Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
Fecogame #32614 üzenetére
Nem gondoltam, hogy másnak is kellhet, de akkor berakom ide. Ki még nem próbáltam, mert még egy sticket be akarok szerezni előtte, de elsőre járhatónak tűnik.
Ez az alapja: How to Use Raspberry Pi as Router and Content Filter
Valamint a hostapd-hez meg lehet adni MAC acl-eket, külön accept és deny listát is lehet használni. Elvileg a driverrel lehet csak gond, de ez majd gyakorlatban kiderül.Másik megoldást is írtak egyébként, azt egy dhcp szerverrel akarták megoldani, annyira nem merültem el benne, mert ez sokkal egyértelműbb, ha jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest