-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
golya87
üzenetére
Kérdés, hogy mire mész az elméleti garanciáddal az Aliexpressen.
Az én eszközöm konkrétan nem működött. Indítottam egy dispute-ot, küldtem videókat, amiken látszott, hogy ha bedugom a konnektorba, konkrétan máshogy világítanak rajta a LED-ek, mint ahogy kellene.
Kétszer elküldték nekem a használati utasítást, de nyilván nem használt. Végül az Aliexpress "Customer didn't follow instructions" üzenettel zárta a vitát, nekem meg van egy 50 dolláros levélnehezékem.Most éppen azon küzdök, hogy rendeltem négy szerszámot, külön rendelésben. Három megjött, a negyedik nem. Azt követelik, hogy fotózzam le a megérkezett három csomag eredeti műanyag zacskóját (tehát a borítékot) a címzéssel és magukat a szerszámokat az eredeti csomagolásban a vonalkóddal.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann