- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibere11
tag
Üdv
Tuya multimode gatewayt tudok csinálni zero2w-ből?
Hőmérő szenzor csak bluetooth képes és meg szeretném nézni távolról is.Köszönöm -
cibere11
tag
Üdv!
Nálam megy egy zero 2w dlnaval a böngésző nem megy de NAS-nak ha sebesség nem számít működik
És most én kérdezek.Rpi4 4gb a két kék usb egy hdd lóg.szépen megy.De ha a maradék ket usbre egy pendriveot dugok meghal a hdd.Miért?próbáltam ssdvel is de egyszerre nem megy a ketto. -
cibere11
tag
Üdv!
Rendeltem egy xiaomi themperature sensort.Bluetoothon kapcsolódik a telefonhoz.Kérdés hogy pi-vel vagy nélküle meg tudom e nézni távolról mobilnetről a szenzor adatait.Köszönöm. -
cibere11
tag
Üdv
Rpi 4 4gb usb bootot szeretnék csak ubuntuval.
Eeprom elvileg a legfrissebb.Pi imagerel ssdre teszem az ubuntut és nem bootol.Berrybootal megy most de jó lenne kártya nélkül. -
cibere11
tag
Üdv!
Rpi4 4gb ubuntu mate.SSD-re akarom költöztetni.Lehetséges? Az eeprom beta már elvileg megvan.Ubuntun nincs sd card copy program.A .dat és .elf fájlokat leszedtem.Gondolom ha at tudnam másolni az sd kártyát az ssd-re és mellé a dat elf fájlokat akkor már menne.SSD-t mire formázzam?Mac-em van.Köszönöm.
-
cibere11
tag
Üdv!
Rp3B szeretném használni a RetroPie ost egy kis 1,44 inches lcd hat kijelzővel.Nem tudom életre kelteni a kis kijelzőt.ST7735S contoller. Kezdő vagyok. -
cibere11
tag
Üdv!
Pi3b hez vettem egy dht11 szenzort.három lába van.Hogy tudom működésre bírni úgy hogy a pi-n van egy erintőkijelző tehát a gpio pontok használtak.Elosztóval menne? -
cibere11
tag
portforward a routereden ezzel probálkozom én is de nem megy.
A pi wifin van.Ami mac a wifire van kapcsolódva http://192.168.0.107:8081/ igy látom is.Telefonról is.De mobilnetről nem megy.
Name:
FTP
<< Application Name
Local IP:
192.168.0.107
<< Computer Name
Protocol:
UDP
External Port:
8081Internal Port:
8081Schedule:
Always Enable
Így állítottam be. -
cibere11
tag
Üdv!
Pi3 bol szeretnék biztonsági kamerát.Sajat hálózaton már elérem a képet De telefonról mobilnetről nem.Hogy lehetne megoldni?Nagyon kezdő vagyok..Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME , darkFlash
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest