- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
üdvözletem, ide még nem írtam, előszóban annyit, hogy Opel J Astra tulaj vagyok, az előző F Astra volt (1996), látom most arról megy beszélgetés. Én nagyon szerettem...
Egy tipp a leszakadó tetőkárpitra: én gombostűkkel rögzítettem vissza, még kis mintát is belecsempésztem, tök szuper lett és akinek eladtam, nagyon tetszett neki a pénztárcakímélő megoldás...A J Astrával kapcsolatban lenne kérdésem, motor típusát tekintve A16XER, 1598ccm, benzines sima szívó. 2010-es második tulaj vagyok, 96000km van benne, évi kb. 10ezer kilométer amit belehajtunk, olaj évente cserélve épp a múlt hónapban volt.
Problémám a következő: a napokban jött elő, és főleg csak meleg motornál fordul elő az alábbi hiba. Haladok az úton, akkor néha rángat kicsit, de a fő probléma, ha kinyomom a kuplungot és üresbe teszem, esetleg váltani akarok, vagy teszem azt megállok a pirosnál, zebránál, felpörög a motor 2-3-4000-ig és ugrál a fordulatszám 500-1500 között, mintha megkergült volna a mutató, aztán egyszer csak beáll, vagy nem 750 körülre. Elég ciki, mikor állok a zebránál és megy át valaki a motor meg felbőg, mintha túráztatnám hogy siessen....
Ha viszont beparkolok, akkor a kuplung kinyomásánál, és üresbe rakásnál ismét felpörög a motor (szokásos probléma), de ahogy beállok és várakozok a parkolóban, akkor meg stabilizálódik az alapjárat. Ha "túráztatom" kicsit a motort, 2-3000 felpörgetve, utána simán beáll alap 750-es fordulatra. A motornak semmi egyéb zavaró hangja nincsen, se menet közben se állásban.
Remélem lesz valakinek ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Roborock S5 Max
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest