Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Ez örök téma. Az van oda írva amit olvasol, hogy 10e Ft alatt ingyenes.
Nekem is simám kihozták a 2e Ft-os tápot is ingyen, de mások meg 10 e Ft felettről beszélnek és nekik is kivitték ingyen. Na most légy okos Domokos

Szerintem azért van ott a 10 e Ft alatti összeg, mert egy emberke egy kis kocsival futja végig Bp-t és ha olcsóbb, akkor tuti kicsi elven gondolkodnak, ezért is viszik ki 10e Ft alatt és felett is. Ha már kérsz egy nagyobb dobozú cuccost 10e Ft felett, akkor már szerintem futárral küldik és nem ők viszik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann