-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
dgyuri0123 #12898 üzenetére
rpi-n nincs se optikai, se coax kimenet, csak analóg, hdmi pass-through és i2s
-
sztanozs
veterán
válasz
dgyuri0123 #12894 üzenetére
USB-s DAC nem az igazi az RPi-n.
-
Celtis
veterán
válasz
lehella #12891 üzenetére
Megmértem az RPi2 fogyasztását. Egy USB3-as pendrive-ot rádugva, olyan 0,4A. Ha csak egy SD kártya van benne, akkor 0,3-0,35A.
Viszont ami előhozza a színes négyzetet, az a kábel. Van otthon vagy 6-8 micro USB telefon töltő kábelem, a legkülönbözőbb féle, de mindegyikkel ott a kocka, hol állandóan, hol csak terhelésnél. Hiába dugtam 1,5 vagy 2 A-es tápra őket. A Pi-re már 4,5V vagy kevesebb feszültség jutott a fent említett terhelések mellett. (Mielőtt bárki kételkedni kezdene a táp jó.)
A végén egy kábelt szétvágtam és lemértem. A fél méteres kábel oda-vissza majd 3 Ohm ellenállást mutatott. Elképesztően magas. Nem is tudom miből készült. Rézből 0,1 mm-es átmérő is jobb ennél, és azért annál jóval vastagabbnak tűnt a vezető.
A lényeg, hogy a Pi magában nagyon kevés árammal is beéri. 0,5A-es forrás is elég. Kocka esetén először a kábelt érdemes valami tényleg jóra (és nem csak másikra) cserélni.
-
sztanozs
veterán
válasz
dgyuri0123 #12889 üzenetére
Igen, RPi + i2s DAC-kal: Volumio
-
törölt tag
Sziasztok!
A Raspberry PI 2-mön Raspbian fut, ezalatt kodi, transmission, samba.
A probléma az, hogy a kodi non-stop fut, a processzor használat ha a transmission ki van kapcsolva 0,4-0,5, ha a kodi-ból kilépek akkor lemegy.Azt meg lehet csinálni, hogy amikor a TV-t kikapcsolom (vagy más HDMI bemenetre váltok) akkor zárja be a kodi programot, ha bekapcsolom, vagy a PI hdmi kimenetére váltok akkor indítsa el?
-
HaZse
őstag
válasz
huliganboy #12882 üzenetére
OpenELEC 5.0.8-at használok. Az RPI2-t a TV 1A-es USB portjára dugttam és csak akkor indul el az RPI2, mikor a TV-t bekapcsolom. Mikor meg kikapcsolom a TV-t, akkor az RPI is kikapcsol.
-
dgyuri0123
nagyúr
Hátha lesz, aki tudja.
Az lenne a kérdésem, hogy Málnával tudok-e olyan hangminőséget elérni, mint Win7/Foobar+DAC-al.
Köszi.
-
válasz
huliganboy #12886 üzenetére
Az OSMC alatt elvileg egy teljes értékű linux van, de alapból ott is a Kodi indul el, médialejátszásra van optimalizálva.
Működik a csomagkezelő is (apt), ha valamit kell még telepíteni. -
Arolotifar
őstag
válasz
huliganboy #12886 üzenetére
Anno próbáltam, de nekem nem jött be
Viszont az OE nagyon bevált.
-
huliganboy
addikt
válasz
Arolotifar #12885 üzenetére
Nekem Rasbian rendszer van alatta..... ott a rendszer/asztal jelenik meg elsőnek aztán indithatom az adott programot...
Sajnos más miatt rasbianra van szükségem!
-
Arolotifar
őstag
válasz
huliganboy #12884 üzenetére
Hogy érted? Openelec alatt automatikusan a Kodi felülete jelenik meg
-
huliganboy
addikt
válasz
Arolotifar #12883 üzenetére
Akkor az én picikémmal mi lehet a gond.... hmmm... hazamegyek neki esek
Egyébként ti hogy inditjátok autómatikusan a kodit?
-
Arolotifar
őstag
válasz
huliganboy #12882 üzenetére
Nálam Pi2+OE 5.0.8/Kodi alatt tökéletesen működik
Köszi a kiegészítő ajánlást -
HaZse
őstag
válasz
huliganboy #12877 üzenetére
Nálam tökéletesen működik.(RPI2 + 8GB USH-1 uSD kártya + Samsung Smart TV + CEC) Amúgy köszi az infót, mert pont ilyen kiegészítőt kerestem, mert eddig a PC-ről indítottam a sorozatot és a TV-n néztem HDMI-n.
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #12877 üzenetére
Most, hogy rákerestem,hogy mi is ez Movie Shark felraktam de nálam normálisan működik. Köszi amúgy , mert erről nem hallottam ,hiányzott,jónak tűnik.
-
huliganboy
addikt
Valaki használja a movieshark kiegészítőt?
Windows PC-n kodi+movieshark tökéletes...
Pi2-rasbian+kodi+movieshark nem játszik le semmit csak fekete képernyő de a számláló megy...
Illetve néha elfelejtettem a nyelvbeállítást is a kodi(skin/felület) esetén.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dugesz77 #12875 üzenetére
Sziasztok.
Megint befészkelte magát a HiFi bogár a fejembe. Az lenne a kérdésem, hogy Málnával tudok-e olyan sztereó hangminőséget csiholni, mint Win7/Foobar+DAC-al.
A DAC egy Denon DA300-as. Valamint az is kérdés számomra, hogy a DSD-ket tudja-e natívan "kezelni" a Málna ?
Köszi minden támogatást. Nagy segítség lenne, mert nagyon rápörögtem a dologra....
-
-
tvamos
nagyúr
Van itthon egy kimaradt RPi B. Gondoltam, kiprobalom XBIAN-nal. Egesz turheto, de jo lenne, ha tudnam az android telefonomrol bluetooth-on keresztul (nem wifi-n) vezerelni. Van erre valami ugyes megoldas?
(Nagyon tetszik, hogy az android stick-kel ellentetben, ez elmegy a nas usb portjarol.) -
dugesz77
őstag
Na ez érdekes. Úgy tűnik megoldódott a szakadozó hang problémám. Ha az rpi2 hdmi-vel nem a tv-re hanem egyből a házimozi erősítőre van kötve akkor nincs semmi probléma a hanggal. Nem igazán értem mert így is úgy is passthru-ra van állítva tehát az erősítő végzi el a végleges DA átalakítást a tvn csak átszaladt a jel. Lehet LG tv betegség. Mintha a túl hangos részeknél túlgerjedt volna és lekapcsolt. Volt itt már minden: tápcsere,kábel csere, config szerkesztés semmi nem segített.
-
azbest
félisten
válasz
gyurkikrisz #12870 üzenetére
hasonló,
2A jobbfajta táp br 3200ft körül [link],
egyszerűbb ház 1800 ft körül (átlátszó, fehér vagy fekete).
raspi2 13620
8GB sandiskkártya 3500
-----
22 120ehhez tényleg pariban van a málnapécés suli kit (a kicsit gyengébb tápot leszámítva)
Türelmesebbek azon tudnak még fogni valamennyit, hogy házat kínából 1000 ft körül lehet kapni, sd kártyát is 1300 ftért
-
azbest
félisten
válasz
Bélaaaa #12868 üzenetére
málnapc 15.490 Ft , postázással 1000-1400 (mpl) jön még rá.
fdh -nál br 13 614 ft, ha jól látom. Bp-en ingyen kiviszik, vidékre br 1905 a posta. 30eft felett vidékre is ingyenes a posta (gls). Szóval nagyobb rendelésnél vidékre mindenképp gazdaságosabb.
Igaz, úgy látom most sima board nincs a farnellnél raktáron (ahonnan az fdh hozza), hanem plusz 3+áfáért van 8GB sandisk uhs kártyás változat.
Érdekes, hogy az rpibolt és a málnapc ára eléggé összecseng, pedig mintha az egyik a farnelltől a másik az rs componentstől szállítana.
Az rs components-nél sincs épp raktáron, de ott br 12300 körül jön ki [link]. 2000-et írnak szállítási költségként (nem tudom hogy br-e).
-
Bélaaaa
őstag
válasz
golya87 #12865 üzenetére
Inkább itt: http://malnapc.hu/
-
golya87
őstag
válasz
gyurkikrisz #12864 üzenetére
fdh.hu, bár kérdéses a sima csomag elérhetősége, NOOBS csomag szinte biztos, hogy van.
-
gyurkikrisz
őstag
Hol érdemes RPi-t venni? A legújabb, négymagos modellre gondolok
-
vjozsef
senior tag
válasz
perempe #12862 üzenetére
Nekem van ketfele is, egyik ilyen, faszanyos mert gyorsan tudsz tesztelni mindent forrasztgatas nelkul. Aztan valaki igy hagyja teszteles utan is, mert bedobozolja es nem esik szet.
Erdemes nem 1dbot rendelni, mert hiaba nagy, de neha keves egy bonyolultabb tesztelesnel a hely rajta.
-
perempe
veterán
[link]
rendelt vki breadboard-ot netről? mik a tapasztalatok? -
Rick4
félisten
Való igaz, ezekre tökéletes, csak akkor marad pár feladat, ami még jó volna, de arra már nem elég. Annyira közel van egy épített szerverhez mind fogyasztásban, mind árban, hogy miután megvettem, és összeraktam, onnantól. kevésbé látom reális alternatívásnak. De csinálhatjuk úgy is, hogy nekem vannak plusz igényeim, amire mást kellett keresnem.
-
Nerd
aktív tag
120 torrentet futtatni en nem szoktam.
Pi 2 es egy kulso vinyo PI-rol kapja a tapot:
- OSMC
- transmission
- sambaRemekul ellatja a feladatat, eddig sosem akadt meg, a maximalis 4 MB/s sebeseggel is siman tolt. Maximum 30 torrent futott eddig, de nyilvan nem mindegyiknek volt egyszerre adatforgalma...
Szoval egy 1-2 terras vinyoval, esszel siman lehet hasznalni torrentre es mediacenternek, hdmi cec-cel nagyon jo kis keszulek. Megvasarlas utan kb 2 orat toltottem el a setupjaval azota is tokeletesen ellatja a feladatat.
-
törölt tag
- A net sebessege 30Mbps (falu), 3 megaval szed.
- Nem seedserver volt a célom. 4 napra álltottam be seedelni 1-1 torrentet (ezen az oldalon már nem kifejezetten az arany a lenyeg nC..)
- Szulok szamara raktam ossze
- Couchpotato teleptve (mivel szinkronos filmeket reszesitik elonybe. Ezt a megoldast talaltam a legjobbnak. nC.. van plugin hozza. Igaz még gyerekcipoben jar).Imdb lista is hozzáadható stb stb.
- Holnap megy ra samba.
Ettol tobb dolog szamomra nem kellett.. -
törölt tag
Szevasztok. Pont most fejeztem be az RP2-őn a telepitéseket. futtatok transmissiont, 2,5 usb hdd-t az rpi-ről (NEM usb hubrol), kodi,
az rpi csinál mindent, az tolti le és játsza is le. 18gb-s 1080P-s mkv fájlnál mikozbe letolt 20-30% cpu kihasználtság van.
Szoval az RPI 2 B TUD MINDENT -
Rick4
félisten
Tuti lesz olyan relézhető valami, ami akár cec-re, akár másra indul, onnan meg egy lépés, hogy ez az rpi-t kapcsolgassa. Pl a tévéden tuti van scart, annak a 8-as lába pl 16:9-es képjelnél 5-8V közötti jelet ad, ez a régi tévéknél egy kapcsolójel, ma már nem nagyon használják. Már csak egy lépés, hogy egy kis áramkör ezt figyelje, és ha megvan, kapcsoljon áramot a pi madzagjára.
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Nem teljesen idetartozik, de szerintem a megoldás ugyanaz.
Szeretném megoldani egy amlogic-os Openelecet futtató médialejátszón, hogy hálózati tárolóra mentse a tvheadend felvételeit.
Ezen leírás [link] alapján próbáltam csatolni a meghajtót, mindkét leírást kipróbáltam, de nem megy.
A storage/xxx könyvtár megjelenik, de azt a saját flash meghajtójára mutat.
Tud valaki biztos módszert, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?Köszönöm
-
-
vzoltan
aktív tag
válasz
layerke #12840 üzenetére
szia nalam igy van:
zyxeln 325 v2, rajta torrent kliens (o tolt le mindent, szoval ha veszel nast akkor NE a pi torrentezen hanem a NAS)
ez fel van csatolva rpi2 ala, igy aztan a pi nem kuzd torrentezessel, csak a lejatszassal foglalkozik es a ledek vezerlesevel.
es van egy tv meg egy hangrendszer.szoval jo valasztas lehet neked is a zyxel 325v2.
100as netem van digitol, es a torrent resz birja gond nelkul a 8-11mega letoltesi sebesseget (igen, sokszor tobbet ad a digi mint a 100megabit maximum).
persze en csak linux isokat es Big Buck Bunny videokat toltok le vele
de biztosan masra is jo
-
layerke
aktív tag
válasz
yossarian14 #12848 üzenetére
Sejtettem, hogy ilyesmi lenne a megoldás. Vagy esetleg várok 1-2 hetet hátha kijön új frissítés és abba megoldják ezt. Köszi
-
Zebu
addikt
Hogyan tudom beállítani, hogy az egyes mappákba automatikusan töltösön le thumbnail-eket?
-
layerke
aktív tag
Esetleg arra tud-e valaki valami tippet, hogy miért sötétedik el a kép néha lejátszás elején. Indítok egy filmet és 1-2-3 alkalommal pár másodpercre eltűnik a kép és a hang, majd minden megy tovább rendben. Málna 2 és xbian párosítás, hálózatról lejátszás.
-
Rick4
félisten
válasz
layerke #12838 üzenetére
Nem tudom, még nem tartok ott, nasnak használom perpill, tökéletesen teszi a dolgát, de az rpi nekem nem jött be, eladtam, és ez a következő projekt, már vettem egy vinyót, holnap telepítek, aztán kiderül minden. Nálam nem kell CEC, van harmony touch, meg mediacenter táv is, valahogy csak fog menni.
Az a tény, hogy jól megy, és nagyon keveset fogyaszt, nem igazán láttam értelmét másnak, de körül kell nézni. Ez passzív hűtéses, és így is csak 40-45°C-os a borda, nem forrósodik túlzottan. Akármi jó lehet, körül kell nézni.
-
dugesz77
őstag
válasz
layerke #12840 üzenetére
Ha ebben az ársávban gondolkodnék akkor én mindenképpen a pct építeném meg. Fogyasztásban szinte ugyan az viszont a nas+rpi2 nél sokkal több mindenre lehet használni. Simán lehet belőle akár egy második gép ha a fő géppel bármi van és tényleg arra használod amire akarod. Erőben össze sem lehet hasonlítani őket.
-
layerke
aktív tag
válasz
dugesz77 #12839 üzenetére
Én szintén zyxellel szemezek egy 325 v2-vel. Rasperryvel egyébként meg vagyok elégedve csak kellene egy nas mindenképpen, és tényleg nem sokkal drágábbal a zyxel helyett lehetne egy nagyobb teljesítményű gép is, a kérdés főleg az, hogy mivel állandóan menne, így minél alacsonyabb fogyasztás mellett kellene ezt tennie. Erre jó a málna, de nasnak nem felel meg. Viszont erőmű se kell, arra itt van a saját asztali gépem.
-
dugesz77
őstag
válasz
layerke #12835 üzenetére
Én pont HTPC-ből szálltam ki és rpi2+nas lett helyette. Igaz nekem egy C2D gépem volt az nyugalmiban 75W felett evett. Elegem lett az állandóan pörgő ventilátorból és letöltésre egy Zyxel NSA310S vettem. Rájöttem,hogy mivel csak filmre és zenére használtam a htpct teljesen felesleges a nagy hardver. Megy 0-24 minden teljesen ventilátor mentesen a régihez képest kb. ötöd akkora fogyasztással. Persze azért a fő gépem is rá van kötve a házimozi erősítőre ha játszani támadna kedvem nagy tvn vagy bármi nagyobb teljesítmény kellene.
-
layerke
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz
layerke #12835 üzenetére
Ami szerintem járható út:
Veszel egy Lc power 1350-es házat 15500-ért, ebben benne van a paneltáp és az adapter is, veszel egy Asrock Q1900B-s lapot 20 ezresért, keresel hozzá notiramot valahol használtan 5 ezresért, és 40-ből van egy tuti nas, médialejátszó, meg ami kell, lehet kevesebből is, de akkor nem új, nem garis, vagy nem ilyen gyors lesz, ez már rajtad múlik.
Feldobsz egy win 8.1-et, virtualizálsz virtualboxszal pl egy freenas nevű ingyenes nasszoftvert, tudod kívülről is kezelni, tölt mint állat (150-es nettel fullon bármikor) és feldobsz a win elé egy kodit, kell hozzá egy 2K értékű médiacenter táv infrával. A hdmi-t erősítőre vagy tévére kötöd, játszik mindent. Működés közben 11-12W-ot fogyaszt egy SSD-vel, vagy 12-13-at egy WD red 3TB-os HDD-vel, és egy lassított hdd hűtő ventivel. Fél méterről hangtalan, nem melegszik, és nagyon gyors. Nincs olyan nas, ami ennyiből, ilyen sebességgel pörög, ennyire sokoldalú, és ilyen minimális fogyasztással még lejátszani is tud. -
layerke
aktív tag
Sziasztok
Egy-két gyors kérdés:
Jelenleg xbian megy az rpi2-n meg is vagyok vele elégedve, jó is gyors is. A kérdés: mellé szeretnék valamilyen hálózati adattárolásra és megosztásra valamint torrentezésre alkalmas nagyon keveset fogyasztó eszközt. Vegyek egy NAS-t és onnan intézhet minden gép filmet zenét akármit és futtatja a torrentet valamint a málna megmarad média lejátszónak. Vagy vegyek/építsek egy htpc-t, ami kiváltja a nast és rpi2-t is? Melyik a jobb, célszerűbb? Én a nas felé húzok, mert kevesebbet fogyaszt és talán olcsóbb is lenne, mint egy htpc. Szerintetek melyiket?Valamint: genesis-hez hasonló kiegészítőt tudtok-e még mondani másikat?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Chris Kiki #12823 üzenetére
Ugy erted, hogy az RPi-ra kotsz egy USB-s HDD-t, ami raadasul NTFS-re van formazva?
-
Warter
addikt
Vettem egy DHT11-et, bekötöttem ahogy kell és wiringPI-vel (temp_rh_sensor.c) szépen mutatja az adatokat. Viszont ha Adafruit_DHT-t használok nem ad ki eredményt. Találkozott már valaki ilyen hibával? Bármi ötlet, hogy mit rontok el?
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #12829 üzenetére
Köszi ez jónak tűnik.
-
huliganboy
addikt
válasz
macilaci78 #12815 üzenetére
Nem akarom kikapcsolni
-
Zebu
addikt
Harmony 650 lag mÉg mindig létező dolog. Erre nem tud valaki tanácsot adni?
Találtom olyan infokat is, hogy az USB IR miatt van, közvetlenül kellene IR-t rákötnöm és úgy lenne jobb...
-
Rick4
félisten
válasz
Chris Kiki #12823 üzenetére
Még mindig az a tuti, hogy eladod a nast, és a pi ára mellé téve veszel egy komolyabb nast.
-
válasz
Chris Kiki #12805 üzenetére
Szerintem ezt e PI sem fogja szeretni.
-
Chris Kiki
senior tag
-
DuDieHUN
aktív tag
HDMI-CEC-nél kell valamit konfigurálni? Openelec felismeri a CEC adaptert, de mégse működik a távirányítás
-
dugesz77
őstag
Magyar IPTV m3u címet tudna valaki adni? A régi http://hasbahcaiptv.com/m3u/iptv/iptv/Magyar_MACARISTAN.m3u ra egy rakás törököt tallóz be azt meg nem nézném ha lehet.
-
Zebu
addikt
Az mitől lehet, hogy időnként a 24p-s filmet is 1080, 60hz-en indítja? LEgalábbis a TV ezt írja ki és nem vált 24 módba. Ilyenkor málna restart és már a TV is 24p-ben mutatja a jelet. Tudtok segíteni?
Openelec + kodi fut rajta (14.2).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
huliganboy #12813 üzenetére
Fentebb írták, hogy az RPi-ben nincs ki-bekapcsoló áramkör, ezért nem mennek hibernálási, kikapcsolási funkciók sem.
Vagyis ha kap áramot, bootol és megy, ha lehúzod az áramról, akkor megáll.GPIO tápról ugyanez: ha kapja a delejt, akkor mén...
Egyszóval a RPi nem fog Neked jelet adni a tápnak, hogy gyí! Nincs készenléti pár miliwattos fogyasztása.
-
Rick4
félisten
válasz
huliganboy #12813 üzenetére
Az usb-vel már kevés lehet, de azt számold ki, mennyi kell. Itt csak egy infravevő vol rádugva, az nem eszik a 2W mellé még ketőtt.
Az új gazdája felpakolta egy Samsung LED TV mögé, és a tévé usb-jéből kapja a rpi2 az energiát is. CEC-cel megy a tévé távjáról, ha a tévé bekapcs, akkor az rpi bekapcs, ha a tv kikapcs, akkor az rpi kikapcs. Kell ennél több?
-
huliganboy
addikt
Rick4
Jelenleg 1.5A töltőn használom, de az a telómé, ami van itt az meg max 0,8A töltő. A legtöbb helyen azt olvasom, hogy ez kevés főleg ha rakok az USB portra is akasztok egy két dolgot (HDD nem lesz rákötve).macilaci78
Lehet kapni/készíteni GPIO tápot is ott hogy kacsolják be? Nem tudom csak azért kérdezem....... -
macilaci78
nagyúr
válasz
huliganboy #12809 üzenetére
És hogy kapcsolja be a RPi a tápot?
Rick4: én egy 2$-os powerbankról használom néha, amiben egy kiszuperált 18650 Li-Po cella van.
-
azbest
félisten
Olcsóbb lesz a Raspi B+ változat, 35-ről $25 -re viszik le az árát. Persze ez csak annak jó hír, aki nem használná ki a 2B nagyobb sebességét. [link]
-
Rick4
félisten
válasz
huliganboy #12809 üzenetére
Volt pi2-m, az egyik telefonom 0.8A-es töltőjét kapta, tökéletesen megfelelt neki, ahogy számolom, ez pont 2x akkora teljesítmény, mint ami a pi2-nek kell. Mivel van 3-4 db itthon, meg sem fordult a fejemben, hogy bármit is vegyek. A tápaljzat is ugyanaz, mint a mai telefonokon.
-
huliganboy
addikt
válasz
azbest #12796 üzenetére
Azbest
CeltisNem tudom, lehet belevágok, amúgy is régi vágyam ilyen "épitkezés". DVB-S/S2 rendszerhez kellene, de valahogy ezektöl az USB tunrektől tartok kicsit.
Enigma 2 nagyon bejön, de kicsit korlátoltnak, memóriában szegénynek tartom, miközben a kodi olyanokat tud, hogy a szemem ketté áll.....MÁS:
Szerintetek egy ilyennel meg lehet oldani a PI2 táplálását? Van egy elfekvőben és hát ez biztos adna elég kraftot neki..... -
vargalex
félisten
válasz
Chris Kiki #12805 üzenetére
Szia!
Természetesen megoldható. Felcsatolod a NAS NFS/Samba megosztását és oda állítod a download dir-t. Persze így 2-szer járja meg az adat a Pi 100 Mbps-es interface-ján.
-
-
Rick4
félisten
válasz
Chris Kiki #12803 üzenetére
Azt nézted, hogy a raspberry és a nas között zajló hálózati forgalom mennyivel terhelné jobban a nasz, mintha a beépített klienst használnád?
Amúgy a tuti megoldás az, hogy ha a raspberry árát a nas mellé teszed, és veszel egy normálisabb eszközt.
-
Froclee
őstag
válasz
Chris Kiki #12801 üzenetére
akkor is hülyeség lenne. transmissiont nem lehet rádobni qnapre?
-
Chris Kiki
senior tag
A NAS-on lévő torrent kliens 0 értékű, pedig nem bóvli NAS-ról beszélünk, hanem egy QNAP-ról. Nem ragoznám, legyen elég annyi, hogy nem véletlenül keresek alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged