy konténerben, mintha külön gépek lennének, de egymástól függetlenül... szóval virtual-mizéria.
Libreelec-el csináltam plex-servert (nem clienst) már ami működött...na azzal is volt gondom. -
-
.Farkas.
tag
válasz
Davebowman #32694 üzenetére
@golya87 Radarr-t valahogy haszontalannak erzem.
@Davebowman Plex+Jackett+Sonarr sztem legjobb sorozatokhoz. Plexel be lehet allitani hogy automatan toltse is le a feliratot az angol epizodokhoz.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Davebowman #32684 üzenetére
amikor én utoljára pár éve ezt néztem, le volt írva a FAQ-ban, hogy visszamenőleg nem megy az rss, kb 1-2 napnyi van benne. Tehát ami új jön, és épp fut a kliensed, akkor fogja megkapni az új torrentet. Előzőeket, vagy ami 2-3 napja volt, de neked nem futott még, elvileg nem tudja letölteni. A FAQ-ban volt valami gyűjtő oldal, ahol fent van a régebbi rss infó is, de azzal én anno nem jutottam dűlőre. Azóta meg van gyerek, stb., nincs idő sorozatozni
-
.Farkas.
tag
Kivalasztod melyik sorozatokat nezed es tolti.
Be tudod allitani hogy az elso evadtol toltse vagy csak a kovetkezo reszeket milyen minosegbe milyen nyelven, tud ertesitest kuldeni ha mar letoltott valamit stb..V3 betat ajanlom.
Es ahoz hogy magyar trackereket hozza add szukseges a Jackett nevu cucc ([link] sokkal kenyelmesebb mint a Flexget szerintem.
-
Noxy
veterán
válasz
crissprivat #32687 üzenetére
Nm. Szívesen.
-
válasz
szuszinho #32686 üzenetére
SHA-t ellenőrízted?
Próbáltad másik SD kártyával?
Próbáltad másik programmal kicsomagolni a zip fájlt?
Próbaképpen egy másik verziót(ha a light-ot tetted fel eddig, akkor most a desktop-ot, és fordítva)Davebowman
Ha nincs az RSS-ben akkor persze hogy nem találja meg..Farkas.
Az mi? Kifejtenéd? Esetleg egy link? -
-
.Farkas.
tag
válasz
Davebowman #32684 üzenetére
Sonarr-t nem probaltatok?
-
Davebowman
senior tag
Ajha, most azonnal kipróbálom, a "The 100" nálam is működött az agymenők WEBRip jével nem boldogultam. Bár pár napja jött ki az Agymenők S12E08 része, azt már nem szedte le, lehet hogy régi a feltöltés?
Amúgy ha jól értem csak a https://ncore.cc/rss.php?key=(sajátkéjem) oldalon keres egyezést? Ami itt nincs, azt nem is találhatja meg? Ezt ki lehet bővíteni régebbi adatokra?
-
válasz
Davebowman #32677 üzenetére
Kicsit megizzasztott a FlexGet telepítése, de működik:
Nálam ez a config.yml így néz ki:templates:
tv-hu:
series:
settings:
sorozat:
set:
path: /media/WD/temp/{{series_name}}/Season {{series_season}}
sorozat:
- The.Big.Bang
- A visszatérők
regexp:
reject_excluding:
- HUN HD: {from: title}
torrent:
transmission:
host: localhost
port: 9091
username: titok
password: naná hogy titok
path: /media/WD/torrent/downloads
tasks:
sorozatok:
template:
- torrent
- tv-hu
rss: https://ncore.cc/rss.php?key=eztmegplánenemmutatommeg:)BigBang-et éppen nem talált, ezért írtam be a visszatérőket, abból 2-t megtalált, és bette letöltésbe. Ja és ami a fotón nem látszik, a /media/WD/temp/A visszatérők/Season 5 könyvtárba tölti őket.
ls /media/WD/temp/A\ visszatérők/Season\ 5/ -lh
összesen 6,7G
-rw-rw-r--+ 1 debian-transmission users 3,4G febr 27 22:39 The 100 S05E09 1080p.mkv
-rw-rw-r--+ 1 debian-transmission users 3,4G febr 27 22:38 The 100 S05E10 1080p.mkv -
-
rosejbli
senior tag
Ha esetleg szeretné valaki raspbian stretch alatt frissíteni kodit 18as verzióra ez alapján csináltam ma és pikk-pakk sikerült, csak a felbontást kellett visszaállitani utána.
Elvileg erre lehet rakni valahogy hbo go-t, de azt még nem sikerült beállítani. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Raspi 3 B, stretch lite.
Szűz telepítés után az upgrade-nél probléma adódik, miközben az apt-t frissítené. Azt írja, adjam ki az apt --fix-broken install parancsot, de azon sem jut túl...
Mi a teendő?
-
válasz
Davebowman #32675 üzenetére
Ja, hogy ja... Akkor passz. Kérdezd meg/keress rá a te torrent oldaladon, lehet (sőt biztos) van kész yaml fájl hozzá.
-
Davebowman
senior tag
A pushbullet egy progi, ami a telefonra küld üzit, egyenlőre ezt kivettem invalid, mert nincs apikeyem hozzá! Nem hibát ír, hanem nem talál filmet ami a nCo..cc ben van. Az rss: után mi kell legyen? Sztem ott valami nem stimmel abban a sorban.
Mindent feltelepitettem, ellenőriztem is -V vel! Minden python meg pip fent van. -
válasz
Davebowman #32673 üzenetére
Arra a pushbulletre invalid-ot írt, amit kivettem belőle.
És csodálkozol, hogy nem működik? Inkább azt kellene kideríteni hogy miért írja azt amit. Pontosan mit ír rá?
Nem lehet, hogy valami python bisz-basz hiányzik? -
Davebowman
senior tag
válasz
Fecogame #32672 üzenetére
Igen, ezzel indítottam, de nem tölt le semmit. Arra a pushbulletre invalid-ot írt, amit kivettem belőle.
A transmissiont átírtam, beállítottam rss: https://nc....cc/rss/rssdd.xml -re és a download mappát és semmi.
Folyton egy Great Wall filmet mutat, de Accepted: 0, Rejected: 0, Undedicated: 40 és Failed 0 ez a flexget execute parancs eredménye
Aztána https://egyprogramozo.eu/sorozat-letoltes-flexgettel/ el is próbáltam, ott több eredménnyel, de csak egy hosszú lista, amiből semmi sem egyezik. -
válasz
Davebowman #32671 üzenetére
Ez jó lehet kiindulási alapnak.
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, Raspberry+Transmission+Flexget-ben ki tud nekem segíteni?
Teljesen alap, egyetlen sorozatot szerenék belőni, hogy anyácska nézhesse kodin. Na jó ha kapna róla a telójára egy üzit, még jó lenne. -
válasz
bacsomarton #32667 üzenetére
Az első kérdésre a válasz:
A config.txt-be írd be ezt a sort:hdmi_ignore_cec_init=1
(#32668) Fecogame: írta valahol, hogy a kodi telepítve van?
-
válasz
bacsomarton #32667 üzenetére
Az elsőre itt leírtam a megoldást.
-
bacsomarton
tag
Sziasztok!
Két dologban kérném a segítségeteket.
1. Szükségem volt Raspbian alól a HDMI-CEC vezérlésre, ezért telepítettem a cec-utils - t. Rendben működik minden, de sajnos újraindítás után bekapcsolja a TV-t. Van arra mód, hogy ezt a funkciót kiiktassam (mint pl. Libreelec alatt)?
2.) Raspbian GUI alatt szeretném elrejteni a Synology által létrehozott @eadir mappákat a megosztott NFS meghajtón. Van erre lehetőség anélkül, hogy a Synohoz hozzányúlnék?
Minden választ előre is köszönök!
-
válasz
MaCS_70 #32664 üzenetére
Pár szélhámosba belefutottam ott, de mindig visszakaptam a pénzt, nem rosszabb mint az Ebay ill. Gearbest Banggood...utóbbi 2 is csak addig tárgyal amíg van paypal védettség. Most én is vitában vagyok Gerarbesttel, de mivel 3 hónapnál régebbi nem kapok majd vissza semmit. (mivel tartalékba vettem nem próbáltam i egyből) BT-nek hirdetett egér helyett sima wirelesst küldtek, azt mondják a technikai emberük szerint én érettem félre... első ránézésre olyan minta Xiaomi BT+wireless egere, de ez olcsó, hamis wireless only)
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Valakinek sikerult mar Raspbian alol belepni Windows domain-ba?
-
válasz
golya87 #32661 üzenetére
Kérdés, hogy mire mész az elméleti garanciáddal az Aliexpressen.
Az én eszközöm konkrétan nem működött. Indítottam egy dispute-ot, küldtem videókat, amiken látszott, hogy ha bedugom a konnektorba, konkrétan máshogy világítanak rajta a LED-ek, mint ahogy kellene.
Kétszer elküldték nekem a használati utasítást, de nyilván nem használt. Végül az Aliexpress "Customer didn't follow instructions" üzenettel zárta a vitát, nekem meg van egy 50 dolláros levélnehezékem.Most éppen azon küzdök, hogy rendeltem négy szerszámot, külön rendelésben. Három megjött, a negyedik nem. Azt követelik, hogy fotózzam le a megérkezett három csomag eredeti műanyag zacskóját (tehát a borítékot) a címzéssel és magukat a szerszámokat az eredeti csomagolásban a vonalkóddal.
MaCS
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Aliexpressről rendelt már valaki Pi-t? Sokkal jobb árak vannak, mint a magyar webshopokban.
-
kovbandi82
őstag
Lehet elfelejtem, nincs annyi cuccom hogy szórakozzak, a végén még kicsinálok valamit
Poreszem nincsen -
-
válasz
kovbandi82 #32651 üzenetére
Nem használok SQL-es dolgot, és én sem tudok angolul(kező tanfolyamra járok, de csak 30-40 órán vagyok túl
). Átfutva az oldalt, csak annyit ír, hogy fontos, hogy hálózaton keresztül elérhetők legyenek maguk a médiafájlok, és az SQL-ben is a hálózati útvonalon keresztül kell hivatkozni rá (ami végülis logikus, hiszen a többi eszköz is a hálózati útvonalon keresztül éri el magát a fájlt).
Aztán megmutatja, hogy a Kodi-ban hol tudod exportálni a videó/zene adatbázisát.
Elkészítesz egy advancedsettings.xml fájlt az userdata könyvtárba. Linux-on ez ~/.kodi/userdata/, libreelec esetén a /storage/.kodi/userdata/. Ott a minta, alapból csak az IP címedet kell beírni mindkét helyre (a <host>***.***.***.***</host> sorokat kell lecserélni a Pi IP címére, pl. <host>192.168.1.2</host>) Feltételezi hogy az előző oldalon SQL-ben létrehozott user neve és jelszava az, amit írt (kodi/kodi). Ha mást adtál meg, értelemszerűen azt is módosítani kell.
A 4. lépésben már az üres SQL adatbázissal indul a Kodi. (Lehet kell egy újraindítás hozzá?) Most eldöntheted, hogy visszaimportálod a mentést, vagy újra beimportálod a fájlokat, ezúttal már az SQL adatbázisba. Fontos hogy a hálózati megosztást add meg, ne a helyi mappára hivatkozz!
5. Megmutatja miket kell másolni a másik Kodi eszközre, hogy elérje ugyanazt az adatbázist.
6. Több könyvtárad is lehet, mindegyiknek külön nevet adhatsz. Hogy a különböző profilokba lépve más-más könyvtárat lásson/használjon. Pl. A gyerek fiókja csak a meséket látja, a te fiókodba belépve viszont ott a kedvenc poresz/horror/egyéb 18+ tartalmak.Legalábbis én így ferdítettem le magamnak.
-
válasz
kovbandi82 #32649 üzenetére
De hiszen ott vannak lépésről lépésre a kiadandó parancsok. Annyit meg csak megértesz, hogy pl. csak a kodi felhasználót hozd létre, magát az adatbázist ne, azt majd a Kodi megcsinálja magának.
Meddig jutottál el, melyik lépésnél akadtál el?
-
Murdock1981
tag
-
Warter
addikt
válasz
kovbandi82 #32646 üzenetére
-
kovbandi82
őstag
Valaki Rpin futó Kodihoz használ sql alapú adatbázist? 2 Kodi van itthon, jó lenne egy közös adatbázis, de sehol nem leltem egy épkézláb step by step leírást
-
Akkor indokolt, ha throttling-ol a cpu, illetve ha folyton látod a hőmérő ikont a képernyő jobb felső sarkában. Ez 80fok alatt nem fog elfordulni, videólejátszás közben pláne nem. Nekem pi3 + retropie + dos emulátor alatt jött eddig csak elő, azért tettem rá ventit, állandóan megy, bekapcsolástól kikapcsolásig, nincs vezérelve.
-
nessh
tag
Azokhoz lenne kérdésem akik aktív hűtést használnak a Pi-hez. A venti folyamatosan megy vagy csak bizonyos hőfok felett?
Mikor indokolt az aktív hűtés / meddig elég csak a borda?
Most nincs semmi hűtésem, filmnézés közben 56-58 fok. -
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
golya87 #32637 üzenetére
Sokára lesz az még. Mármint a PI4.
Más: kénytelen vagyok CentOS 7-et használni PI-n, mert ahhoz az RH rendesen portolta a motif könyvtárakat, ellentétben a debian-al, ahonnan két függvény referenciája kimaradt (deklarációjuk megvan). Hát...nagyon lassú, nagyon gyerekcipőben jár még. Arról nem is beszélve, hogy a lap lényegét, az egyszerű GPIO kezeléseket még nem portolták. Még jó, hogy nekem nem is arra kell. Szóval én azért örülök, hogy a redhat is lát már fantáziát a PI-ben. De a debianhoz képest nagyon elkésett....
-
n00n
őstag
Pi day-en szokott lenni akció?
Vásárolnék egy Pi-t, de 03.14-en még meg tudom várni, ha szokott lenni
-
válasz
ludarazs #32630 üzenetére
Elméletileg nincs akadája, itt egy lista a telepítendő csomagoknak.
-
ludarazs
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, ha van egy Raspbian Stretch lite feltelepítve, beállítva, tudok e úgy rátenni egy desktop verziót, hogy minden programom, beállításom megmarad, vagy mindenképpen újra kell telepítenem mindent?
A válaszokat előre is köszi. -
nessh
tag
-
-
-
válasz
cibere11 #32621 üzenetére
Megvolt minden lépés? Tuti jól kötötted össze?
-
cibere11
tag
Üdv!
Rp3B szeretném használni a RetroPie ost egy kis 1,44 inches lcd hat kijelzővel.Nem tudom életre kelteni a kis kijelzőt.ST7735S contoller. Kezdő vagyok. -
hpeti2
aktív tag
top - 22:04:00 up 3 days, 21:53, 1 user, load average: 0.93, 0.63, 0.39
Tasks: 147 total, 3 running, 144 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
%Cpu0 : 8.5 us, 3.3 sy, 0.0 ni, 83.7 id, 0.0 wa, 0.0 hi, 4.5 si, 0.0 st
%Cpu1 : 21.2 us, 8.9 sy, 0.0 ni, 68.9 id, 1.0 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 st
%Cpu2 : 3.3 us, 3.3 sy, 0.0 ni, 89.0 id, 4.3 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 st
%Cpu3 : 6.7 us, 2.7 sy, 0.0 ni, 89.9 id, 0.7 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 st
KiB Mem : 753324 total, 28596 free, 166868 used, 557860 buff/cache
KiB Swap: 0 total, 0 free, 0 used. 519992 avail MemPID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
531 root 20 0 106944 32400 1420 S 40.1 4.3 504:01.53 transmission-da
529 root 20 0 756236 118104 15556 S 12.5 15.7 627:36.69 kodi.bin
9496 root 20 0 10752 5896 5412 R 1.6 0.8 0:07.86 smbdTessék, akkor így néz ki az egyszerre 3 darab 1080p-s film, plusz mellette a koppon futó torrent letöltés 3MB/sec-el egy aktív letöltési torrenttel (kb ennyi a sávszél nálunk.)
A 3 film mérete, hogy lehessen átlagos stream sebességet számolni annak aki akar:
- 15,93 GB 135 perc
- 13,26 GB 98 perc
- 11,05 GB 113 percA 3 filmből 2 samba megosztáson keresztül ment, míg a 3. libreelec-en közvetlenül.
A torrentem transmission, összesen 58 fut, de természetesen csak párnál van feltöltés. A feltöltésem limitálva 250 kB/sec-re.Ettől függetlenül ha valaki az EXT4-el szemben az NTFS-t preferálja, meg ahogy olvastam lejátszás közben szünetelteti a torrentet lelke rajta. Én nem fogom. A linux jó, ha jól be van állítva még jobb. Ennyi.
-
-
qfm
őstag
válasz
Fecogame #32614 üzenetére
Nem gondoltam, hogy másnak is kellhet, de akkor berakom ide. Ki még nem próbáltam, mert még egy sticket be akarok szerezni előtte, de elsőre járhatónak tűnik.
Ez az alapja: How to Use Raspberry Pi as Router and Content Filter
Valamint a hostapd-hez meg lehet adni MAC acl-eket, külön accept és deny listát is lehet használni. Elvileg a driverrel lehet csak gond, de ez majd gyakorlatban kiderül.Másik megoldást is írtak egyébként, azt egy dhcp szerverrel akarták megoldani, annyira nem merültem el benne, mert ez sokkal egyértelműbb, ha jól működik.
-
Hát a WD NAS és a Torrent nem éppen "jóbarátok" , Gen 1 Mycloudra még csak fel lehet izzadni... Mycloud Home viszont felejtős...sajna WD másképp értelmezi a NAS fogalmát...
CPU erőben RAM-ban kevesebb is, mint egy PI, tény SATA viszont jóval többet nyújt, mint az USB 2.0
Egy használt Gen 1 Home-ra én is felküzdöttem a transmissiont, és használjuk is nagy megelégedéssel (de egy Brix-re húzott Xplenologytól nagyon-nagyon elmarad sebességben és szolgáltatásban is (2 kamera, Domoticz, Home Assistant, MQTT broker, letöltés fut) , nem is fogyaszt többet, egyedül a 2.5" SATA HDD a korlát ott)Ha házi mindenes a cél ARM alapon és az alternatívabb út nem riaszt meg (mivel majdnem minden dokumentáció Pi-ről szól) akkor egy USB 3.0-as Rock64/RockPro64 nagyobb sebességet nyújt..
-
Noxy
veterán
Hát nem tudom, de itt nagyobb a torrent “e-penisze” sebességben meg db számban a RPI-nek, mint a GB-s WD NAS-omnak.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Lehet már szóba került a téma, de mivel csak később lesz időm utána olvasni jobban, felteszem a kérdést addig is itt, hátha valaki konkrétan foglalkozott már ezzel a kérdéssel. Adott egy Raspberry Pi 3 B+ amin szeretnék egy wifi hotspotot létesíteni, és MAC szűrést beállítani rá, hogy csak adott kliensek csatlakozhassanak. Foglalkozott már valaki ilyesmivel? Van rá valamilyen relatív egyszerű módszer? Raspbian 9.6 fut rajta.
Köszönöm
-
nessh
tag
válasz
UberMutant #32607 üzenetére
De hát minek? Csak azt töltöm ami kell és n hagyom örökre seedben.
Inkább lejátszásra és fénykép backupra van használva. -
nessh
tag
válasz
UberMutant #32605 üzenetére
Heh??? Hát az tutira nem jó úgy.
Illetve mondom, nálam sose fut egyszerre 30-35 torrent... -
nessh
tag
válasz
UberMutant #32597 üzenetére
%Cpu0 : 0.4 us, 0.0 sy, 0.0 ni, 99.6 id, 0.0 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 %Cpu1 : 4.8 us, 2.0 sy, 0.0 ni, 93.2 id, 0.0 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 %Cpu2 : 4.6 us, 1.6 sy, 0.0 ni, 93.8 id, 0.0 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 %Cpu3 : 0.0 us, 1.0 sy, 0.7 ni, 98.3 id, 0.0 wa, 0.0 hi, 0.0 si, 0.0 KiB Mem : 764720 total, 29068 free, 305756 used, 429896 buff/cache
Most 1080p film megy éppen és csak 6 torrentet seedel.
Majd ha egyszer sok dolgot töltök egyszerre és nem felejtem el, megnézem akkor is.Update: most a cpu usage az 13% ...
-
-
scholl
tag
sziasztok.
Raspberry v2 model B-m van.
jelenleg 1,5 -1,7 MB között tudok letölteni vele, pendrivera megy a letöltés.
Ha kicserélném SSD-ra, akkor szerintetek nagyobb letöltési sebességet érnék el?
Ha jól tudom , akkor az SSD-t is USB 2.0 -re tudom csak kötni.Illetve elég egy passziv usb sata átalakító?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest